לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-12-2005, 14:47
  maglan4ever maglan4ever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.05
תקשיב snipeh
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Snipeh שמתחילה ב "אוקיי בונד 007, שחושב שהוא..."

אתה חייב להפסיק להתנשא, זה משהו אצלך שאני לא מבין, אתה רק איזה חצי שנה-שנה בצבא ואתה מדבר כאילו אתה מינימום קצין בקבע.
הבנאדם כולא שאל שאלה, במקום ההתנשאות המגעילה הזאת, שתכלס, לא עזרה לאף אחד גם לא לך, תגיד לו שיעשה חיפוש וזהו.
אני פשוט לא מבין אנשים שחושבים שבגלל שהם חורשים על הפורום הזה או יודעים טוב יותר על הצבא מבנאדם אחר צריכים להתלהב מזה כ"כ, אני מבין שבבסיס כל היום טוחנים אותכם ואתם לא שוכחים לרגע שאתם צעירים, אבל אתם לא צריכים להוציא את זה על אנשים אחרים.
ד"א זה המשתמש של אח שלי במקרה ראיתי את ההודעה, זה אחלה פורום באמת עוזר להרבה אנשים אבל ההתנסחויות פה מגעילות מצד אנשים מסוימים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-12-2005, 16:41
  עמרי_הולך_לנחל עמרי_הולך_לנחל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.03
באמת ניסוח על הפנים
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Nin_Modern שמתחילה ב "כנראה שלא התנסחתי טוב, קורה,..."

ועכשיו, מחסומים, שמירות, שטחים - כל זה ממשימותיהן של חטיבות החיר בצבא, כן - גם מורן וגם פלס"ר שיריון תופסות קו, אבל הן לא עושות מחסומים אלא מוציאות גל"בים. לדוגמא אני אתן לך חברים שעשיתי איתם טירונות בנח"ל גדוד 932 היו עד לפני חודש בכל גזרת עציון, מהר גילה, דרך בית ג'אלה, דרך צומת הגוש. וכן - היו להם מעצרים, היה להם פיגוע ירי קשה מאד בגזרה, בקט"ביסט שנהרג מאש צלפים, ועוד קרוב למאה מעצרים בחודשיים. א ב ל, וזה אבל ענקי - עיקר המשימות של הגדוד היו מחסומים (הגוש, המנהרות, בית"ר), גל"בים (8 8 זה לא כיף) וסטטיות (הרבה). אין מה לעשות - זאת העבודה בכל היחידות הקרביות. זה להיות קרבי, לא לבוא פעם בחודש ולעשות מעצר מגניב בשטחים. אני מעריך את החב'רה האלה הרבה יותר מרוב היחידות, אני לא חושב שאני היתי מסוגל לעשות 8X8 בעמדה סטטית, ללכת לישון שש או שבע שעות ולעלות שוב לסיור בג'יפ - פשוט כל הכבוד להם.)
ישן 19-12-2005, 17:36
  עמרי_הולך_לנחל עמרי_הולך_לנחל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.03
למען האמת ידידי
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "תגובה..."

תקשיב לי טוב עמוס, אני יודע כמה עולה טיל עורב, אני יודע כמה עולה גיל, למעשה - הייתי מש"ק רכש ביחידה בתקופה שבין סוף מסלוןל לבין סמ"בים. אז כן - אני יודע.

אתה רוצה להתווכח איתי? אני יודע מצויין שיורים לאו חי, כי אני העברתי מטווחים שלו.

עורב? יורים, יירו וגם יריתי במו ידיי.

אל תבלבל את השכל, אם לא יירו ויתאמנו על מתודי - בבוא העת לא יהיה מושג איך לתפעל את המערכת.

וזה שבן דוד שלך ירה רק אחד עד סוף מסלול, לא סותר את מה שאמרתי, אמרתי שבשלוש השנים הסדירות שלו הוא ירה ארבע. תקרא לפני שאתה מגיב ואל תתווכח עם אנשים מנוסים ממך שעברו משהו בחיים שלהם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר