לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2005, 22:53
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
אוי ואבוי איזה עיצה גרועה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "אל תתפנה! תבין מר בחור אחת..."

אם אתה חושב שלא תתפנה ותקבל מה שאתה רוצה (ועוד חטיבת חי"ר מבוקשת), אז תשכח מזה. ברוב הגדול של המקרים זה לא קורה. עשרות מתגייסים בכל מחזור גיוס עושים את אותה טעות, אחרי שקיבלו את העצה המפגרת הזאת מאיזה דביל אחר שבעצמו התפנה, או שעוד לא התגייס וחושב שזה משחק ילדים שם.
"ההצגה המעפנה" היא לא כל כך מעפנה, כי בסופו של דבר כולם מתפנים. שמעת על חייל שהעביר 3 שנים במעצר בבקו"ם? לא, נכון? כי בסוף כולם מתפנים. גם אם לפני זה הם בילו כמה זמן בכלא. מדהים אותי לראות כמה אנשים אומרים שזה הכל הצגות ואתה עובר כמו גדול - כשלמעשה זה אף פעם לא קורה. תכניסו את זה טוב טוב לראש. בסופו של דבר כ-ו-ל-ם מתפנים.

כשאתה לא מתפנה ביום מסויים, ויום הגיוס של החטיבה שרצית כבר עבר, תמיד יהיה הסיכון שלא ישארו כבר מקומות בגיוסי חי"ר אחרים, ואז אתה תמצא את עצמך מחוייב להתגייס למקומות שאתה פחות מעוניין בהם.

נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 11-12-2005 בשעה 22:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2005, 00:30
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Extremo שמתחילה ב "אז יופי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Extremo
זה ממש לא מעודד...
בגלל זה אני גם שואל אם אפשר לעשות משהו לפני שיוכל להיווצר מצב כזה...
כל המוטיבציה שלי תוכל ללכת לעזאזל...
וזה גם לא יהיה כזה פייר.הפרופיל שלי הוא 97,אני מוכן מנטאלית ופיזית,אני מוכן לתרום כמה שיותר ואני רוצה לעשות את המקסימום קרבי שאפשר.

שמע, גבר, אני לא עונה לך כדי לעודד אותך. אחרת הייתי אומר לך "דיי, הכל יהיה בסדר" כמו שאני עושה לחברה שלי אחרי שהיא שוברת ציפורן.
יש לך מוטבציה ואתה רוצה לתרום כמה שיותר? כל הכבוד לך וכל הכבוד לחינוך שנתנו לך בבית.
אם סימנת במנילה את המקסימום תחת נח"ל אז זה פחות או יותר המקסימום שאתה יכול לעשות כדי להגיע לשם, חוץ מלהפעיל פרוטקציה, אם יש לך.
אבל אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שלא תגיע לשם, כי חטיבות החי"ר הן דבר מאד מבוקש (בעיקר גולני) ולא כל מי שרוצה מקבל. במידה ולא יהיה לך מקום בנח"ל (למרות שזה לא מעודד, קיימת האפשרות), אתה צריך לחשוב על האלטרנטיבות. לאן עוד תוכל ללכת? ואיך זה שבחור שבא עם כל כך הרבה מוטבציה יאבד את כל הרעל אם ישלחו אותו לחיל קרבי אחר?

אני ממליץ לך שלא להקשיב לעצות אחיתופל של מתגייסים טריים או מלש"בים שחברים המליצו להם שלא להתפנות (כי הם מכירים בחור ששמע שיש מישהו שלא התפנה ובסוף קיבל מה שהוא רוצה, ממש כמו באגדה של האחים גרים). ברוב המוחלט של המקרים המעצר שובר אותך ואתה מפתנה אחרי שביאסו לך את התחת בבקו"ם... במקרים אחרים נותנים לך דח"ש ואתה מנסה שוב אחרי 4 חודשים (וזה דווקא פתרון לא רע, אם אתה ממש רוצה להגיע למקום מסויים, למרות שלדעתי, אין ממש הבדל בין חטיבות החי"ר השונות. מרעילים אותך תוך כדי).
בהצלחה.
ישן 11-12-2005, 23:29
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי NimDod שמתחילה ב "אוי ואבוי איזה עיצה גרועה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי NimDod
אם אתה חושב שלא תתפנה ותקבל מה שאתה רוצה (ועוד חטיבת חי"ר מבוקשת), אז תשכח מזה. ברוב הגדול של המקרים זה לא קורה. עשרות מתגייסים בכל מחזור גיוס עושים את אותה טעות, אחרי שקיבלו את העצה המפגרת הזאת מאיזה דביל אחר שבעצמו התפנה, או שעוד לא התגייס וחושב שזה משחק ילדים שם.
"ההצגה המעפנה" היא לא כל כך מעפנה, כי בסופו של דבר כולם מתפנים. שמעת על חייל שהעביר 3 שנים במעצר בבקו"ם? לא, נכון? כי בסוף כולם מתפנים. גם אם לפני זה הם בילו כמה זמן בכלא. מדהים אותי לראות כמה אנשים אומרים שזה הכל הצגות ואתה עובר כמו גדול - כשלמעשה זה אף פעם לא קורה. תכניסו את זה טוב טוב לראש. בסופו של דבר כ-ו-ל-ם מתפנים.

כשאתה לא מתפנה ביום מסויים, ויום הגיוס של החטיבה שרצית כבר עבר, תמיד יהיה הסיכון שלא ישארו כבר מקומות בגיוסי חי"ר אחרים, ואז אתה תמצא את עצמך מחוייב להתגייס למקומות שאתה פחות מעוניין בהם.

תשמע, הסקתי מדבריו שהבחור נעול על חטיבה מסויימת ומכאן שהמוטיבציה בהתאם.
לא כולם מתפנים. אלא חלק מפנים לאן שרצו כי הם התעקשו.
שמעת על אנשים שישבו 3 שנים? לא..כי לאחר שבוע-שבועיים של התעקשות מפנים אותם/נותנים להם דחש למקום הרצוי.
אני דווקא באתי בראש של לעודד את הבחור ולתת לו תקווה, אני לא יודע מה איתך.

אגב סוד קטן, אין דבר כזה "אין מקום". תמיד יש מקום למי שעומד על שלו. אני מכיר מישהו שהתגייס לחטיבה מסויימת למרות שרצה אחרת. (הוא התגייס שבוע לאחר הגיוס של החטיבה שאותה רצה).
ישב שבועיים במעצר ופינו אותו יפה מאוד לאן שרצה וגם לגדוד שרצה.

אל תאמינו לצבא
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר