
19-01-2006, 18:48
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
הודעות: 816
|
|
|
בארה"ב יצא למזון כשר שם של איכות
אבל לאו דווקא לבשר.
חוץ מזה המשגיח בודק את הבשר לאחר השחיטה ובכניסה למפעל. אף אחד לא בודק כמה פעמים הבשר יצא לדלפק וחזר למקרר ואיך היסוו את הריח שלו.
הבשר הטרי שנבדק בטיב טעם יצא תקין לחלוטין. הבעיה היתה שהחנות ניסתה לצמצם הפסדים והשתמשה בבשר ישן לטובת המוצרים המתובלים.
_____________________________________
"היו להם ארבעה מחשבים, להם הם קראו ג'ון, פול, ג'ורג' ורינגו.
הם קנו מחשב נוסף, לו הם קראו יוקו,
וארבעת הראשונים הפסיקו לדבר זה עם זה" ניל גיימן
|