לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-12-2005, 21:06
  Darla Darla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.05
אין לי תמונות אבל...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי cohen84 שמתחילה ב "אני דיברתי איתך פעם על הכיסא..."

אבל אני יכול להגיד לך שהכסא ממש "חתיך" ו"יפיוף"-עור אמיתי מבריק,צבע שחור בוהק,מראה קוסמטי-אסתטי למדיי וכמובן שעיצובו יכול להשתלב בכול חדר,אולפן או דירה,בצורה אשר יוצאת מן הכלל
השולחן גם הוא שולחן מעץ משובח ביותר,מראהו מלבב ביותר ויש מקום בצד ימין,מיוחד למחשב.

התשלובת הזו-הן של הכסא ושל השולחן למחשב מעניקים(או יעניקו אם וכאשר תיקנו)לחדרכם מראה משובב דעת,אם כי רציני,אשר יגרום לכול איש אשר נכנס בו הרגשה יוקרתית וטובה-כזו של התארחות בבית מלון או התכנסות יוקרתית של מנהלים בחדרי ישיבות מפוארים.
הרגשה זו כמובן תישתפר כאשר אדם ישב על הכסא:בעשותו זאת הוא ירגיש רגיעה שלבה ומלאה בעודו נשען לאחור על הכסא...הרגשה זו תלווה בהרגשת תנומה קלה שאותה ירצה לממש על ידי שינה(על הכסא כמובן...).
כאשר האדם יתעורר מהשינה על הכסא הוא ירגיש נינוח,רגוע וכמובן מלא מרץ וברק-מוכן ומזומן לכול אתגר שהחיים יכולים או עלולים להציב לו.

עכשיו....עם תיאור כזה,מישהו צריך תמונות עדיין ?!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר