07-01-2006, 22:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.12.04
|
|
אני כמובן אמליץ לך על הE300. בקשר לרעש, זה נכון יש רעש ב1600 כמו בשאר המצלמות רק שכאן יש קצת יותר, כך שאם אתה מתכוון לצלם הרבה ב1600 בכלל כדאי ללכת על מצלמה שטובה יותר עם ISO גבוה כמו ה20D הE1 וה7D אני מניח.
אבל לE300 יתרונות רבים, שתי עדשות כמו שציינת, הן איכותיות ובהחלט ברמה של שאר עדשות הקיט השייכות למצלמות האחרות (אני אוכל לשלוח לך תמונות בגודל מלא אם תרצה).
הE300 בנוייה טוב יותר מה5D והD50.
לE300 יש את המנקה חיישן ששומר עליו נקי מאבק, זה בעיקר מעולה אם אתה מרבה לטייל ורוצה להחליף עדשות בשטח בלי לפחד שהחיישן התלכלך.
ואלה בעיקר היתרונות והחסרונות העיקריים, כך שאם היא נוחה לך (כי היא לא בנויה כמו רוב הDSLR) אז ממש לא צריכה לך להיות בעיה.
ועכשיו בקשר לאלטרנטיביות, ה5D מעולה לדעתי, היא נראית נוחה מאד ואהבתי את התמונות שלה, לדעתי ה6 מפ זה יתרון כי גם הקובץ שוקל פחות וזה מאפשר יותר תמונות על פחות מקום. וזה גם יאלץ אותך ללמוד יותר טוב את נושא הקומפוזיציה (:
ה50D לדעתי היא לא ממש בחירה נבונה, נכון שניקון היא חברה מוכרת אבל אני לא רואה יתרון במצלמה הזאת, התמונות שלה לא יותר טובות מהשאר לדעתי. וכמובן שאל תיתן לשם גדול להשפיע עליך.
גם תבדוק את ה350D של קאנון כי היא נראית מצלמה נחמדה, אני לא אוהב אותה כי היא מצועצעת מדי אבל התמונות שלה אחלה סה"כ
|