לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-12-2005, 16:07
צלמית המשתמש של DeepSpace
  DeepSpace DeepSpace אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.03
רשמית: בני טבק מונה למאמן מכבי ת"א
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yaniv1178 שמתחילה ב "ראשוני: בני טבק מונה למאמן מכבי ת"א !"

שחקן העבר הוקפץ ממחלקת הנוער לאחר שמועמדותם של איוניר, שפיגל וגרנט נפסלה. דריקס יעמוד על הקווים בדרבי מחר - טבק ייכנס לתפקידו רק ביום שני.

בני טבק מונה הבוקר (שבת) למאמן מכבי ת"א. טבק ייכנס לתפקידו ביום שני ואלי דריקס יהיה זה שידריך את הקבוצה בדרבי.

בתחילת השבוע סירב טבק סירב להתמנות לתפקיד עם עזיבתו של ניר קלינגר, אבל אחרי שהבעלים, לוני הרציקוביץ, הביע בצורה נחרצת את עמדתו נגד הבאת מאמן נוסף למכבי ת"א, הוחלט להקפיץ את טבק מהנוער.

טבק נכח היום בקרית-שלום אבל לא העביר את האימון. טבק אמר ל-ONE: "עד הדרבי אני לא מדבר אף מילה, את הכל תשאלו את אלי דריקס. רק אחרי הדרבי אדבר עם התקשורת".

מאמן נצרת-עילית, מוטי איוניר, שהיה מיועד להגיע למכבי ת"א, אמר ל-ONE: "אני לא מאוכזב ומאחל למכבי בהצלחה, לא רק בדרבי אלא בכל משחק חוץ מאשר נגד נצרת-עילית. בהצלחה גם לבני טבק, אני בטוח שיגיע היום שלי במכבי ת"א".

כפי שפרסמנו לראשונה החליטה הקבוצה לוותר על שירותיהם של אברהם גרנט, מוטי איוניר וגיורא שפיגל. לוני הרציקוביץ ואלי דריקס נפגשו אמש במשך שעות ארוכות בת"א, ודנו בנושא מינוי מאמן לקבוצה.

דריקס הודיע להרציקוביץ רשמית כי הוא לא מתכוון להמשיך לאמן את מכבי ת"א וכי ברצונו לחזור לתפקיד המנכ"ל.

הבעלים, ששב מחו"ל, שמע סקירה מלאה מדריקס על כל השמות שהועלו: גרנט, שפיגל ואיוניר.

כאמור, ל-ONE נודע כי כל השלושה לא יאמנו במכבי ת"א, לחוד או בשילוב של שניים מהם. אבשלום נוריאל דרש פיצוי ממכבי ת"א על שחרור איוניר מנצרת-עילית, בעוד ששפיגל לא ענה לטלפונים וגרנט ירד לחלוטין מהפרק.

גם דייויד פדרמן עודכן במהלך השיחה בכל ההחלטות.

200 אוהדים של מכבי ת"א הגיעו בצהריים לאימון הקבוצה כדי לתת דחיפה לקראת הדרבי. בני טבק, המאמן החדש, ישב לצידו של אלי דריקס על הספסל, אך כאמור טרם נכנס לתפקידו.

אוהדי הקבוצה תלו שלט גדול ועליו הכתובת: "בראשון רק ניצחון". כל השחקנים זכו לשירי עידוד.

השחקנים התאמנו בסגל מלא. האימון נפתח במשחק כדוריד במטרה להוריד קצת את המתח לקראת המפגש החשוב. השחקנים נראו רגועים ורציניים.

המנכ"ל אלי דריקס אמר לפני האימון: "קיבלנו החלטה לא לדבר לפני הדרבי. תכבדו אותנו". מי שצפוי לקבוע את הטקטיקה וההרכב לדרבי מול הוא דריקס עצמו.

המאמן/מנכ"ל צפוי לתת צ'אנס נוסף לכוכבים, אותם תכנן ניר קלינגר לספסל בדרבי במידה שיאכזבו מול בית"ר 014 ירושלים. אבי נמני, ג'ובאני רוסו, אייל ברקוביץ' ויוג'ין טריקה ייכללו כנראה בהרכב.

שחקן בכיר במכבי אמר ל-ONE: "אנחנו לא פחות טובים מהפועל, אסור לנו להפסיד בדרבי. אני מאמין שהקהל ימשיך לתמוך בקבוצה ואנחנו נעשה את הכל כדי לתגמל אותו. בדרבי הזה אנחנו מאמינים שנוכל לנצח".

מקורביו של קלינגר הכחישו את הפרסומים לפיהם הוא נמצא בדרכו לאימון בחו"ל.

אחד מחבריו אמר: "ניר קלינגר אומר שהוא כרגע לא חושב על כדורגל. הוא נח והוא בחופש. לפני חמש דקות דיברתי אתו והוא לא יודע מי החליט שהוא נוסע לחו"ל לחתום בקבוצה, אין דבר כזה".

http://www.one.co.il/cat/articles/a...x?id=70185&bz=7
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר