לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-11-2005, 20:54
  Wolf16 Wolf16 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Wolf16 שלח הודעה דרך MSN אל Wolf16
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "זה תלוי בך , מה התקציב העומד..."

בסדר.. אני רואה.. אתה רוצה ליקנות 5D וכניראה יש לך את הכסף.. אבל פיתאום אני רואה..
ציטוט:
יש לציין שאני לא ממש מבין כלום מהחיים שלי במצלמות, אז בבקשה להסביר ולנמק כמו לילד קטן

אוקיי לפי דעתי.. אני לא חושב שאם אתה לא מבין כלום.. אתה צריך ליקנות את ה5D.. אלא אם כן אתה טחון ואין לך לאן לבזבז את הכסף.. (20000 ש"ח בארץ)

אני לא אתחיל להגיד לך מה ליקנות.. כי עוד פעם יחפרו לי.. אני מישתמש ב350D וצילמתי עם ה10D של ניר (Nirvana) לא ניסיתי שום מצלמה אחרת לא ניקון לא כלום.. אז תחכה למיקצוענים.. ותקשיב להם
(כן כן מתן.. הפעם אני אוותר לך.. אין לי כוח לריב שוב.. ניקון קאנון שמאנון..)

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ זה 20D שהיא במחיר סביר.. (לא זוכר בדיוק כמה) אבל מקסימום חכה לכל השאר... הם כבר יתנו לך עצות טובות

אלי!

נערך לאחרונה ע"י Wolf16 בתאריך 18-11-2005 בשעה 21:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-11-2005, 21:26
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Wolf16 שמתחילה ב "בסדר.. אני רואה.. אתה רוצה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Wolf16
בסדר.. אני רואה.. אתה רוצה ליקנות 5D וכניראה יש לך את הכסף.. אבל פיתאום אני רואה..

אוקיי לפי דעתי.. אני לא חושב שאם אתה לא מבין כלום.. אתה צריך ליקנות את ה5D.. אלא אם כן אתה טחון ואין לך לאן לבזבז את הכסף.. (20000 ש"ח בארץ)

אני לא אתחיל להגיד לך מה ליקנות.. כי עוד פעם יחפרו לי.. אני מישתמש ב350D וצילמתי עם ה10D של ניר (Nirvana) לא ניסיתי שום מצלמה אחרת לא ניקון לא כלום.. אז תחכה למיקצוענים.. ותקשיב להם
(כן כן מתן.. הפעם אני אוותר לך.. אין לי כוח לריב שוב.. ניקון קאנון שמאנון..)

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ זה 20D שהיא במחיר סביר.. (לא זוכר בדיוק כמה) אבל מקסימום חכה לכל השאר... הם כבר יתנו לך עצות טובות

אלי!

אכן, התכוונתי שאני לא מבין בשוק וכדומה...
כבר כתבתי פחות או יותר כמה כסף יש לי להוציא על המצלמה.
תודה לך על העצה.. מחכה לעוד תגובות.
ישן 19-11-2005, 07:59
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "צריך עזרה בקניית מצלמה"

יאלה סחטיין.
יש לנו קנוניסט שממליץ על ניקון וניקוניסט שממליץ על קנון...
רק מה, תענו לבנאדם לעיניין.
זין, באמת אני לא מבין את הקטע של "בתור התחלה".
אתה תמיד ממליץ למי שלא הכי "מבין ומנוסה" ב SLR ללכת על משהו כמו 350D אן D70 שזו מצלמה סבבה בלי קשר אבל אם הבנאדם בעל אמצעים, ויש לו כוונה ללכת על זה בצורה עמוקה יותר, למה שלא ילך על משהו יותר מקצועי? אני לא הייתי ממליץ למישהו ששואל על D5 וכבר יש לו נסיון עם ריפלקס, לקנות, תיסלחו לי, צעצוע כמו ה d70 או 350d.
או 10d או 20d או איזה מצלמה יותר מקצועית של ניקון, d100 או 200 או משהו כזה.
אם אני הייתי מצלם בפילם ריפלקס לפני ה די 70 או ה 350 די ואז נוגע בהן הייתי מרגיש שזה צעצוע...
אבל, זו דעתי. שוב, לא מדובר באיכות של ה"בינוניות" של ניקון או קנון. הן מעולות ואת זה כולנו יודעים. יש בפורום הזה תמונות לא מהעולם הזה עם די 70 ו 300 די אבל כמו כך, גם עם מצלמות פוקט. מדובר ברמה מסויימת, מבנה וביצועים...שרק מ "High End" של קנון וניקון יכולות לספק.

משה
מצטער על העיברית אנגלית, אני על מקינטוש ופה לעבור שפה זה סיפור מהתחת...

עריכה: שמתי לב שמדובר בתקציב שלא מאפשר אפילו חיוך אל ה 5 די אז הייתי מגרד עוד קצת כסף ומשיג את ה20 די..
האמת, הייתי אפילו יורד לזנות בשבילה

נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 19-11-2005 בשעה 08:02.
ישן 19-11-2005, 18:01
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "יאלה סחטיין. יש לנו קנוניסט..."

סליחה????
ה D70 צעצוע? למה, כי הוא מצופה פלסטיק?
היא גדולה, מאסיבית וחזקה (סובלת זעזועים סטנדרטיים של מכות לא קשות - לא בדקתי איך היא מגיבה לנפילה לרצפה עדיין), אחזיה נוחה..

להזכירך צילמתי לפני ה D70 בפנטקס K1000, וזו מצלמה שעשויה כולה ברזל.
היא כבדה להחריד ומשוריינת כמו מרכבה סימן 4.
אבל לא היתה לי בכלל בעיה להשתמש ב D70 אחרי השימוש איתה, מלבד העינית שפתאום התכווצה לי (קרופ 1.5).

ה 350D נראית הרבה יותר צעצוע מאשר ה D70, מבחינה חיצונית (ואני לא מתכוון להתחיל להשוות על הפיצ'רים של השתיים).

בכל מקרה, אני לא מבין איך אתה ממליץ לו על מצלמות כמו D200 או 20D..
הן מאוד מתקדמות ויקרות משמעותית מהדגמים שהצענו אני וזיו, ולא נכנסות לו בתקציב.
אגב משה - האם ההבדל בין ה 350D (פיצ'רית בלבד - עזוב את המבנה) ל 20D כזה משמעותי?
כי למבנה אפשר להתרגל... אתה יודע...

ישן 21-11-2005, 08:14
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "סליחה???? ה D70 צעצוע? למה,..."

סליחה על ההקפצה... אבל הייתי חייב להגיב.
מתן, למה הדם שלך רותח משמישהו מציין שה די 70 זו לא המצלמה מס' 1 בעולם?
כן, היא וה 300 די ו ה 350 די הן צעצוע לעומת המצלמות הגדולות. לכשעצמן הן מעולות ועושות בית ספר להרבה רפלקסיביות אחרות, אבל ביחס למצלמות פריים מלא, הן צעצוע.
לגבי השוואת בין ה 350 לדי 70 בוא נגיד שחבל על הויכוח כי השוק, הסקרים וכמות משתמשי הקצה אומרים הכל. אני חי ונושם מצלמות כל היום, ניפגש ומדבר עם צלמים מיקצועיים וחובבניים כל יום ויודע בדיוק מה יותר טוב ומה נותן יותר למשתמש. (נאמר בחיוב עם חיוך) אתה צריך לצאת מהמסגרת של "מה שהולך בארץ לפי הכיס הישראלי" ולהבין שבשאר חלקי העולם,ה 350 של קנון עוברת בסקרי איכות ותוצאה את הדי 70?. סתם לדוגמה, תראה את הטבלה היומות ב dpreview של המצלמה הכי פופולרית אבל באמת שאני לא מחזיק מהאתר הזה, אני מדבר על הרבה מגזינים שאני רואה וקורא פה.

לגבי שאלתך, אם יש הבדל בפיצ'רים בין 350 לדי 20. ברור, הרבה מאוד. אני אישית עברתי מ 300 ל 20 די וההבדל מורגש...בגדול.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
סליחה????
ה D70 צעצוע? למה, כי הוא מצופה פלסטיק?
היא גדולה, מאסיבית וחזקה (סובלת זעזועים סטנדרטיים של מכות לא קשות - לא בדקתי איך היא מגיבה לנפילה לרצפה עדיין), אחזיה נוחה..

להזכירך צילמתי לפני ה D70 בפנטקס K1000, וזו מצלמה שעשויה כולה ברזל.
היא כבדה להחריד ומשוריינת כמו מרכבה סימן 4.
אבל לא היתה לי בכלל בעיה להשתמש ב D70 אחרי השימוש איתה, מלבד העינית שפתאום התכווצה לי (קרופ 1.5).

ה 350D נראית הרבה יותר צעצוע מאשר ה D70, מבחינה חיצונית (ואני לא מתכוון להתחיל להשוות על הפיצ'רים של השתיים).

בכל מקרה, אני לא מבין איך אתה ממליץ לו על מצלמות כמו D200 או 20D..
הן מאוד מתקדמות ויקרות משמעותית מהדגמים שהצענו אני וזיו, ולא נכנסות לו בתקציב.
אגב משה - האם ההבדל בין ה 350D (פיצ'רית בלבד - עזוב את המבנה) ל 20D כזה משמעותי?
כי למבנה אפשר להתרגל... אתה יודע...

ישן 21-11-2005, 11:01
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "סליחה על ההקפצה... אבל הייתי..."

לא ענית לעניין משה.
זה שיש מצלמות יותר טובות מה D70 - סבבה..
אבל זה עדיין לא עושה אותה צעצוע. בגודלה הפיסי, ובתחושה שלה, היא מאוד מזכירה את ה 20D (למעשה, ה 20D מזכירה אותה, מכיוון שה D70 וותיקה יותר ).
לא רציתי להשוות בין ה D70 ל 350D, אבל בוא נאמר שהקצה המקצועי לא משתמש לא ב D70 ולא ב 350D, והקונים החובבניים לא תמיד מבינים (ע.ע. עבודה עם לינוקס לעומת חלונות), ועצם העובדה שקונים יותר 350D מראה על שיווק מוצלח יותר של קנון (בינינו - אנחנו יכולים עד מחר להשוות בין השתיים... מיותר לחלוטין).

לא חושב שה D70 צעצוע כי יש מצלמות עם פריים מלא.
המבנה שלה מאסיבי, והיא מרגישה הרבה יותר כמו מצלמה מאשר ה D50 / 350D.
המעבר ממצלמת ברזל ל D70 היה לי נוח.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:27

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר