לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-12-2005, 20:01
  nadavwu1 nadavwu1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.04
בעיה עם ראוטר של בלקין אלחוטי

שלום , קניתי ראוטר של belkin dual band Wirelees A+G הבעיה איתו שהוא גולש בצורה איטית להחריד ואני מדבר רק על החיבור הקווי עשיתי disable לאלחוטי לבינתיים, אם אני מוריד משהו דרך הbittorent למשל המהירות ממש סבבה וברגע אני פותח את הדפדפן הוא פשוט מנתק את הbittorent והמהירות יורדת לאפס כמו כן לוקח לו איזה דקה שתיים לעלות דף אינטרנט אותו דבר אם אני מוריד דרך flashget קובץ, אני מחובר דרך בזק והספק הוא ברק ניסיתי לתת לו dns ידני של ברק וגם אוטומטי וזה לא עוזר יש לציין שגם לא ניתן במקרים של הגלישה האיטית לגשת לדף של הראוטר וגם דרך Ping לכתובת מתקבלת הודעה request timed out וגם כמעט לכל אתר שאני מנסה חוץ מל ynet שם אני מקבל 23msec ניסיתי את הראוטר על כמה מחשבים שונים ובכולם יש את הבעיה הזאת ואין לי שמץ מה יכול להיות
הfirewall של הראוטר על disable ויש רק את nat שמאופשר כמו כן אין עדיין עידכוני firmware לראוטר (כנראה שהוא חדש מדי שיוציאו לו firmware
האיזכור של הביטורנט בא לומר שאין בעיה של חסם עליון למהירות מצד הראוטר, ואני מייחס את הבעיה לראוטר כיוון שיש לי ראוטר של אדימקס וברגע שאני מעביר את הכבלים מbelkin ל edimax אין שום בעיה כמו כן נסיתי את הראוטר עם שני מחשבים נייחים וגם עם שני ניידים ובשניהם יש את הבעיה כמו כן יש לי sp2 והתקנתי את הPatch של חיבורי tcp ל 1000 אבל הבעיה קיימת.חשוב לציין שיש לי תחושה שהראוטר כאילו מתכבה ואז אין גישה לכלום ואחרי איזה 20 שניות אפשר לגשת לדף שלו כמו כן נסיתי מספר אתרים ישראלים ובכולם אני מקבל requested timed out (אני יודע שלחלק מהם יש הגנה מפני פינגים ולכן אין תגובה מהם אבל גם מgateway של הראוטר אין תגובה בזמן הזה
כשיו שנתקלתי באיטיות עשיתי בזמן הזה tracert לאתר של ברק ואפילו לכתובת של השרת קיבלתי 230msec ולשרת של ברק קיבלתי request timed out , מתי שאין איטיות ואני עושה tracert לכתובת של תפוז למשל אז אני מקבל 23msec לכתובת של הראוטר ועוד 23 לשרת של ברק ולאחר מכן יש את הrequest time out , אין לי מושג לאיפה הולכים לאיבוד ה packets האלה
דרך אגב מישהו במקרה יודע מי היבואן של בלקין והאם הוא תומך באחריות בינלאומית?

בתודה מראש על העזרה

נערך לאחרונה ע"י nadavwu1 בתאריך 08-12-2005 בשעה 20:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר