לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2006, 16:08
  Niro1985 Niro1985 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.04
תשובות:
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מטורף שמתחילה ב "יש לי גם שאלה יש הבדל בין..."

לא חושב שיש הבדלים בין הגדודים,אם אתה שואל איזה יותר טוב?אז ברור שכל אחד שמשרת בגדוד הנוכחי שלו יטען שזה הגדוד הכי טוב,אבל בתכלס פעם בשנה ישנו יום שנקרא:"יום מערך הנ"מ"ביום הזה יש כל מיני תחרויות בין 2הגדודים כאשר בסיומו מוכרז הגדוד המנצח...

בנוגע לקווים:

בעיקרון כן,ישנה תחלופה וסדר בין קווים בין הגדודים,כל פעם גדוד אחר תופס קווים אחרים{פעם אחת קווי שטחים בעוד הגדוד שני תופס את קו הצפון}וככה זה מתחלף ברוטציה של 4<8חודשים...

*לאו דווקא עושים את אותם קווים בשטחים,אנחנו למשל החלפנו 3מוצבים\בסיסים בקו אחד של 4חודשים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-01-2006, 17:32
  beivushtang beivushtang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי beivushtang שמתחילה ב "יש פה מישהו בנ"מ ?"

בגדול- לפי מה שהצלחתי לסדר לי בראש (תקן אותי אם אני טועה-)

יש סטינגר לג'מוסים, וולקן ומחבט שזה המתנייע עם היציאות הלא רעות בשירות (זה מה שאמרת 15-6)
וזה מעניין ובשטח (ובשטחים) ולזה יש רמית, שזה יחידת מכ"ם נייד

ובצד השני יש טק"א, שבזה יושבים בסוללות כל היום ומסתכלים על מכ"מים משעמיים והיציאות מחורבנות, נכון ?

והמיון לשני המסלולים מתבצע בסוף הטירונות 03,

אם יש לי פרופיל 97, אבל עם זאת ציון טוב באנגלית חמש יחידות (מצד שני מתמטיקה שלוש והשאר בינוני + - טוב-) ואני אגיע לנ"מ, מה הסיכויים שלי להגיע לאן?
ואם אני רזה במיוחד (אבל עם זאת לא נמוך) יש סיכוי שאני אגיע לסטינגר ?

טוב, תודה..
ישן 18-01-2006, 20:03
  Niro1985 Niro1985 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.04
תשובות לשניכם:
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי מטורף שמתחילה ב "מצטרף לשאלה כמו כן אני מאוד..."

בנוגע לשאלות של ה"מטורף":

1.יש הקצאות למטולון{תראה את החתימה שלי...}
מטול ארוך בדר"כ מקבלים בטירונות ואלה שלא בסוללות של סטינגר{או סוללות של מחבט לשעבר...}
יש הקצאות לכוונות{3סוגים עיקרים:"מפרוליט"\"טריג'קון ריפלקס"\"אלביט"}כאשר המגמה היא במרבית הסוללות לתת את הכוונות לחבר'ה שסיימו קורס מפקדים קצינים וכ'ו...
כמובן שגם הפזמניקי"ם מקבלים כוונות כאשר הסוללה תופסת קו מבצעי{שטחים...}

1ב.אם תדרוש לקבל סטינגר אתה תקבל ללא בעיות,זה שאתה מגודל רק יעזור לך :-)

1ג.בתקופתי היה רק ברקן א' וב' כאשר כמובן ששניהם היו רק על האמרים,לאחר פירוק מחבט נוספו עוד 2קורסים ברקן ג' וד',הבנתי שהמגמה במחזורים הקודמים זה שברקן ב' מקבלים האמרים,אז כן אני מציע לך פשוט ללחוץ על המפקדים שאתה רוצה להיות בברקן ב',תראה להם שאתה מאוד מורעל והם ילכו לקראתך.

1ד.בקו שטחים עושים מארבים ותופסים כל מיני עמדות תצפית יש לך את הבחירה אם אתה רוצה לשים מסיכת סקי או לא,בכל אופן זה מהבית{לא מחלקים ביחידה מסיכות כאלה-לפחות לא בסוללה שלי}גם לי בכל אופן זה נורא עזר כנגד הקור,גם במחסום שיצא לי לעשות כשנורא קר אז זה מאוד עוזר שיש משהו שעוזר לחמם את הפנים.

נערך לאחרונה ע"י נור בתאריך 18-01-2006 בשעה 22:06.
ישן 19-01-2006, 11:35
  מטורף מטורף אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי beivushtang שמתחילה ב "יש פה מישהו בנ"מ ?"

גם הגדודים של החי''ר לא בדיוק עושים את הייעוד שלהם כי בשביל להגיד לערבי תן תעודת זהות
ולשמור על משהו לא צריך רובאי 07 זה דבר ראשון,
דבר שני אין הבדל כל כך גדול בין הסטינגריסטים לחיילי חי''ר הם עושים בתכלס יותר מ-03 אבל הגבלת חיל אויר
היא רובאי 03 כמו שבחיל הים זה 02... השייטת באמת עושים 02?

ומה שאני יגיד עכשיו בטח יעצבן אותך חחחח אבל לדעתי הסטינגריסטים יכולים לקחת בכל פרמטר
את חיילי החי''ר (אני מדבר על הגדודים) , גם הם עושים מעצרים ומארבים וכל העניין ההוא כשבנוסף הם סוחבים על הגב משקל שאולי בעורב סוחבים משהו כזה בגדודים בטח שלא
ואני יכול להגיד לך שחבר של אבא שלי קצין במיל' הוא שירת בגולני וחבר שלו זה מישהו מהבכירים בגולני שהיה בתרגיל רב חיילי שמשתתפים בו כל הלוחמים בצה''ל וסיפר שנורא התלהבו מהסטינגריסטים.

לסטינגריסטים אמנם יש מונטין בקרשים אבל לדעתי זה עניין של זמן עד שהוא יעלה,0 ולהידבק
לסטיגמות ולהגיד "זה סתם" מראה שאתה הולך על שמועות, כל מקום בצבא יש הרבה חרא
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:33

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר