06-01-2006, 19:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.03
|
|
אני ממליץ לך מאוד להירגע בדבריך לפני שאתה מוציא אותם החוצה.
אין לך מושג קלוש לגבי הגולש ישראל K, שהוא אחד הגולשים התורמים ביותר, בפורום בניית אתרים בפרט, ובפורומים נוספים רבים פה בפרש.
יש המון גולשים (וכנראה אתה ביניהם) שקשה להם לקרוא את החוקים, ולהריץ חיפוש לפני שהם שואלים (כן, זה אחד החוקים בפורום... כנראה שפיספסת), ולכן הדבר הראשון שהם עושים זה הולכים ופותחים אשכולות על ימין ועל שמאל בכל פורום אפשרי.
במידה ופתחת אשכול מבלי להריץ חיפוש (מה שברור לכולם שעשית באשכול זה) האשכול נחשב לספאם טהור. תגובותיו של ישראל הן תגובות ענייניות - גם באשכול הנוכחי, וגם בשאר האשכולות עליהם אתה מדבר. במידה וגולש לא הריץ חיפוש - מן הראוי שיקבל תגובה מתאימה. במידה והגולש לא קרא את חוקי הפורום - מישהו צריך לידע אותו בדבר קיומם של החוקים, והחובה לקרוא אותם.
אפשרות נוספת היא כמובן לחסום לאלתר כל גולש שאינו מתנהג על פי החוקים. אתה מעוניין בחסימת המשתמש שלך עקב כך שלא הרצת חיפוש לפני שפתחת את האשכול? אני בספק... אבל במידה וכן - אתה יותר ממוזמן לעדכן אותי בה"פ.
הסיבה היחידה שבגללה אני משאיר את האשכול הנוכחי פתוח היא במידה ואתה מעוניין להוסיף תגובת התנצלות בפני ישראל. כל תגובה אחרת תימחק מאשכול זה.
במידה ויש לך מה להוסיף מעבר לנאמר - אתה מוזמן לעשות זאת בה"פ פרטית.
בברכה,
דקל