לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-01-2006, 23:21
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
תגיד שאלה..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי D4N1 שמתחילה ב "יהל"ם - שווה לקחת את ה"סיכון"?"

אתה באמת חושב שזה שכתוב שיהל"ם זה אנשים איכותיים כי הם עברו גיבוש זה באמת נכון.. תדע לך בכל מקום יש ויש הייתי בקורס שהוא אחד הממיינים בצה"ל והיו אנשים זהב מצד שני אנשים שהם חארות שלא הייתי נותן להם להתגייס לצבא...שחושבים רק על התחת של עצמם...אני אתן סתם דוגמא היה מישהו שביום שהוא עזב הוא פתח לחברים שלו תתיקים והשלים מהם ציוד אנשים שהוא היה איתם ביחד וישן איתם חצי שנה... וככה זה בכל מקום בצבא זה שעברת גיבוש זה אומר שנתת שואו בפועל כשצריך להיות בשגרה הפרצוף האמיתי מתגלה...
לא חוכמה להיות חבר כשקל...
ואני יכול להגיד לך שבגדודיים יש אחלה של אנשים

כמובן שאני לא בא להכפיש את יהל"ם אני בעצמי הולך לשם...אבל אל תחיה באשליה שהכל וורוד שם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2006, 23:27
  HU99 HU99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי D4N1 שמתחילה ב "יהל"ם - שווה לקחת את ה"סיכון"?"

1. אני לא מבין לפי מה אתה מחליט שהדבר היחידי שמעניין אותך זה יהל"ם, מהסיבה הפשוטה שלא כתוב עליהם כלום בשאלון, פרט לכך שהמיון אליהם מתבצע לאחר הגיוס...אני גם רוצה יהל"ם כי אני מכיר מישהו מיעל, אבל אם לא הייתי מכיר והייתי צריך לפני מה שכתוב בחוברת הייתי לוקח דובדבן או משהו, פשוט כי כתוב עליהם...

2. תראה, קח בחשבון שמרבית הסיכויים - לא תתקבל... וגם אני וגם כל אחד אחר..מתקבלים מעטים מאוד...אם זה שווה? לדעתי כן, יהל"ם יחידה אדירה מהשורה הראשונה, להיות לוחם שם זה באמת כבוד ענק, כמו כל יחידה מיוחדת בצה"ל..חוצמזה, כל הגדודים עושים אותה עבודה..וזה לא הגדוד שעושה את האנשים, אלא האנשים עושים את הגדוד מבין? יכול להיות שבמחזור הנוכחי גולני הם הכי טובים בארץ וכולם נהנים ובהנדסה מפוצץ חארות, ומחזור הבא יהיה ההיפך...הצבא מנסה בגדודים שיהיה הכל מהכל...

בכל אופן, הרבה בהצלחה..!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר