לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2006, 23:17
  orenk1 orenk1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.04
פרופיל ושאלון יח"ש..

טוב אז יש לי כמה שאלות..
יש לי פרופיל 72 על בעיות גב, רגליים משקפיים ואלרגיה לדבורים..
אני באמת חושב שאני לא אוכל לתפקד באחת היחידות הקרביות כי קשה לי לתפקד באופן יום יומי מבחינת הגב...הלכתי לרופא אבל הוא לא בדק אותי ברצינות ורק אמר עקמת ונתנו לי על זה פרופיל 72 בלי לבדוק אותי בכלל.
תמיד אמרתי שאני אלך לעוד אורתופד ואעשה בדיקות בבי"ח ותמיד דחיתי את זה כי חשבתי שיש לי עוד זמן כי אני ממויין למודיעין, אבל פתאום אתמול קיבלתי שאלון יח"ש...הבנתי שיתחשבו בזה רק אם אני אפול מאחד הדברים שאני ממויין להם, אבל יש לי עוד דרך ארוכה ולכן אני שואל ליתר בטחון:
1.האם עדיין אני יכול להוריד פרופיל? או שברגע שקיבלתי את השאלון זה מאוחר מדי?
אני רק רוצה להבהיר שאני לא רוצה להוריד פרופיל כדי להתחמק כי אני באמת רוצה לתרום ואני בכל מקרה חושב שאני אמשיך לקצונה ואחתום קבע, אני פשוט באמת חושב שאני לא אוכל לתפקד בקרבי, ושלא בדקו אותי ברצינות (הייתי בחדר שלו בערך דקה, הוא רק ביקש ממני להתכופף וזהו, לא עשה לי אף בדיקה רצינית).. בנוסף לכך אני גם בטוח שאני אוכל לתרום הרבה יותר בממר"מ למשל.. (אם אהיה לי 64 אני אנסה להתגייס לממר"מ)
2.פעם הייתה לי אסטמה אבל אמרו להורים שלי לעבור מקום דירה שזה בגלל הזיהום, הם עברו ומאז כבר אין לי...הבנתי שעל אסטמה מקבלים 64..האם זה רלוונטי שפעם הייתה לי? יורידו לי עכשיו?
3.יש חשיבות למתי אני מחזיר את השאלון? כלומר אם אני אחזיר אותו ביום ראשון יתחשבו בי יותר מאשר אם אני אחזיר אותו ב30 בינואר, או שאין לכך משמעות?
4.מה הסיכוי ללכת לממר"מ עם 72? מה אני צריך לעשות? יש כאלה שכבר עשו את זה?

סליחה על האורך, ותודה לכל מי שיקרא את המגילה ויענה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר