לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-01-2006, 20:54
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
מי שזורע רוח קוצר סופה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אכן סערה רבתי,אבל כדאי להמשיך לפרט"

לדעתי הפורום של רוטר הוא הפורום הטוב ברשת אבל בנושא אחד ישעיהו רוטר ("ניצן אור") טעה לאורך כל הדרך, השימוש בזכרון השואה ובנאציזם כמטבע עובר לסוחר. רוטר עצמו השתמש בדימויי השואה על מנת להשוות את הצבא/משטרה ליודנראט. כשאין גבולות, אז אין גבולות. אי אפשר לסמן את הגבול רק לצד אחד.
מה ש"בטוח" אמר שם, זה שפל חדש בהסתה נגד המתיישבים, זו היתה בעצם קריאה לרצח מתיישבים ותרגום גם של דברי אולמרט וההסתההבלתי פוסקת נגד המתיישבים, אבל אם להיות כן, גם הצד הימני שם, לא טמן את ידו בצלחת, כולל תפילות ואיחולי מוות לשרון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-01-2006, 20:48
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
פורום רוטר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הרואה את הנולד שמתחילה ב "סערה רבתי ברוטר"

למי שלא מכיר מדובר בפורום ששם לעצמו את דגל "חופש הביטוי" והפך בעצם לביתם של הימין הקיצוני. כל כך קיצוני שהליכודניקים שם נקראים סמולנים והימין הקיצוני נקרא יהודי.

בפורום נרשמו כבר התבטאויות רבות שנשמעות הרבה יותר כפורום החמאס מאשר פורום ימני - קריאות שימחה למחלתו של שרון, כולל הזמנות לחגיגות במקרה שהוא ימות, כינוי חיילים כנאצים, יודנרטים ועוד מילים שעדיף לא לעלות אותם על המסך. קריאות להפסיק לחיות ב"מדינת ישראל" ולהקים את "מדינת ישראל", כמו כן הפורום נותן במה לאדם הזוי שטוען שפרס רצח את רבין, פרס אחראי לצונאמי בתאילנד, פרס אחראי לרצח אחד מהאחים קנדי ועוד כמה הערות הזויות (וסרטוני פלאש הזויים עוד יותר).

אבל כל זה לא משנה, כי "בטוח" העז לתת תשובה צינית לדברי המתנחלים כאילו קראדי קרא לירות בהם (כמובן שהמתנחלים המסכנים חושבים שקראדי אמר את זה כי זה מה שערוץ7 האובייקטיבי כתב - למרות שמדובר בעיוות מוחלט של דבריו) וכמובן שמי שמתנגד לימין הקיצוני אז הוא בוגד.

אני קורא פה לבטוח שיצטרף לפורום הזה. פה הוא יתקבל בברכה!
ישן 22-01-2006, 21:45
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן יש פה ציניות - אבל לא כלפי הכותב .
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "פורום רוטר"

יש פה ציניות כלפי המושג "חיי אדם" , ולכן הטיעון שלך על ציניות הוא חסר משמעות . אין היום דם זול יותר מדם מתנחל בכל המזרח התיכון . אנשי ציבור במדינת ישראל בה המתנחלים אמורים להיות אזרחים שווי זכויות קוראים לירות בהם . המדרון הוא חלקלק , זה החל באמירה של חבר הכנסת כהן , לפיה צריך לירות בעוקרי עצים - בניגוד לחסינות אותה נתן לצולפי תינוקות , מפוצצי אוטובוסים ומחסלי אמהות - כהן אפילו לא הציע שיבדקו קודם מי גוזל את קרקעתו של מי ביהודה ושומרון - אלא קודם כל יורים ואחר כך בודקים . זה ממשיך בדבריו של קראדי - אותם ראיתי גם במעריב - עכשיו כבר לא צריך עילה בשביל לירות במתנחל - אם הוא מפריע לך - תן בו כדור .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 22-01-2006, 22:15

נו...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אכן יש פה ציניות - אבל לא כלפי הכותב ."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
אין היום דם זול יותר מדם מתנחל בכל המזרח התיכון.

אני חושב שהרבה מאוד אנשים במזרח התיכון שנמצאים תחת משטרים חשוכים וסובלים ממחלות ורעב לא היו מסכימים איתך. וגם בארץ - המתנחלים לא כאלו מסכנים כמו שמנסים להציג אותם. רוב המתנחלים זוכים לאבטחה הרבה יותר גדולה ממה שאני זוכה (אני יודע, אני זה שסיפק את האבטחה הזאת בשלוש וחצי שנים האחרונות), רמת החיים שלהם דיי גבוה, יש להם ביוב, יש להם חשמל, אף אחד לא סוגר להם את הכביש, אם הם נתקעים שנייה אחת במחסום הם מתקשרים ישר למח"ט ותוך שנייה מגיע טלפון זועם למה מעכבים אנשים במחסום... קיצר, הם מקבלים יחס של מלכים...

בתוך המתנחלים יש קבוצה של אנשים שלא מספיק להם מה שהמדינה אישרה (בלי להיכנס להאם זה בסדר או לא) והם רוצים עוד, אז הם עולים על גבעה, מעיפים ערבי מהחנות שלו, או במילים אחרות מצפצפים על כל החוקים ועושים מה בראש שלהם. אז אתה מתפלה שמישהו רוצה לשים לזה סוף?

עכשיו בקשר לדברי קראדי - קראדי אמר שעלול להיווצר מצב שיצטרכו להשתמש בנשק חם כדי להגן על חיי השוטרים והתושבים. ניתן ישר להבין שקראדי לא אומר שמותר לירות במתנחלים, אלא שיש סבירות מסויימת שהמתפרעים יסכנו את חיי השוטרים ובמקרה כזה המשטרה לא תבליג ויתכן שהיא תאלץ להשתמש בנשק חם.

פתאום הימין הקיצוני נעשה תמים - מה פתאום קראדי אומר דבר שכזה? אם היית קורא בפורומים של הימין הקיצוני מה הם אומרים על הפינויי היית רואה שחלקם מתבטאים בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - אנחנו נלחם הפעם ונעשה כל דבר כדי להאחז באדמה. לא יהיה עוד גירוש.

תגיד לי אתה - אם אתה היית מפקד והיית שומע כאלו איומים, לא היית מכין את הפקודים שלך לאפשרות שיאלצו לפתוח באש חייה?
ישן 22-01-2006, 23:05
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בוודאי שהיו מסכימים איתי,אלא שאתה הסטת את הדיון .
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "נו..."

אתה צריך להפריד בין שני מושגים שקשורים זה בזה אך אינם זהים זה לזה . האחד הוא "איכות חיים" , השני הוא "חיי אדם" . איכות החיים של המתנחלים , גם אלה שהפכו לפליטים בחסות המשטר החשוך של שרון ואולמרט ממשיכו , אכן גבוהה יותר מאשר איכות חייהם של עמי ערב , לא בגלל שהממשלה או אתה עשיתם טובה מיוחדת למתנחלים , הם קיבלו מה שקיבלו בזכות . מצד אחד זכותם המלאה של אזרחי ישראל לקבל הגנה מכוחות הביטחון ומצד שני , זכותם שהארנונה שהם משלמים תמנע ביוב ברחובות וזכותה של הממשלה להעניק ממיסהם וממיסיך למען פרוייקט לאומי - גם אם הפורייקט הזה הוא עצם הישיבה במקום שהממשלה - כל הממשלות ראו כחיוני מבחינה אסטרטגית .

לעומת זאת , המחיר עבור חייהם , או במילים אחרות "ערך חייי האדם שלהם" ו"ערך רכושם" הוא זול , זול מאוד , זול יותר משרף של עץ זית קטוע בגבעות השומרון .דמם מותר , פשעם של אחרים נגדם אינו נחקר , אדמתם הפקר , כבודם מרמס .

יש קבוצה בתוך המתנחלים (מדוע חשוב לך להגדיר אותם כקבוצה "מתנחלית"?) שהיא אכן מופרעת , הקבוצה הזאת מנופחת בתקשורת מעבר לכל פרופורציה , יש שימוש בעלילות שקר מקפיאות דם נגד המתנחלים שרוקמים ביחד ערבים ואנשי שמאל קיצוני , זכויותיהם של המתנחלים נשללות מהם בקלות על ידי מערכת משפטית מכורה -מראש , במקרים מעטים זוכים המתנחלים לזיכוי מחמת בידוי ראיות , גם זאת לאחר עינוי דין מתמשך - שוב , משום שדמם מותר.

ציטטת יפה את דבריו של קארדי , בלי שום עיוות לכאן או לכאן. קראדי לא התגייס אתמול למשטרה , כל שוטר או חייל יודע שאם הוא חש בסכנה במהלך מילוי תפקידו עד כדי סכנה לחייו מותר לו לפתוח באש , אתה תפתח באש , אני אפתח באש כולנו נפתח באש אם תשקף לנו סכנה , כלומר קראדי לא חידש כלום , הוא רק הלהיט את היצרים . למה קראדי הלהיט את היצרים? כי אלה מתנחלים ומצווה להסית נגדם ולהתיר את דמם למען חזק ספין פוליטי או כדבריו של אחד מפקודיו שקיבל עונש מגוחך באופן שערורייתי על התרת דם נוראית "שישרפו"

ובכן , אם זה המפכ"ל , אלה מילותיו , וזו התנהלות המשטרה שפועלת תחתיו , שלא ישרף - שיפוטר ועכשיו.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 22-01-2006, 23:59

אני מסכים איתך בחלק מהדברים ובחלק לא
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "בוודאי שהיו מסכימים איתי,אלא שאתה הסטת את הדיון ."

בקשר לזה שהטתי את הדיון, אתה צודק ולכן אני לא אתייחס לחלק הזה.

אני אתייחס רק למה שקשור לקראדי - אני מסכים עם זה שהערה לא הייתה צריכה להאמר בתקשורת ובאמת היא יותר פוגעת במצב מאשר תורמת. אבל אני לא מסכים שזה מצב רגיל של "חייל שמרגיש שהוא בסכנת חיים ירה בחזרה" אני לא חושב שאני אהיה מסוגל להפנות נשק לכיוון מישהו מהצד שלי, גם אם הוא ירה לכיוון שלי יקח לי זמן להתאפס על עצמי. עכשיו נוצר מצב חדש - נראה כאילו יש לנו כמה אנשים שהם מטורפים לגמרי, והשוטרים והחיילים חייבים להיות מוכנים לזה.

באופן כללי, גם שזה לא נוגע ליהודים - אירוע ירי מתוך קהל חף מפשע הרבה יותר קשה לתפעול מכל ארוע אחר.

לכן אני לא רואה בהערה של קארדי חמורה כמו שהימין מנסה להציג אותה - אלא כעוד פליטה רגילה של איש בטחון שמביע את דעותיו בתקשורת. אני חושב שההערה של ניסו היא הרבה יותר חמורה, בניגוד להערה של קראדי היא כן קראה להפעיל כוח יותר חזק מהמותר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:36

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר