לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2006, 23:31
  TheMoshe TheMoshe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.01.06
בקשר לphp ו mysql ... בבקשה כנסו

היי!
יש לי מן מערכת ב php של כל מיני הורדות ומשחקים, אז יש בה חלק של קטגוריות, כלומר שיש רשימה של קטגוריות וזה מעביר לקטגוריה אבל זה ב select...
זה הקוד של החלק של הקטגוריות:

קוד:
print "<tr class='editbar'><td colspan=$cols><A href='register.php'>הוסף אתר</a>|<A href='login.php'>כניסת חברים</a></td></tr>"; print "<tr class='navbar'><td colspan=$cols2 valign='top'>"; print "<td colspan='2' align='left'>"; $selectcategory="SELECT * from ts_categories"; $selectcategory2=mysql_query($selectcategory) or die("Could not select category"); print "<form action='index.php' method='post'>"; print "<select name='catname'>"; print "<option>All</option><br>"; $selectcategory="SELECT * from ts_categories"; $selectcategory2=mysql_query($selectcategory) or die("Could not select category"); while($selectcategory3=mysql_fetch_array($selectca tegory2)) { print "<option>$selectcategory3[catname]</option><br>"; } print "</select><input type='submit' name='submit5' value='Go'></form>";

עכשיו אני צריך לעשות שבפלאש אני יוכל לעבור קטגוריות... אבל אני לא מבין מה הקישור כדי לעבור קטגוריות... ניסיתי לקרוא את כל הקוד אבל לא הצלחתי לפנח מה הקישור לקטגוריה מסוימת... אם אתה מבינים משהו מהקוד הזה בבקשה תגידו לי איך עושים קישור לקטגוריה. <_<

בבקשה תעזרו לי אני כבר נואש :|
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר