לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2005, 11:19
  Y_B1 Y_B1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
תודה על התגובות אם יש למישהו עוד משהו להגיד(רצוי חד משמעי) אני אשמח לשמוע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Y_B1 שמתחילה ב "כמה דברים"

לקולולו2006- הגיוס שלי הוא במרץ... ולא התכוונתי שיש עוד גיבושים חוץ מדצמבר, פשוט ידוע לי על גיבוש ב 4.12- השאלה שלי אם זה התאריך היחיד בדצמבר שיש גיבוש או שיש עוד גיבושים במהלך דצמבר

לקונדס- היה לי 64 על אסטמה... פשוט לפני הצו ראשון אמא שלי(שהיא רופאה) הייתה כולה מבוהלת מזה שאני אלך לקרבי אז היא כתבה לי אישור רפואי ואמרה לי להראות אותו בצו ראשון- והיא במילים עדינות קצת הגזימה לגבי חומרת האסטמה שיש לי... אז הביאו לי 64.. באותה תקופה עוד לא הבנתי כלום לגבי צבא ולא היה כ"כ חשוב לי להיות קרבי.. אז כאילו הייתי אדיש לזה... ואז בערך לפני חודשיים-שלושה הבנתי איזה מפגר אני ואיזה טעות עשיתי ועכשיו 3 שנים אני הולך להיות סתם ג'ובניק ולשרת בתפקיד משעמם ולא מועיל אז לחצתי על אמא שלי שתקבע לי בדיקה לתפקודי ריאות במאמץ(הבדיקה שמראה הכי טוב את חומרת האסטמה ועד כמה היא משפיעה במאמצים פיזיים וכו') ומכיוון שבתכל'ס האסטמה שיש לי היא ממש קלילה אז הבדיקות הראו תוצאות מצוינות ולמעשה תפקודי נשימה של בנאדם רגיל לחלוטין.. אז שלחתי את המסמכים ללשכת גיוס, הם קבעו לי וועדה רפואית והעלו לי ל 72(אחרי ששיגעתי אותם איזה חודשיים עם פקסים וכו') קצת התאכזבתי שזה לא יותר כי למעשה הבדיקה הראתה שאין לי אסטמה בכלל.. אבל לא נורא גם טוב
אני מקווה שעזרתי לך ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר