לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2006, 18:37
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מור מש שמתחילה ב "לא יותר מ1500 ואפילו עדיף פחות."

האם יש אפשרות למתוח את התקציב בעוד כ-500 שקלים ? אני שואל כי בכ-2000 שקלים תוכל לקבל את סוני DSC-W7. למה אני ממליץ עליה ? מכמה סיבות - היא קטנה, מציעה צג LCD ענק של 2.5 אינצ', חיישן של 7.1 מ"פ והכי חשוב - זמן תגובה מהיר מאוד. ברוב המצלמות מהסוג הזה זמני התגובה ובכללם גם AF הם איטיים מאוד בדר"כ והרבה אנשים סובלים מהתופעה הזאת. הסוני הזאת היא יוצאת מן הכלל עם זמני תגובה מהירים מאוד (לא כמו של מצלמת DSLR ממוצעת, אבל עדיין מהירים מאוד ביחס למצלמות הפשוטות יחסית).

ולמה 2000 שקל ? 1740 שקלים עבור המצלמה ועוד כ-370 שקלים עבור כרטיס זיכרון של 1 ג"ב (אפשר גם פחות, אבל לדעתי כדאי מאוד לרכוש 1 ג"ב לפחות עבור תמונות של 7.1 מ"פ).

אם אין אפשרות להשיג את התקציב הנ"ל, אפשר להסתפק ב-Canon A610 עם "רק" 5 מ"פ וזמני תגובה של צב חולה במחלת פרקים כרונית, התעניג יעלה לך פחות מ-1400 שקלים פלוס כרטיס זיכרון של 1"ג בכ-340 שקלים.

על פחות מזה אני לא ממליץ - חבל, בעוד סכומים זעומים של 200-300 שקל אפשר לקבל תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר