לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-12-2005, 19:21
  bentzra bentzra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
משמעות המנילה ומידת שיתוף הפעולה

שלום.
מילאתי מנילה לפני זמן רב ובה הצבתי כך:

לוחם איסוף
שריון
נח"ל

לאחר וויתורים וניפויים ממסלולים רבים, נשלחה לביתי מנילה נוספת יחד עם מכתב המציין כי איני חייב לענות בשנית, אך כדאי לי לשקול שוב (אגב, יש לי קב"א 56 עם דפ"ר 90 ופרופיל 82).
מילאתי כך:

נח"ל
שריון
לוחם איסוף

לפני מספר ימים שלחתי ללשכת הגיוס פקס ובו אני מצהיר כי רצוני לשרת בנח"ל ולא בשריון.
אתמול בבוקר (8:30!!!!!) העירה אותי פקידה מלשכת גיוס בטלפון בהול.
היא שאלה למה לעזאזל ציינתי שריון אם אני לא רוצה להגיע לשם. התנצלתי ואמרתי לה שהיא צודקת לגמרי ושאלתי אותה מה עלי לעשות כדי להבטיח את הגעתי לנח"ל.
היא אמרה שהיא תמלא בשבילי ככה:

נח"ל
גולני
גבעתי

מאחר והביקוש לשלוש החטיבות דומה מאד קיים סיכוי גדול שאקבל את חטיבת הנח"ל. בנוסף, היא אמרה שאם אגיע לבקו"ם ואודיע לקצין מיון שאני רוצה רק שריון או לוחם איסוף הוא יחבק וינשק אותי.

השאלה שלי היא כזאת. מה לדעתכם באמת הסיכוי שזה עזר במשהו?
מה לדעתם היה הסיכוי שהייתי נופל בשריון?
האם זה באמת פחות... אטרקטיבי... מחטיבת הנח"ל?
האם עדיף לוחם איסוף על שריון, ומה הסיכוי שאם אבקש לוחם איסוף בבקו"ם באמת אקבל?
מה הסיכוי שאפול בטעות לגולני או לגבעתי (לא בשבילי תודה)?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-12-2005, 20:40
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bentzra שמתחילה ב "משמעות המנילה ומידת שיתוף הפעולה"

דבר ראשון תוודא שהיא אכן שינתה לך את מה שצריך, כי לך תדע היא כולה פקידה. דבר שני, אם היית באמת בוחר שריון אפילו בעדיפות שלישית, כנראה הייתי מגיע לשם (כי הוא הכי פחות מבוקש מבין השלוש שסימנת). לפי מה שאני רואה זה שאתה מעדיף לשרת קרבי בחי"ר אז לוחם איסוף הוא תפקיד פחות קרבי משריון או כל חטיבות החי"ר (תקנו אותי אם אני טועה), ככה שעדיף לך שריון למרות שלוחם איסוף זה אחלה תפקיד שלא בטוח בכלל שתקבל אותו אם תבקש (אולי עם דח"ש). שאלה לי אליך- הפעילות של חטיבות החי"ר הם כמעט אותו דבר, אז מה הבעיה אם יתנו לך גולני או גבעתי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר