לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2006, 17:40
  gavriel_israel gavriel_israel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.06
למה לקנות זיוף ב 100 שבעוד קצת אפשר להביא מקורי?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kfir_ko שמתחילה ב "סריגי לאקוסט - LACOSTE למכירה"

שלום,
שמתי לב שיש הרבה מאוד אנשים שמפרסמים בפרש חולצות מזויפות של ראלף לורן. ברשותי כמות נכבדת של חולצות קצרות וארוכות (פולו) במגוון צבעים. החולצות האילו מקורייות לגמרי בתוך השקית הניילון ועם הניירות המקובלות. חולצות אילו לא נקנו בתאילנד, (נקנו בארה"ב) והם לא סוג ב או זיוף ברמה.
הצבעים שיש: סגול, ורוד, אפור, שחור, לבן, אדום, וכתום, ירוק בהיר, כחול בהיר, צהוב בהיר.
כמוכן יש גם חולצות ארוכות וקצרות של לאקוסט שמגיעים לי השבוע עם פסים והצבעים שציינתי.
אני מאיזור באר שבע ומגיע לתל אביב פעמיים בחודש.
לפרטים :נא לפנות אלי לפלאפון 0547871728
בתודה
גבריאל

נ.ב אנשים לא להתעצבן על דודו המסכן (חחחח יצא לי חרוז) זה סתם ילד שלא מבין מעצמו ומתערב לכולם בעסקים. דודו אח יקר אם אתה מביא סריג ב 40 אירו אז למה כתבת בהודעה שלי שחולצות פולו עולות 400 שקל??? לא יותר הגיוני שסריגים יהיו יותר יקרים ??? אם אתה לא מבין ממחירים ודברים אז אל תתערב.... בקיצור שתוק!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-02-2006, 17:56
  dudi_costa22 dudi_costa22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.05
קיצר תמשיכו לאכול את הלב המסכן שלכם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kfir_ko שמתחילה ב "סריגי לאקוסט - LACOSTE למכירה"

יעלובי נפש שכמותכם!! כל הזמן מתעסקים בזיופים , אין לכם כסף מסכנים שכמותכם,,,

כולכם על הזין שלי חבורת מסכנים!!

ויש לי עוד דבר לאמר לכם לכל "העבריינים" שבינכם , אתם מוזמנים לבוא לפ"ת אני גר ברחוב זיכרון יעקב 29 אתם יודעים את השם משפחה שלה , בוא ניראה אתכם כל אלה שפה מאיימים , אני מחכה בקוצר רוח כנראה אתם לא יודעים עם מי יש לכם עסק ,, ותמשיכו לקורא לי ילד , בזמן שאנשים פה סופרים לי את הימים ליום שחרור שלכם מצה"ל חתיכת מסכנים שכמותכם ילדודס !! מזיינים לי פה תשכל , אחד עוד לי פה תצפה לפגוש אותי וזיבי תגיד לי על מה אתה מאיים יחתיכת מסכן , שאני לא יגמור לך על החיים יהומו יאוכל בתחת יבולע!!! שב שב בלול אתה והסריגים המסכנים שלך יחתיכת אפס מסכן!

יאללה לכו להזדיין כולכם יהומואים ,, מזיינים לי פה במוח יבן זונות לכו תמצצו זרגים יהומואים!

ותמשיכו לקנות זיופים זה לזה יש לכם כסף

מוצצי זין ואוכלים בתחת שכמותכם!

נערך לאחרונה ע"י dudi_costa22 בתאריך 01-02-2006 בשעה 17:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר