א. זה מה שביבי לכאורה אמר, תשאל אותו איך תעשיין יכול להציע לו,,,
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אני תוהה על שני דברים בהודעתך.."
ייתכן שמדובר בתעשיין שהוא מתווך של הממשלה (תאר לך שוייסגלס היה מציע לך את תיק התחבורה, האם היית מבטל את הצעתו, רק משום שהמציע אינו מחזיק בתפקיד רשמי ברשות המבצעת ? )
לא יודע לגבי הלינק, העתקתי מהמבזקים של פרש.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "רק בישראל, כנראה, לא מעריכים את השגיו הכלכליים של ביבי :"
רעיון לא רע שביבי ילך לאיטליה ויעשה שם בלגן.
ואני מתחיל להיות מאוכזב מהימין שלא מבין שאי אפשר לנכר חלקים מהעם עם המדיניות הכלכלית האכזרית הקאפטליסטית.
ואם כבר כול אחד לעצמו אני יכול להגיד לאותם אנשי ימין חבל.
אולי נלך בכול זאת על פרץ מהסיבה היחידה עם ירושלים לא הולכים למרכולת.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "עם ירושלים לא הולכים למרכולת."
זה מה שהימין לא מבין. איזה הוא נהיה חסיד של הכלכלה של ביבי.(גורמת לניכור ומורל נמוך)
ברוח הקאפיטלזים כול אחד לעצמו. עמיר פרץ מיצג את תפיסת העולם הכלכלית שלי.
אז עכשיו הבחירה קשה. (ימין מנוכר לעם או סוציאליזם) חבל שזה לא ביחד.
אז אני עושה את הבחירה הטובה ביותר לי עצמי מהבחינה הכלכלית אז אולי בכול זאת פרץ בא בחשבון.
וזאת בשביל ללמד את הימין המנוכר לקח.
שאין לך כסף לתרופות , אוכל או דברים בסיסים אחרים אתה חש איום קיומי לא פחות מאיום הערבים.
ושוב ברוח הקאפיטלזים האכזרי - עם החזרת ירושלים תעלה את רמת החים של רבים מהעניים בארץ אז אולי בכול זאת שווה. ואם הימין האמיתי יסכיל להבין זאת הימין האמיתי ישלוט בישראל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "רק בישראל, כנראה, לא מעריכים את השגיו הכלכליים של ביבי :"
דווקא מעריכים מאוד את השגי ביבי בכלכלה
ואפילו רצינו להעניק לו תעודת כבוד
אבל לא נשאר לנו כסף לקנות עט, ניר ושלא לדבר על מסגרת...
(אני בטוח שלכלכלת ביתו הוא עשה הרבה יותר!)
אגב: לא משנה ביבי,בייגה או מישהו אחר. בדרך כלל החארות האלה לא דואגים לאזרחיהם
אלא אם יש ריח בחירות בפתח!
ובאחד מהראיונות איתו הוא אומר שהוא ורק הוא דואג לעניים וכל המהלכים שעשה עד יומו האחרון
(כשר האוצר) זה רק למען העניים. יא-עני גזל אותם מחסכונתיהם וכעת מתחיל רק לדבר כדי לצוף על הדאגה לשכבות החלשות. שקרן שפל נשאר שקרן שפל.