לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2005, 21:23
  kululu2006 kululu2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אפיק1212 שמתחילה ב "מאתר צדדי חובלים-האם ללכת ליום סיירות?-עזרה!"

הי

גם לי יש זימון ליום סיירות בינואר וגם אני מעוניין רק בחובלים ביום סיירות (אמא שלי לא מסכימה לחתום על מטכ"ל / שייטת), ומבחינת כושר בינתיים יש לי שברי מאמץ, אבל אני בא בגישה מלאת ביטחון ליום סיירות.
לשאלתך - לא נראה לי שאם תבריז תקבל מאותר צדדי. בקשר לכך אם אתה נכשל, אין לי מושג. זה לא נשמע הגיוני שמישהו יקבל חובלים וגם מישהו שנכשל יקבל חובלים, אבל חובר שלי טוען שהוא היה אחד מהיחידים שנכשלו, אבל כמה ימים אחרי הוא קיבל זימון ליום מיון חובלים / צוללות (כאילו הוא עבר לחובלים, אבל הוא לא). ההסבר היחיד שאפשר לתת לכזה מקרה הוא שאולי חלק מהאנשים שנכשלים ביום סיירות אך יש להם נתונים מתאימים (מבחינת קב"א ואולי גם דפ"ר), ואכן לחבר שלי היו נתונים מתאימים, מקבלים זימון לאותו יום חובלים / צוללות, דבר שהגיוני, כיוון שזימון ליום סיירות דורש קב"א 52 בלבד כמדומני, בעוד חובלים דורש קב"א 54, וגם זהו תהליך כלשהו של סינון (הרי אם מאותרים צדדית יכולים ללכת ישר למיונים עם לפסוח על יום הסיירות, אז מדוע שבעלי קב"א גבוהה כשלהם ינופו במהלך יום סיירות הקשה פיזי אותו המאותרים צדדית בכלל לא צריכים לעבור). קח כל מה שאני אומר בעירבון מוגבל, אני מדבר רק על מקרה של מישהו אחד.
אגב = כאשר אני מדבר על "כישלון" ביום סיירות אני מתכוון על _לסיים_ את היום, ולא לפרוש באמצע, שזהו גם כישלון, אך בשבילי בכלל לא אופציה. כמובן שפרישה באמצע היום סיירות מסיימת את דרכך בכל הקשור ליחידות המוצעות ביום סיירות.

בהצלחה!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2005, 21:43
צלמית המשתמש של Senda R
  Senda R Senda R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אפיק1212 שמתחילה ב "מאתר צדדי חובלים-האם ללכת ליום סיירות?-עזרה!"

תראה, קרא את המאמרים , אנשים שעשו 2000 ב10 דקות ו20 שמיכה ו50-60 בטן קיבלו מטכל..!

הכושר לא קובע הכל פשוט הרצון.

ואתה כן יכול לפתח כושר יש לך בערך חודש-חודשים (לא יודעים עוד את המועד המדויק של היום סיירות זה יכול להיות בסוף ינואר כמו שנראה לי כי יש בגרויות בהתחלה).
אני גם כושר לא בשמים מבחינת ריצה וסיבולת לב ריאה (תתפלא מה נרגילה ובירות יעשו לך) אבל אני רץ כל יום ועובד על זה כדי שאני יהיה מוכן לגמרי ליום סיירות..
גם אם הכושר לא משהו העיקר לא להפסיק , הכל בראש כן?!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר