21-11-2005, 08:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 20.07.03
|
|
סליחה על ההקפצה... אבל הייתי חייב להגיב.
מתן, למה הדם שלך רותח משמישהו מציין שה די 70 זו לא המצלמה מס' 1 בעולם?
כן, היא וה 300 די ו ה 350 די הן צעצוע לעומת המצלמות הגדולות. לכשעצמן הן מעולות ועושות בית ספר להרבה רפלקסיביות אחרות, אבל ביחס למצלמות פריים מלא, הן צעצוע.
לגבי השוואת בין ה 350 לדי 70 בוא נגיד שחבל על הויכוח כי השוק, הסקרים וכמות משתמשי הקצה אומרים הכל. אני חי ונושם מצלמות כל היום, ניפגש ומדבר עם צלמים מיקצועיים וחובבניים כל יום ויודע בדיוק מה יותר טוב ומה נותן יותר למשתמש. (נאמר בחיוב עם חיוך) אתה צריך לצאת מהמסגרת של "מה שהולך בארץ לפי הכיס הישראלי" ולהבין שבשאר חלקי העולם,ה 350 של קנון עוברת בסקרי איכות ותוצאה את הדי 70?. סתם לדוגמה, תראה את הטבלה היומות ב dpreview של המצלמה הכי פופולרית אבל באמת שאני לא מחזיק מהאתר הזה, אני מדבר על הרבה מגזינים שאני רואה וקורא פה.
לגבי שאלתך, אם יש הבדל בפיצ'רים בין 350 לדי 20. ברור, הרבה מאוד. אני אישית עברתי מ 300 ל 20 די וההבדל מורגש...בגדול.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Narxx
סליחה????
ה D70 צעצוע? למה, כי הוא מצופה פלסטיק?
היא גדולה, מאסיבית וחזקה (סובלת זעזועים סטנדרטיים של מכות לא קשות - לא בדקתי איך היא מגיבה לנפילה לרצפה עדיין), אחזיה נוחה..
להזכירך צילמתי לפני ה D70 בפנטקס K1000, וזו מצלמה שעשויה כולה ברזל.
היא כבדה להחריד ומשוריינת כמו מרכבה סימן 4.
אבל לא היתה לי בכלל בעיה להשתמש ב D70 אחרי השימוש איתה, מלבד העינית שפתאום התכווצה לי (קרופ 1.5).
ה 350D נראית הרבה יותר צעצוע מאשר ה D70, מבחינה חיצונית (ואני לא מתכוון להתחיל להשוות על הפיצ'רים של השתיים).
בכל מקרה, אני לא מבין איך אתה ממליץ לו על מצלמות כמו D200 או 20D..
הן מאוד מתקדמות ויקרות משמעותית מהדגמים שהצענו אני וזיו, ולא נכנסות לו בתקציב.
אגב משה - האם ההבדל בין ה 350D (פיצ'רית בלבד - עזוב את המבנה) ל 20D כזה משמעותי?
כי למבנה אפשר להתרגל... אתה יודע...
|