לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2005, 16:34
  weitzman22 weitzman22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.05
שאלה כאבי גב

יש לי כאבי גב מזה מספר שנים.
הלכתי לכמה אורתופדים והם שלחו אותי לכל מיני בדיקות אבל כל הבדיקות חזרו ללא ממצאים.
אחד האורתופדים רשם לי המלצה לפרופיל 72 והוא אמר שהוא לא יכול לעשות יותר כלום כי הס.ל. הבא שיש לגבי כאבי גב הוא 45 ולי אין משהו שמצדיק 45 אלא יותר ז"א מעל 45 אבל מאחר שאין סעיף ליקוי ספיצפי ל64 לגבי כאבי גב הוא לא רשם לי.
בכל מקרה אין לי מושג מה לעשות, אני מפחד חבל על הזמן שהגב שלי ידפק בצבא (כבר כמה חודשים אני מתאמן ואחרי ריצות ושכיבות שמיכה הגב שלי בוער מכאבים) ואני יודע שבועדה הרפואית שיש לי עוד שבוע יתנו לי 72 בלי להסתכל עלי בכלל ומבלי שיתנו לי לדבר.
האם יש מישהו פה שיכול לתת לי עצה מה לעשות או מה לומר בועדה הרפואית כדי שיתנו לי פרופיל נמוך מ72(ומכיון שאין 64 אז פשוט ירשמו שהנ"ל לא מתאים לשרת בתנאי שדה)?
האם ניתן בכלל להתווכח איתם בועדה או שהכל מכור מראש ואני יעמוד שם כמו איזה ניצב?
האם אני יכול לשדר להם שאני לא רוצה קרבי והם באמת יתנו לי את זה?
מישהו יעץ לי לא להראות להם שום תוצאות של בדיקות ואז הם יצטרכו לשלוח אותי לבדיקות מעצמם ואז יש סיכוי שהמפענח של התוצאות לא ירצה לקחת סיכון על משהו שהוא יראה בתוצאות וירשום שיש לי בעיה,האם העצה הזאת שווה משהו?
בנוסף יש לי אלרגיה מוכחת לאבק אשר גורמת לי לנזלת כרונית ולסינוסיטיס,האם זה מוריד פרופיל ולכמה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2005, 17:32

ניסיתי אבל...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "באופן כללי אני יכול לומר לך שהצבא אטום במקרים כאלה.."

אמרתי לאורתופד שלי שיתן לי את זה אבל הוא אמר שדבר ראשון לא יתייחסו לזה בצבא כי הם יסתכלו על פירוט הבעיה שלי והרי היא מתאימה לס.ל. של 72 ולכן הם לא יתחשבו בהמלצה שלו אלא בתאור הבעיה שהוא כותב ודבר שני האו אמר שאם הוא היה נותן את ההמלצה הזאת והצבא היה מקבל אותה אז לא היו נשארים חיילים בקרבי כי יש הרבה חיילים (ומתגייסים) שמרמים ומשחדים אורתופד או שלאבא שלהם יש קשרים עם אורתופד שרושם להם את ההמצלה הזאת ולכן הצבא לא יקבל אותה.
חוץ מזה אם אני יפסיק להתאמן בעצפ פתרתי את הבעיה באופן זמני עד שאני אתגייס ואז אף אחד לא יאמין לי ביחידה שבאמת כואב לי (בכל מקרה אני מעדיף לסיים את זה לפני הצבא).
מה הכוונה בזה שאמרת שלפי מה שאתה יודע הצבא אטום המקרים כאלה, האם יש לי סיכוי בכלל?
ישן 04-12-2005, 18:15
  קואלה69 קואלה69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
אתה לא הראשון ולא האחרון שסובל מכאבים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי weitzman22 שמתחילה ב "ניסיתי אבל..."

קח בחשבון שאתה לא היחיד. בכל מחזור עשרות ומאות מתלוננים על כאבים שונים שלא ניתן לאתר את מקורם בבדיקות הרפואיות. מכיוון שכך אף הפרופיל הרפואי אינו משתנה. אני יכול להרגיע אותך רק בכך שלאחר שתתחייל תופנה ע"י הרופא היחידתי בטירונות לבדיקות נוספות וסביר להניח כי יקלו עליך (לעיתים משמעותית) במאמצים הגופניים. אני מכיר גם כאלו שסיימו מסלול חי"ר עם כאבי גב חזקים מבלי שנמצא מקור פיזי רפואי לכאב. מה שכן, אם תתגלה בעיה במהלך השירות לפחות יהיו בידך אישורים כי הצבא אחראי לנזק וכאן המקום לציין כי עליך לשמור כל הפנייה רפואית, מסדר חולים וכמובן חוות דעת וממצאי בדיקות רפואיות. אין לדעת מתי ולשם מה תזדקק להם בעתיד.
ישן 07-12-2005, 10:12
  eldad-a eldad-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל eldad-a שלח הודעה דרך MSN אל eldad-a
אני באותו מצב כמו שלך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי weitzman22 שמתחילה ב "כאבי גב"

אני מיועד לתוחנים התגייסתי ב5.12 יש לי בעיות גב מלפני בגיוס וכבר מהצו ראשון ויש להם אישורים על הכל ממזמן.
והייתי ביום הגיוס אצל שתי אורטופדים אחד מצא בעיה ושלח אותי לצילום ובצילום הרופא של הרנטגן גם מצא כי יש לי בעיה בגב ובסוף הייתי אצל אורטופד אחר כדי שיסכם את המצב הרפואי שלי הוא רשם שהפרופיל שלי נשאר 72 מבחינתו והוא מפנה אותי לועדה רפואית. בגללו נדפקתי
אתמול היתה אמורה להיות לי ועדה רפואית חיכיתי שם מ 9 בבוקר עד 2 בצהריים ולא קראו לי סתם דפקו אותי שם ואחרי שעשיתי שם בלגאן רבתי עם כמה מפקדים בדקו למה לא קראו לי ואמרו לי לפני שעתיים קראו לך ולא באת, הקטע שהייתי שם כל היום ולא קראו לי למרות שהיו צריכים לקרוא לי ושאלתי תמ.פ שרבתי איתו מה זה אומר שהיתה לי ועדה רפואית שאני לא הייתי נוכח בה? הוא אומר לי כבר קבעו בשבילך ואין לך מה לעשות אתה צריך ללכת עכשיו למדור תנועה.
ותבינו יש לי בעיות בגב והפרופיל שלי 72 ויש לי אישורים צילומים הכל ולא הצלחתי להוריד ל64 עם כל הבעיה שלי.
כל מי שהתגייס ב5.12 אף אחד מהם לא רוצה להתפנות אז בגלל זה לא הורידו פרופיל לאף אחד.
אולי קשה להאמין אבל כל אלה שהתגייסו איתי באותו יום הלכו לאוטופד ונוירולוג וועדות רפואיות.
אז בגלל זה אני שבאמת יש לי בעות בגב נדפק עם פרופיל 72 כי רב האנשים שיחק אותה שיש להם בעיות.
ובנתים הם שלוש ימים בבקום ואף אחד לא התפנה.
אני קיבלתי פס אתמול לצאת הבית והייתי צריך לחזור היום אני היחיד שיצאתי כולם נשארו בבקום .
במצב שלי אין לי מה לעשות שם לא הורידו לי פרופיל על בעיה רפואית אני לא יכול לשרת בצבא בתותחנים כי הנזק לגב שלי יכול להחמיר.
אם לא היתה לי בעיה רפואית הייתי מתפנה ועושה הכל כמו ילד טוב אבל זה ממש מעצבן אותי האטימות שלהם שאני סובל בגללה.

ישן 07-12-2005, 11:11

יש לי מצב דומה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי eldad-a שמתחילה ב "אני באותו מצב כמו שלך"

תראה אני עוד לא התגייסתי ויש לי ועדה רפואית עוד מעט אבל למזלי אני יודע איזה חבר'ה יהיו איתי בועדה הרפואית וכולם שם חברה שנמצאים לפני גיוס ולא כולם רוצים להוריד פרופיל עד הסוף אלה להישאר קרביים ויש אנשים שבאמת לא מבינים למה קראו להם לועדה הזאת.
בכל מקרה אני אקוה שהם יגלו בי יותר התחשבות למרות שאני רואה שאתה הבאת מסמכים ואישורים על הכל (גם לי יש אישורים מרופאים על הבעיות שלי שדי דומות לשלך)ולא התחשבו בך.
אני גם מקוה שהרופאים בודעה יהיו פחות עצבניים באותו יום כי אצלנו אף אחד לא יסרב פינוי כי אנחנו לא מתגייסים באותו יום.
חבל שלא באת עם בדחקות מראש לצבא ועם המלצה של אורתופד (המלצה עדכנית).

אגב, איך זה יכול להיות שיש ועדה רפואית גם ביום הגיוס, האם גם לי אהיה אם אני אבקש?ואיך זה שהיתה לך ועדה רפואית כשאתה לא הייתה נוכח?האם גם לי זה יכול לקרות?

נ.ב.: חשוב מאד שתדע שאין פרופיל 64 על גב, יש או 45 או 72 ומי שאין לו בעיה מספיק חמורה בשביל 45 מקבל 72.
ישן 10-12-2005, 21:20

הוועדה רפואית שלי היה יום אחרי הגיוס כי ישנתי בבקום
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי weitzman22 שמתחילה ב "יש לי מצב דומה"

ביום הראשון הייתי אצל שתי אורטופדים ועשיתי צילום רנטגן.
אחרי כל זה קיבלתי למחרת ועדה רפואית שמשום מה לא הייתי נוכח בה.
אז כרגע אני בבית אני נפקד אני תקוע בהליכים לא יכולים לפנות אותי גם אם אני חוזר.
אני צריך לעבור עוד כמה דברים כי אני נחשב כאילו לא סיימתי שרשרת חיול.
רק אם אני יחזור ויעשה מה שיגידו לי יוכלו לפנות אותי ואם אני יחזור ברור שאני לא יעשה מה שצריך כי לא התחשבו בבעיות שלי ואני לא יכול לשרת איפה שהצבא שולח אותי עם הבעיות שלי בגב.

ישן 11-12-2005, 11:54

אני מודע
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי eldad-a שמתחילה ב "יכול להיות לך פריצת דיסק ואתה הולך בכל זאת לקרבי?"

בטח שאני מודע ואני מנסה להילחם בצבא על זה אבל לצבא כנראה לא אכפת.
יש לי את הכל מוכח בבדיקות שעשיתי אבל הצבא טוען שזה לא חמור מספיק לשחרר אותי מקרבי (למרות שהאורתופד שאני אצלו אומר שאולי אני אצטרך ניתוח אם המצב לא משתפר).
ההגיון של הצבא הוא שהם שלוחים את כל מי שיש ספק לגביו (כמו אצלי שהצבא לא יודע בדיוק מה לעשות) לקרבי ואם שם בבסיס הבן-אדם ממשיך להתלונן רק אז מוציאים אותו מקרבי, כמובן שעד שיעשו את זה לוקח זמן ויכול להיות שבנתיים באמת יפרץ הדיסק.
בכל מקרה אין לי כוח להתמודד עם המערכת הזאת ואני יודע שבסוף הצבא יזרוק אותי לכלבים אם באמת יפרץ לי הדיסק ולא יתנו לי שקל פיצויים.
אני לא הולך לסרב פינוי בבקו"ם כי אני די פחדן אלא אני מנסה להילחם בהם עוד לפני הגיוס,אם אני לא אצליח אז אני באמת אלך לשריון ושם אני באמת אתלונן על זה.

אגב,את הממצאים שגילו לי בגב גילו לי רק בימים האחרונים ולכן לא הספקתי להילחם עם הצבא עלהם כמו שצריך.
ישן 11-12-2005, 15:33

אני אחרי שהתגייסתי קיבלתי ועדה רפואית.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי weitzman22 שמתחילה ב "אני מודע"

עזוב שבכלל לא הייתי בועדה רפואית חיכיתי שם מ 9 בבוקר עד 2 בצהריים ואף אחד לא קרא לי להכנס רק אחרי שעשיתי בלאגן צעקות אמרו לי שמכניסים אותי ולא הכניסו אותי עשיתי עוד בלאגן בסוף בדקו במחשב וראו שהיתה לי ועדה שלא הייתי נוכח בה אז שאלתי אותם איך זה הגיוני היתה לי ועדה שלא הייתי נוכח בה אז אמרו לי קראו לך לפני שעתיים ולא באת והקטע שהייתי שם כל היום ולא קראו לי ולא כלום כל אחד משחק אותה ראש קטן לא יודע מה קורה איתי ובסוף נזכרו להגיד לי שהפרופיל שלי נשאר 72.
יכלו להגיד לי את זה מהתחלה ישבתי שם סתם יום שלם בלי סיבה.

אז כל הריצות שלי שתי אורטופדים צילומים בצבא, ואישורים שהבאתי להם לפני וגם צילומים מלפני והפרופיל שלי היה 72 מהתחלה לא עזרו לי להוריד תפרופיל אז כרגע אני בבית נפקד 5 ימים.

במצב שלי שאני תקוע אני לא יודע מה יש לי לעשות בצבא אמרו זהו סופית זה הפרופיל שלך אין מה לעשות, אז אני במצב שלי לא יכול ללכת לתותחנים עם בעיות גב כאלה כי אם הייתי מתפנה לא הייתי מצליח לצאת משם ולעבור למשהו אחר.
בגלל שעל בעיות גב נותנים או 72 או 45 ו72 כבר היה לי ואין לי פריצת דיסק חס וחלילה לא מורידים לי פרופיל ואני צריך להדפק בתותחנים?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר