לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2005, 20:20
  Green Cloud Green Cloud אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Green Cloud
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי DeadlyBullet שמתחילה ב "?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DeadlyBullet
חברה, תגידו לי...מה אתם עוזרים להם בזה?? אני לא ואני בטוח שעוד הרבה...לא ירצו להיתקע עם מישהו, לא משנה איפה, שפתאום לא יתפקד כמו שצריך בגלל שהוא מעשן גרס וכאלה....(בגלל שהוא עישן לפני).

אתם רוצים לשרת? אל תעשנו תשטויות אלה....ולא רק שתפתרו את הבעיה של לשרת איפה שאתם רוצים גם יהיו לכם חיים ארוכים יותר.
ולא אני לא בא לחנך אותכם.....תעשו מה שאתם רוצים...אני רק אומר את זה כדאי שתחשבו מה אתם יכולים ליגרום לסובבים אותכם.

אל תעלב כפרה אבל זה רק דיבור של מישהו שלא יודע מה זה גראס ואף פעם לא עישן...
אתה יכול לשתות וודקה ולא לתפקד מחר בבוקר זה כן. אבל אחריי גראס נשמה מתאוששים מהר. אין שום בעיה לתפקד וכו'. תאמין לי ממקור ראשון שלא צריך להאמין לכל הרצעה ששומעים בבית ספר...

ולהמשך הדיון: אתם רוצים להגיד לי שצה"ל יכול להעניש אותי על משהו שעשיתי כשעוד לא הייתי חייל? ובכלל עוד על משהו חוקי בארצות מסוימות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2005, 03:40
  holy sin holy sin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.05
שלח הודעה דרך MSN אל holy sin
אני ממש ממש ממש ממש מצטער על הקפצת האשכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי holy sin שמתחילה ב "קב"ן ובדיקות שתן"

אבל אני חייב להגיב..
קודם כל- הלכתי לקב"ן ולא עשו לי בדיקת שתן.. למזלי
חוץ מזה DeadlyBullet אם אתה חושב שבן אדם שמעשן מריחואנה הוא נחות ממך אתה בן אדם אפס- אני ממש לא בא לתקוף אותך אלא רק מנסה להסביר לך משו
יש אנשים שקשה להם עם החיים, לך אולי גם קשה אבל יש אנשים, כמוני נגיד, שלא מסוגלים להתמודד עם החיים וגם לא יודעים איך. הגראס עוזר לנו. ואני אומר לך את זה היום אחרי 3 שנות עישון קבוע על בסיס יום-יומי. אני לא ממשפחה רעה או משכונה רעה או במצב כלכלי קשה, לא ממשפחה שכולה ולא עברתי שום התעללות פיזית או נפשית. פשוט קשה לי עם העולם שאני חי בו. אז מה ההבדל ביני לבין אנשים שלוקחים כדורים נגד דכאון? אני אפילו יותר חזק מהם כי אני עדיין חש את הדכאון שלי אבל אני לא חש צורך להתמודד איתו. ואם אתה חושב שאנשים שמעשים לא יכולים לתפקד כי זה "דופק להם את הראש" אז אתה טועה. לידיעתך ניגשתי למספר בגרויות מסטול ועברתי והיום יש לי תעודת בגרות מלאב ועוד מגמה. בנוסף ניגשתי לטסט (על אוטו) תחת השפעתו הנפלאה של צמח המריחואנה ועברתי- טסט ראשון. בקיצור כשיהיה לך ולשאר הסחים פה קצת ידע אמיתי בקשר למריחואנה ועדיין תחשוב ככה תבוא ואני אשמח לשמוע אותך.
לכל חובבי הסטלה בפורום מעל גיל 18 ---->> "עלה ירוק" זה כל מה שאני אגיד.
אני אשמח לשמוע תגובות מכולם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר