24-12-2005, 16:42
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
למה אתה לא מתכוון ללכת לשם ?
אני אישית מאוד מאוד מאוד מאוד ממליצה, זה חיל נהדר !
הרבה חושבים בשטחיות שמדובר על חיל שיש בו רק אפסנאים שמנפקים ציוד, אך האמת היא שהצבא נשען על חיל הלוגיסטיקה שאחראי בפועל - על הכל; החל מהמדים, המזון, הטבחים, הרכבים, הדלקים, השמנים, מכשירי החשמל, ציוד משרדי וכן - בינוי .
בנוגע למסלול העתודה - בתחילת דרכי בצבא יצאתי עם עתודאי לוג' והוא ממש נהנה מהמסלול, כיום הוא באחד החטמ"רים .
באם תרצה - אוכל להביא לך את כתובת המייל של ואני בטוחה שהוא ישמח לשפוך לך קצת אור בנושא . באם אתה מעוניין - אתה מוזמן לפנות אלי בת.ד .
ובחזרה למסלול - בוא נתחיל מכך שהצבא מממן לך שנתיים לימודי לוגיסטיקה בבר- אילן (או באחת משלוחות האוניברסיטה) ולאחר מכן אתה מבצע מסלול של טירונות, קורס מש"קי לוג', קורס מ"כים (לא חובה, לעניות דעתי), קורס קצינים, השלמה ושיבוץ ביחידה סגורה/פתוחה, לפי ההתאמה שלך לתפקידים ממערך השדה או המטה .
המסלול בהמשך הוא די מגוון (ובאם אתה ממשיך בו לאחר הקבע שהתחייבת אליו מלכתכילה - יוצא לך לגוון בין תפקידי שדה ומטה) .
וכשאתה יוצא לאזרחות - יש לך תואר ביד (שכיום הוא די נחשק כי בכל חברה בימינו יש עיסוק בלוגיסטיקה) ורזומה טוב .
לסיכום - אני ממליצה בחום להיוועץ בעתודאים בחוג הלוג' או בקצינים שביצעו את העתודה; שווה לעשות את הבדיקה הזו במקום לוותר כ"כ בקלות על משהו שיכול להיות מאתגר ומהנה ביותר בעבורך .
בהצלחה ואשמח לעדכון 
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 24-12-2005 בשעה 16:44.
|