15-12-2005, 02:00
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.02.04
|
|
|
איך זה שתמיד יש את האחד הזה שחושב ש......
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי NikoNation
כלפעם אתה מביא תמונות ממקום אחר , ואני לא מבין כל פעם מחדש מה אתה מצפה שנכתוב לך .. כאילו ... סבבה לך וכל זה אבל אתה נמצא במקומות כאלו ועסוק בלשלוח הודעות לפורום בשביל לקבל צומי ? מה קרה לא נותנים לך מספיק שם ?
םא נאי הייתי במקום שכזה הדבר האחרון שהייתי חושב עליו בכלל זה האינטרנט , אתה דיי מוזר
|
אדון NikoNation היקר,
האמן לי, שכשאני מעלה תמונות אני לא מחכה ולא מצפה לכלום. לא בצומי ולא בשום דבר אחר.
אני בתור אחד מחברי הפורום, רוצה לשתף את חברי לפורום בנופים ובמקומות נחמדים בהם הייתי, לא כל אחד מגיע למקומות כאלה או אחרים, ואם יש לי את האפשרות לשתף אז למה לא ? אני באמת לא מבין מה כואב לך או מה מציק לך.
"אני עסוק בלשלוח הודעות לפורום". לתשומת ליבך, האשכול האחרון שהעליתי לפורום היה לפני שבוע, כשלפניו לא רשמתי כאן למעלה מחודש. אז למה לקשקש בשכל ???.
ועוד קטע אחד שהראה לי שאתה לא קורה את מה שכתוב, אני חזרתי משם לפני שבוע, ושם באמת לא חשבתי על אינטרנט, אבל כאן בניו יורק אני כל הזמן על האינטרנט כך שלמה לא ???.
ודרך אגב תודה רבה על כך ששיבצת אותי בתור מוזר.....שנים שאני מחפש את עצמי, והנה אתה בדקה של תושיה קלטת ושידרגת אותי, באמת תודה.
בקיצור, תמשיך לחשוב מה שבא לך, ואני יעשה מה שבא לי...
ולשאר המגיבים שנהנו מהתמונות, אני שמח בשמחתכם, ומקווה לעלות לכם עוד תמונות בקרוב.
|