לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2005, 14:02
  KenVeLoBoy KenVeLoBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
שלח הודעה דרך MSN אל KenVeLoBoy Facebook profile
שאלה והיתלבטות בנוגע למצלמה..... דחוף יחסית בבקשה תענו לי מהר מי שיודע ... :) תודה

ח'ברה זה קצת דחוף לי לעכשיו..
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית כי מתוקף תפקידי בצבא (מיצטער זה פשוט מסווג ) אני נוסע למקומות מאוד מרוחקים ומדהימים כמו החרמון ורמת הגולן וחו"ל...
אני צריך מצלמה בשביל החוויות האלו לתעד אותם כדי שיהיה לי זיכרון מהם גם לאחר הצבא ...
אמרו לי שבשביל נופים וכאלה אני צריך מצלמה עם זום טוב אז חשבתי על ה MINOLTA מדגם DIMAGE Z10 שיש לה זום X8 וזום דיגיטלי X4...... הבעיה שיש לה רק 3.4 מגה פיקסל.... אבל המחיר שלה הדליק אותי כי בכל מיקרה אני חייל ואין לי תקציב מי יודע כמה גדול .... המחיר שלה שאמרו לי הוא 900 שקל .... ואחרי שאני יוסיף ברכיס זיכרון של 256 זה יעלה לי עוד 100- 150 שקל בערך... ופלוס תיק כל המחיר שלה יעלה לי בסביבות ה 1200 שקל ..... אז מה אתם אומרים זה שוה או שכדאי לי להוסיף עוד קצת ולקנות את ה Canon S1is????
2. למינולטה הבנתי שיש צילום וידאו ללא הגבלה השאלה היא האם היא מצלמת וידאו עם קול או ללא קול ??? ואותה שאלה בנוגע לקאנון ...

בתודה מראש ...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2005, 15:13
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KenVeLoBoy שמתחילה ב "שאלה והיתלבטות בנוגע למצלמה..... דחוף יחסית בבקשה תענו לי מהר מי שיודע ... :) תודה"

תראה דווקא בשביל לצלם נופים, הייתי אומר שכדאי להשקיע במצלמה בעלת זווית רחבה ופחות בזום
(28MM ומטה)
המצלמות של Canon מנסיון דווקא נותנות איכות טובה, אני בטוח שהיא תספק אותך אמנם לא כמו האיכויות ש- NARXX דיבר אליהם אבל בהחלט איכות טובה.
בד"כ במחירים האלה המצלמות בעלות הזום הגדול יותר X8 ומעלה , נחותות מהמצלמות בעלות הזוום הנמוך X5 ומטה. (בעיקר בגלל העדשה)
הייתי מציע לך להגדיל את התקציב, ולקנות את ה- Canon S60 יש לה איכות לא רעה בכלל אפילו הייתי אומר טובה , וגם יש לה עדשת 28MM שתהייה שימושית בצילום נופים.
הנה ביקורת על המצלמה
http://www.dpreview.com/reviews/canons60/
גלריית תמונות מהביקורת
http://www.dpreview.com/gallery/canons60_samples/
אם זה יותר מדי יקר אז הייתי אומר לך לקנות Canon A610 , אבל לה יש עדשת 35MM.
ישן 09-12-2005, 15:32
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "תראה דווקא בשביל לצלם נופים,..."

מסכים לגמרי עם מה שאמרת כאן, אור

זה היה גם השיקול שלי כשבחרתי את אחת ממצלמות הP&S בעלות הזווית הרחבה (ה5060 של אולימפוס).
למצלמה שלי 27 מ"מ בwide. וזה אידאלי ממש לצילום נופים. זווית רחבה - ורזולוצייה גבוהה - 5 מגה פיקסל לפחות, על מנת לאפשר את היכולת "לחתוך" קצת את מה שלא צריך אחר כך.

KenVeLoBoy, שמע לעצות כאן.. משום שגם אני חושב שהשקעה במינולטה יהיה לזרוק כסף לשווא.
היא שברירית מאוד, מצועצעת, מאוד מאכזבת מהרבה הרבה בחינות.
אם לא מטריד אותך עניין מצלמות מיד שנייה, תוכל לרכוש כזו ואולי כן לאפשר לך מבחינת התקציב קנייה של מצלמה טובה... זה מה שאני עצמי עשיתי.

נערך לאחרונה ע"י rgrg בתאריך 09-12-2005 בשעה 15:34.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:43

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר