לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-12-2005, 12:24
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
הכנסת קיבלה תוספת חמצן : חה"כ פנינה רוזנלום

רוזנבלום הושבעה בכנסת: זה כבוד גדול

טייקון הקוסמטיקה המקומי הושבעה בכנסת: "אני מרגישה שכל אחד מאיתנו בדרך זו או אחרת חייב לתרום מזמנו ולשרת את מדינת ישראל". החדשות הרעות: הכהונה תמשך שבעה ימים בלבד
אילן מרסיאנו

לפעמים חלומות מתגשמים. לאחר שהמתינה בסבלנות כמעט שלוש שנים שחבר כנסת יפרוש מרשימת הליכוד, הושבעה היום (ד') אשת העסקים פנינה רוזנבלום (52) במקום צחי הנגבי שעזב לקדימה. "אני מרגישה נרגשת וכבוד גדול להיבחר לחברת כנסת", אמרה לאחר שנשבעה אמונים. אבל הכהונה הזו תהיה קצרה במיוחד, משום שהכנסת תתפזר בעוד כשבוע וחצי. עם זאת, רוזנבלום תישאר חברת כנסת עד להשבעת הכנסת החדשה אחרי הבחירות.

לפני ההצבעה, קיבלה רוזנבלום תדרוך ממזכיר הכנסת, אריה האן: "אני צריכה עזרה. שמישהו יתלווה אלי ויסביר לי מה עלי לעשות? לאיזה דיונים אני יכולה להיכנס?", אמרה לו. האן הרגיע והבטיח שמיד בתום ההשבעה, הוא יתדרך אותה ואף המליץ לה לשכור את שירותיו של יועץ פרלמנטרי בהקדם האפשרי.

"כבוד היו"ר. אני מרגישה נרגשת ומרגישה כבוד גדול להיבחר לחברת כנסת", פתחה רוזנבלום את נאומה. "ב-99' רצתי לכנסת כמפלגה שהביאה 45 אלף איש ואישה שהצביעו בשבילי. היו חסרים לי 3,000 קולות להיכנס עם 2 מנדטים. הרגשתי מה שאני מרגישה מאז ועד היום, שכל אחד מאיתנו בדרך זו או אחרת חייב לתרום מזמנו לשרת נאמנה את הציבור בישראל. בראש ובראשונה מה שעומד בסדר היום שלי זה לדאוג למצוקות הקשות. המלחמה האמיתית שלנו היא לא רק ביטחונית, היא מלחמה יומיומית של הישרדות".

רוזנבלום פרשה גם את משנתה המדינית: "זה לא סוד שהייתי בעד ההינתקות, אני בעד המשך תהליך השלום. אני מקווה ששכנינו יסכימו לדעת שאין דרך אחרת, אלא רק שלום ללא טרור, ירושלים מאוחדת ולא ניתן לחלקה, מלחמה בסמים, בפשע באלימות. חשוב לי גם לקדם נשים, לדחוף אותן קדימה בכל תחום של חיינו. יחד עם זאת חשוב להילחם באלימות נגד נשים.

"הזמן שלי קצר בקדנציה הזאת ולא אוכל לעשות הרבה, אך אני תקווה שאוכל להיבחר בבחירות הקרובות כדי לנסות להגשים את המטרות שהצבתי בפני , שהחשוב בעיני מכל, שכל אדם במדינת ישראל יוכל להזדקן בכבוד. אני מאוד אוהבת את המדינה שלי ואעשה הכל שלכולנו יהיה טוב יותר. לסיום, אני רוצה להודות לבעלי, לילדי, שנותנים לי את הכוח, לאחותי שנבצר ממנה להיות כאן איתי ולאמי ז"ל, שברגעים אלה בשמים, אני בטוחה שהיא מאוד גאה בי. תודה רבה לכולם".

בכנסת לא זוכרים התרגשות כזו
טייקון הקוסמטיקה המקומי נכנסה לחניון הכנסת במרצדס השחורה שלה ובחליפה בגוון כחול סגלגל אופנתי, שהזמינה מהמעצבת גלית לוי. עם כניסתה למשכן, אמרה לכתבים: "אני גאה בי".

בכנסת ניכרה התרגשות רבה. אחד מוותיקי המשכן אמר שהוא לא זוכר התלהבות כזו מאז הביקור לפני כמה שנים בכנסת של דנה אינטרנשיונל. גורם נוסף אמר "כמה סימלי שפנינה היא זו שמסיימת את הקדנציה של הכנסת. היא כנראה באה לבשם את הסירחון הפוליטי של הכנסת".

בימים האחרונים ערכו בכנסת הכנות לקראת הגעתה של הח"כית החדשה. לרוזנבלום הוכנה לשכה ושמה גם הוקרא בהצבעה שנערכה השבוע, מכיוון שבאופן רשמי היא החלה את תפקידה לפני ארבעה ימים. רוזנבלום תזכה בשלושת החודשים הקרובים עד לבחירות, למשכורת של חברת כנסת, לרכב צמוד, לשכה נוספת מחוץ ללשכתה בכנסת, ואפילו היא תוכל להתהדר בשני עוזרים פרלמנטריים.

היא הגיעה אל משכן הכנסת, היישר משבוע הרצאות בלונדון. שם השתתפה בכנס של הפורום הישראלי הכלכלי. בדרכה חזרה ארצה הכינה את נאומה הראשון בבית הנבחרים.

רוזנבלום הזמינה לטקס השבעתה לא פחות מ- 50 אורחים. בין האורחים הבולטים, בעלה הטרי רוני סימנוביץ, שני ילדיה ואחותה בנוסף הגיעו לטקס ההשבעה כמה מחברותיה הטובות כמו ג'ודי ניר-מוזס-שלום, גליה אלבין, לאה גלובוס והזמרות אילנה אביטל וגלי עטרי.

המשך דרכה הפוליטית של רוזנבלום עדיין לוט בערפל. עוד לא ברור אם רוזנבלום תתמודד בבחירות הקרובות ברשימת הליכוד או ברשימת קדימה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-12-2005, 13:13
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
ממש לא נכון !!! ואני מופתע שאת כאשה נסחפת לגל העכור הזה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אני אענה ברמז :"

היא מעולם לא עסקה בפורנוגרפיה. נקודה.

אני יודע שמאוד פופולרי לרדת על האישה הזו,
אבל תרשו לי להכניס אתכם למעט פרופורציות-
פנינה רוזנבלום מעולם לא גדלה עם כפית של זהב בפה, והיא הצליחה להקים עסק רווחי ומצליח מאוד אך ורק בזכות עצמה והאמביציה הענקית שיש לאשה הזו.
אז נכון שהיא היתה דוגמנית, ונכון שהיא הצטלמה בערום (וצילום בערום הוא לא פורנוגרפיה), אבל אני לא מכיר הרבה דוגמניות שהגיעו למה שפנינה הגיעה- בזכות עצמה ולא בזכות נישואיה לאיזה מיליונר.

כל הנאמר לעיל לא בא בכדי לפאר את האשה כפרלמנטרית דגולה,
אבל אני לא אופתע אם היא תצליח להפתיע גם בתחום הזה, למרות ההשמצות.

ישן 14-12-2005, 18:34
  שש שש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.02.04
מה עם פנינה, היא לא רוצה,,, קדימה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "הכנסת קיבלה תוספת חמצן : חה"כ פנינה רוזנלום"

הקריטריון של רוזנבלום: הסיכוי להיבחר
14:27, 14 דצמבר 2005 / י"ג בכסלו תשס"ו

אשת העסקים פנינה רוזנבלום הושבעה לכהונת חברת כנסת והבהיר כי בין 'הליכוד' ל'קדימה' היא תבחר במפלגה שבה יהיה מקומה מובטח גם בקדנציה הבאה.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://a7.org/data/images/2005/12/14/hk-pnina-rozenblum-s.jpg]

בשעות לפני הצהרים הושבעה חברת הכנסת פנינה רוזנבלום לתפקידה. רוזנבלום נכנסה לתפקידה במקום חבר הכנסת השר צחי הנגבי הפורש מכהונת חבר הכנסת לעולם העסקים.

רוזנבלום אמנם נכנסה לכנסת כחברה בליכוד אך עד היום הקפידה להימנע מלהבהיר אם בכוונתה לערוק לשורות 'קדימה' או שמא תישאר בשורות הליכוד. רוזנבלום דחתה את ניסיונות התקשורת לברר את תשובתה לשאלות הללו בטענה ש"קודם אכנס לתפקידי ואחר כך אגב שעה בסוגיה".

לעומת זאת, היום, אחרי השבעתה הבהירה רוזנבלום כי לפי שעה מול עיניה עומדים מספר עניינים שברצונה לקדם וכיוון שנותרו לקדנציה הנוכחית רק שבעה ימי פעילות פרלמנטארית הרי שהיא תבקש לממש את המגמות הללו בקדנציה הבאה. לשם כך קובעת רוזנבלום כי למען מגמות אלה היא תוודא באיזו מפלגה רבים סיכוייה להיבחר לקדנציה נוספת ורק אז תכריע בין 'הליכוד' ל'קדימה'.

רוזנבלום אמרה לעיתונאים כי במרוץ להנהגת הליכוד היא תומכת במועמדותו של שר החוץ סילבן שלום. בעת השבעתה הזכיר כמצופה את ערך אחדות ירושלים, תוך כדי חתירה לשלום. עם זאת הדגישה כי היא רואה את פעילותה הפרלמנטארית תתמקד באספקטים החברתיים בישראל.

נערך לאחרונה ע"י שש בתאריך 14-12-2005 בשעה 18:40. סיבה: טעות
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר