לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2006, 23:42
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Arziv שמתחילה ב "שוב, איזו Mk2, 1D או 1Ds? :) ..."

לא משנה תבחר אתה......
עדיין אי אפשר להציע לבחור DSLR זה כמו שאני יציע לך פורמט גדול...... בטח מה זה תידע להשתמש במצלמה..... חבל על הזמן......

לדוגמא יש לי תקציב של 35 אלף ואני מבלבט עם לקנות אימפרזה .... אז אתה תגיד לי למה לבזבז את הכסף על רכב ישן תיקנה BMW חדשה........ היא תשרת אותך הרבה יותר טוב......
תחשוב עם הוא ציין את המצלמות הללו אז זה אומר שאין לו תקציב מעל ל2000 שקל....... וכמה עולה D20 אפילו מחודשת עם עדשה חצי מתה... כפול+.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

נערך לאחרונה ע"י coolpix בתאריך 25-01-2006 בשעה 23:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2006, 00:15
  תום מרילין תום מרילין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לי יש מצלמה של פנסוניק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי micho222 שמתחילה ב "בנוגע לרכישת מצלמה דיגיטלית"

המצלמות החדשות שלהם מגיעות עם עדשות של חברת LEICA (אחת המובילות בעולם) וכן מייצב תמונה
מאד משמעותי, הן מאד פופולריות וזכו לביקורות אוהדות מאד מרוב האתרים המקצועיים, LUMIX אינה שם של חברה אלא שם המותג של פנסוניק.
החסרון שלהן הוא רעש בISO גבוה אבל זה בכל המצלמות עם חיישני הCCD הזעירים(בתחום הרעש דווקא פוג'י המובילה בתחום עם הF11 הקומפקטית והS5600)

מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה האם אתה רוצה מצלמת כיס עם זום קטן (X3-X4( או מצלמה קצת יותר גדולה וקצת יותר יקרה עם זום גדול (X10-X12)
אני אישית בחרתי בזום גדול מכיוון שזה נותן לך מרחב יצירתיות רציני.
בנוגע לדגמים שהזכרת (LZ1, LZ2) הייתי ממליץ לך לחכות עוד כחודש חודשיים עד שיופיעו בשוק הדגמים החדשים שכבר הוכרזו פה:
http://www.dpreview.com/news/0601/0...anasoniclz5.asp
LZ5 וLZ3 ואז תהיה ירידת מחירים חזקה לLZ1 וLZ2.

בכל מקרה להמליץ לך על DSLR נשמע לי כמו טרוף.

נערך לאחרונה ע"י תום מרילין בתאריך 26-01-2006 בשעה 00:22.
ישן 26-01-2006, 10:12
  תום מרילין תום מרילין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה זאת אומרת לא נתקלת בעדשות של LEICA?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי micho222 שמתחילה ב "תודה לכולם!"

LEICA היא חברה עולמית, מהידועות ביותר, כל חובבי הצילום שמכבדים את עצמם מכירים אותה.
מה בדיוק חיפשת כשלא מצאת?
תוצאות של LEICA בZAP:
http://zap.co.il/models.asp?keyword=LEICA
העדשות האלה הן בעצם גולת הכותרת של מצלמות הפנסוניק מכיוון שפנסוניק היא חברה יחסית חדשה בתחום והיה גדול עליה להתחיל גם עם אופטיקה ולכן היא יצרה חוזה עם LEICA.

ANYWAY, הLZ2 היא מצלמה מדהימה, קומפקטית עם הזום הכי גדול (X6 כשכולן נותנות X3-X4)
וכמעט כל הנתונים של הFZ5 (שיש לה פשוט פי 2 זום), מאד פופולרית בעיקר בחו"ל (בארץ עדיין יש "רק קאנון") אבל בהחלט הייתי ממליץ להגעה לחנויות של הדגמים החדשים ואז בהתאם לביקורות תוכל להחליט האם לקנות את הLZ2 שמחירה ירד או את החדשות.

נערך לאחרונה ע"י תום מרילין בתאריך 26-01-2006 בשעה 10:19.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:39

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר