לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2006, 19:39
  guy895389 guy895389 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.05
טיפים ליום סיירות.. כנסו אם בא לכם

אתמול בתאריך הרביעי לראשון היה לי את היום סיירות.. גם אני הייתי כמוכם גולש פה באתרים.. מחפש טיפים ליום הזה כי בכל זאת אתם שומעים "יום סיירות" יישר עולה לכם בראש מאמץ..... הקיצר בואו אני יגיד לכם מה תעשו כדי שהסיכויים שלכם לעבור יהיו יותר גבוהים.......
על הבוקר אתם מגיעים לווינגייט נרשמים יש רופא.. כותבים מספר על החולצה.. כמה הסברים על היום ומתחילים לעשות ריצות קטנות מתיחות ואז עוברים לבר אור שזה שכיבות שמיכה כפיפות בטן ו 2000.. שמעו.. יש כאלה שאומרים שאסור להשקיע יותר מידיי בחלק הזה אבל לדעתי צריכים לתת מה שיש לכם שם.. בשכיבות שמיכה אתם תהיו עם מישהו שהוא יהיה הבן זוג שלכם והייתי מציע לכם להגיד לו שיוסיף לכם פה ושם כמה שכיבות שמיכה שלא עשיתם וגם אתם לו.. כי בכל זאת אין למשגיחים שם עיניים בגב.. הקיצר עושים שכיבות שמיכה כפיפות בטן ו2000 שעושים את ה2000 בעיגול ענק ותשתדלו לשמור על קצב ולקראת הסוף להגביר מהירות.. אחרי הבר אור תהיה הפסקה ואז יחלקו אותכם לקבוצות שוות.. יעמידו אותכם בשלשות ויגידו לכם לקחת כמה ג'ריקנים אלונקה והרבה עתיי חפירה קטנים כאלה.. אל תקחו את הג'ריקנים או את האלונקה כי סתם תסבלו.. תקחו את העטיי חפירה הם הכי קלים.. ואז אתם עולים איתם לדיונה ושם אתם שמים ל4 המפקדים שאיתכם 4 כיסאות שיהיה להם על מה לשבת.. בקבוצה תהיו איזה 16 ילדים בערך ותנסו להתיידד ולעזור להם כמה שיותר כי אחרי זה יהיה שאלון סוציומטרי שכל אחד יידרג את חבריי הקבוצה שלו.. הקיצררר אתם שמים את הציוד שהבאתם לדיונה (למעלה בדיונה) באיזה פינה ואז אחד מהמפקדים שהוא יהיה הבולט והקרצייה בניהם יגיד לכם להסתדר בשלשות בקטע הזה תנסה להראות קצת כושר מנהיגות בבניית השלשות אבל לא בכוח.. תעשו את זה בטבעיות.. ואז המפקד יגיד לכם אם אתם רואים את העת שתקוע באדמה בירידה של הדיונה ואז הוא אומר לכם תעקפו אותו מימין לשמאל בריצה תוך 20 שניות אתם פה.. צא!! ואז כולם מביאים ספרינט קטן ונעמדים מול המפקד וכשאתם מגיעים הוא יישר אומר צאא!!! ואתם לא יודעים מאיפה הוא בא לכם.. ככה זה חוזר על עצמו איזה 6 פעמים וכבר איזה 2 פורשים.. אתם תשמחו לראות שיש כאלה שפורשים בקבוצה שלכם אז אל תחשבו שזה מבאס.. ואז המפקד אומר לכם מעכשיו הוא סופר סדר הגעות ואז הוא אומר צאא וכולם נותנים עוד פעם ספרינט קטן וככה זה יהיה עוד איזה 15 הקפות סביב הדיונה ואתם תרגישו שכל שנייה אתם הולכים לפרוש.. ועכשיו לטיפים בחלק הזה.. תמיד תהיו מוכנים לזה שהמפקד יגיד צא ותנסו להיות ראשונים ולעקוף את העת ראשונים כי אחרי זה בדרך חזרה בעלייה של הדיונה אף אחד לא יעקוף אותכם תאמינו לי.. עוד טיפ שהוא נשמע קל אבל הוא מאוד חשוב.. כשאתם רצים וחוזרים לעמוד מול המפקדים ומחכים שהמפקד יגיד עוד פעם צא תעמדו זקוף ותראו למפקדים שהריצה הזאת לא הזיזה לכם.. תנסו להתנשף כמה שפחות.. זה נשמע קל אבל זה ממש לא.. לאט לאט תראו איך הקבוצה נהיית קטנה יותר ויותר.. ילדים פשוט אומרים הספיק לי ופורשיםםם.. אל תהיו כמוהם.. אפילו אם תרגישו שאתם עוד שנייה הולכים למות תגררו את הרגליים ותרוצו.. אסור ללכת!!!!! ואז המפקד אומר לכם הפסקה ל 4 דקות שאתם יכולים לשתות מים.. אני שתיתי מים והקאתי אותם ועוד פעם שתיתי ועוד פעם הקאתי ועוד פעם שתיתי ולא הקאתי.. ואז הוא מראה לכם את האלונקה ואומר לכם איך צריכים להרים אותה ואומר שעכשיו תעשו עוד סיבוב בדיונה והארבע הראשונים שיגיעו יירשמו אצלו וירימו את האלונקה.. בקטע הזה אחרי שכולם היו בהפסקה והתחזקו הם ייתנו ספרינט אז תנסו לתת כמה שיותר ספרינט ולהגיע ראשונים!!!!! ואז פה עוד פעם תראו כושר מנהיגות ושתרצו להרים תגידו בקול גובה מותניים שזה להרים את האלונקה לגובה המותניים ואז גובה כתפיים ששם צריכים לשים אותה על הכתף ואז הולכים בדיוק במסלול הריצה ואל תחשבו שאלה שלא לקחו את האלונקה עומדים במקום.. גם הם רצים.. כאן תהיו תמיד זריזים ותגיעו למטה כמה שיותר מהר כי בעלייה אף אחד לא יעקוף אותכם.. זה יחזור על עצמו ככה כמה פעמים ואז המפקד יגיד לכם צאו להפסקה של 8 דקות ותשתו הרבה מים ואז עוד פעם תחזרו לאלונקה ותמיד תנסו להיות הכי מהירים וזה קשה ועוד כמה ייפרשו אבל אל תשברו ואז הוא יגיד לכם אחרי עוד כמה סיבובים של אלונקות שיש לכם עוד הפסקה ל 8 דקות ועוד פעם תשתו מים והוא יגיד לכם לקחת שק ולמלות אותו בחול ולפניי שאתם קושרים אותו להגיד למפקד אם השק מלא מספיק.. ואז הוא מדגים איך סוחבים אותו על הכתפיםם והוא מראה איזה מקום שצריך לעקוף אותו שהוא ממש רחוק ופשוט ולכים כמה שיכולים וחוזרים ואומרים למפקד את מספר הסיבוב שלכם וכאן הייתי מציע לכם בהתחלה לתת ריצה קלה עם השק.. לא יותר מידיי מהירה כי עם השק צריכים ללכת אל תתייאשו ותנסו לשמור על קצב אחיד של הליכה עם השק..... אחרי זה המפקד יגיד לכם לעצור שזה יהיה אחרי איזה שעה אם לא יותר ויגיד לכם לשפוך את החול מהשקים ויעשה לכם הפסקה ואחרי זה יגיד לכל אחד לקחת עת חפירה ויגיד לו באיזה מקום הוא צריך לחפור את הבבור שלו שהוא יהיה מטר על מטר עם עומק של מטר.. כאן תנסו בהתחלה קצת להתפרע עם זה וליצור קצת פער על האחרים ואז שהבור שלכם יהיה מספיק עמור תתחילו ליישר את הפינות וקצת לעצב את הבור ואז המפקד יעבור לייד הבור שלכם ויירשום מה שבא לו מהתוצאות שלכם ואז תעלו למעלה והמפקד יגיד לכל אחד מאיפה הוא וכל זה וכמה התאמנתם ליום הזה ותחרטטו אותו בקטע הזה וכאן הסתיים היום הזה.. הקיצר יש את הדברים הקטנים ביום הזה שהם לבסוף הגורמים שייגרמו לכם לעבור את היום סיירות.. אני הבאתי רדבול ולפניי שהלכנו לדיונות שתיתי אותו וזה נתן לי קצת מרץ שאולי גם עזר לי בהתחלה.. ובדיונות אולי זה נשמע קצת לא הגיוני אבל ההתחלה הכי קשה ובהתחלה פרשו הכי הרבה ילדים.. אל תתנו לעצמכם להשבר.. כל אחד ממכם ירגיש שזהו הוא עוד רגע פורש אבל כל הזמן תחשבו שעוד רגע זה נגמר ותבואו בגישה שאתם הכי טובים.. תמיד תראו רציניים והחלטיים ותנסו כמה שפחות לבקש עזרה אפילו אם אתם צריכים אותה.. ועוד דבר חשוב מאוד שאני לא התחשבתי בו ובגלל זה קיבלתי חובלים.... תעשו טוב טוב מתיחות!!!!!! אם לא השרירים שלכם ייתפסו ותיגמרו את היום ככה!! ממש במתיחות תקרעו לעצמכם את השרירים בעיקר ברגליים!! אני בגלל שלא עשיתי את המתיחות טוב בקטע של השק כל השרירים נתפסו לי ובמקום איזה 12 הקפות היו לי 8 שזה השפיע עליי מאוד.. עוד דבר.. שאתם תסיימו את היום סיירות אתם תהיו רעבים כמו שלא הייתם בחיים שלכם.. תביאו אוכל מהבית.. תביאו ביסלי במבה.. ואם אתם יכולים אז אפילו שווארמה!! טוב אז כאן אני סיימתי עם הסיכום הענק שלי ומקווה שעזרתי ומי שרוצה שיישאל שאלות ואני יענה!!
יאללה ביי לכם..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר