לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-01-2006, 17:52
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "מעניין איך החישובים שלהם..."

נותנים שם פירוט איך החישובים שלהם הולכים

Cameras
Point-and-shoot models: To gauge picture quality, we take a series of shots, with and without flash, at the camera's highest resolution. We photograph a complex still life, a target resolution chart, and a mannequin to see how well each camera captures details and subtle coloring such as skin tones. A panel of judges reviews on-screen and printed photos and assigns image-quality scores; we then average those scores.

Advanced models and single-lens reflex models: To gauge picture quality, we take a series of shots, with and without flash, at the camera's highest resolution. We photograph a complex still life and a mannequin using automatic settings in Program/Full-Auto Mode to see how well each camera captures subtle color and exposure under its default settings. We then photograph the same still life and a resolution moiré chart with semiautomatic settings using aperture priority, custom white balance, and exposure bracketing. We pick the best shots of each of those two subjects for judging. We also test the camera's capability for minimizing noise using a range of ISO settings. We review the on-screen and printed photos and assign image-quality scores.

The image-quality rating of the camera is based on five categories: exposure, color, sharpness, distortion, and overall.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-01-2006, 18:15
  idanst idanst אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי RedHunter שמתחילה ב "כמו שמתן אמר"

אני לא פוסל את זה שאולי משהו כאן לא ישר אבל אני בעצמי חושב שסה"כ הכל הE300 מצלמה טובה יותר מה20D לחובבנים, נכון שה20D נותנת יותר פונקציות ומהירות אבל מבחינת מחיר איכות צבעים ושאר התכונות שמתאימות לצלמים לא מקצועניים (משקל, גודל וכו) הE300 טובה יותר(או שווה), כי שים לב שזה 5 המצלמות הכי טובות לDSLR של החובבנים לכן ה5FPS שוקל פחות מתכונות אחרות כמו מצב אוטומטי, WB אוטומטי וכו' שמתאימים לחובבנים (ובחובבנים אני מתכוון למי שהוא לא צלם עיתונות אלא מצלם בשביל הכיף ומקסימום מדי פעם חתונות וכאלה).

ובקשר לשוחד, שים לב שרק בקטגוריה הזאתי הם במקום הראשון, בP&S הHP ראשונים, ואתה בטח יכול להגיד שבצדק כי אתה ממליץ עליה בעצמך הרבה, וגם הG6 ב P&S המתקדמות נמצאת במקום הראשון בצדק לפי דעתי.

הE500 נמצאת לפני הE300 בגלל שחוץ מיתרונות קטנים (מסך גדול יותר וקצת פחות רעש), הפכו אותה ליותר מדי חובבנית והורידו כמה מיתרונות הE300 (מערכת מראות צדדית (טופ שטוח), הורידו פונקציות מתקדמות יותר, ועוד כל מיני שאני לא זוכר כרגע).

ישן 01-01-2006, 20:11
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ArnonG שמתחילה ב "חברה - PC World כמו PC..."

כמו שארנון אומר, זה מגזין שיווקי ואפשר בפשטות לומר שהציונים זה סכום כסף ששולם ע"י היצרנים כדי להעמיד את המצלמות שלהם ראשונות.
עם כל הכבוד לאולימפוס עידן (אני מאוד אוהב את אולימפוס) אתה פשוט לא חושב לפני שאתה רושם בכל תגובה שלך שהאולימפוס יותר טובה מאחרות?
אני לא מבין את הקטע הזה של "שלי הכי טוב". מי שרוצה את המצלמה הכי טובה בעולם שיקנה מרק 2 ואחרי זה הכל נתון להשואות, שיקולים וצרכים מול תקציב...

נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 01-01-2006 בשעה 20:21. סיבה: תיקון
ישן 01-01-2006, 20:24
  idanst idanst אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "כמו שארנון אומר, זה מגזין..."

זה בכלל לא הקטע של שלי הכי טוב, אמרתי שהE300 טובה יותר מה20D כי ככה אני באמת חושב (לא סתם קניתי את הE300 ולא את ה20D), ושוב, היא טובה יותר רק לפי הקטגוריה שהם דירגו בה (מצלמות לחובבנים), כי אז למה המרק2 לא מופיעה שם? ברור שהיא יותר טובה מכל האחרות.
אני ממש לא מבין מה לא בסדר בדרוגים שהם נתנו שם, יכול להיות שאתם חושבים אחרת ויכול להיות שהם בחרו במצלמות האלה בגלל ששילמו להם אבל אני לא רואה כאן משהו לא הגיוני.
ושים לב ששלוש מצלמות שונות נבחרו למקומות הראשונים (קאנון HP ואולימפוס)

וגם אני חושב שאין מצלמה קומפקטית טובה יותר מה5060, ולא בגלל שיש לי אולימפוס ולא בגלל שקניתי אותה בעבר.

לעומת זאת בקומפקטיות הקטנות יותר אני חושב שקאנון ופוגי מייצרות מצלמות טובות בהרבה מאלימפוס.

נערך לאחרונה ע"י idanst בתאריך 01-01-2006 בשעה 20:27.
ישן 01-01-2006, 20:36
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי idanst שמתחילה ב "[font=Verdana]זה בכלל לא הקטע..."

אני אסביר לך מה לא בסדר באתר הזה. הדירוגים שם מושפעים מתשלום ע"י היצרנים בלבד, זהו אתר לא אמין בלירה אפילו.
הסיבה שלא מונים שם מצלמות כמו מרק 2 ו D2X היא מפני שהם בקטגוריה מעל DSLR אם אפשר לומר.
בלי קשר, לומר של "חובבן" מצלמה יותר טובה זה כמו לומר שהיא יותר טובה כי היא יותר פשוטה, מה שלא ממש מדוייק.
אתר שמציין זום ב X3, X4 וכדומה למצלמות DSLR, כבר מראה כמה הוא לא אמין ולא מקצועי.
תאמין לי, המצלמה שלך מעולה אבל אין צורך להיכנס לזה עכשיו.
באנו לומר שהאתר הזה ממש ממש לא אמין ואם מישהו רוצה לקנות מצלמה, יש אתרים הרבה יותר אמינים שימליצו לו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר