31-01-2006, 23:04
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
ההכרה בה!!!
היי אנשים,מה שלומכם?!מקווה שהכל טוב אצלכם...שומדבר לא מעיק על לבכם כי אני יודעת שעליי לא מעיק מה שהיה..
ולכן החלטתי לספר לכם על משו חדש שעובר עליי...
רציתי לספר לכם על מישהי מדהימה,מישהי סופר!!!נפלאה...מישהי שאין עליה לא משנה מה תעשו...
היא תמשיך להיות אחלה!!הבחורה הנאמרת באשכול זו היא גיבורת על...ואני אוהבת אותה עד לשד עצמותיי(כן,אמרתי שד,חה חה ילדים קטנים תתבגרו!!!).
היא אחד מהאנשים הכי מדהימים שפגשתי בעולם!!
ושמה הוא...(תופים בבקשה..)רינה!
רינוש נשמה מדהימה שלי!!את הגיבורת על שלנו...אין לך שמץ של מושג מה את עושה לנו בלבבות..
מצילה את העולם עם ברט ואיתי שוב ושוב ..וזה הזמן שכולם ידעו כמה שאנחנו אוהבים אותך!!!
מה הייתי עושה בלעדיך?!איך הייתי יכולה להסתדר..מי היה מחליף את ברט כשהוא נרדם במשמרות הלילה שלו?!אם הייתי לבד עם ברטי לא היינו מצליחים להתגבר על כל השדים והערפדים והאנשים הרעים שמנסים להביא לסופו של העולם.
מי היה מונע כ"כ הרבה אירועים נוראים?!כולנו ראינו איך ברט נרדם במשמרת שלו!הרי איך קרה אסון בנייני התאומים?!
אבל ההערכה פה הולכת דו-כיוונית ,אין על ברטי.
העולם הזה לא היה שורד בלעדיו אפילו רגע אחד...זה בטוח.תודות לברט אתם נושמים את האויר שהוא עזר לכם לנשום...(משפט לא הגיוני אבל העיקר ההערכה).
אז איך הייתי מסתדרת בלעדיכם,גיבורי העל שלי?!אני לבד מול כול העולם?!אין מצב!!!!
סופר ברט וסופר רין רין אין עליכם אוהבת אתכם הכי בעולם!!!!!
ועכשיו פנייה נרחבת לקהל הרחב של הפורום.
אנשים יקרים,אנשים חביבים ונחמדים!
תבינו,זה לא שנפלתי על הראש או שהפילו אותי בלידתי(מה שיש מצב בהתחשב בעובדה שחלי והיא אימא שלי,יצאה לרחוב לעבוד בזנות אבל עדין הביאה אוכל לשולחן בשבילנו אבל כבר סטיתי מהנושא),לא,לא ושוב לא!לא הפילו אותי.
ככה אני משוגעת זו סביבתי הטבעית,להיות עם רינה וברט להתחרפן בהיותנו גיבורי על זו הדרך בה אני חיה.כל אחד צריך להיות קצת מנותק מהמציאות להמציא לו מציאות מדומה..
וכן,למרות היותי גיבורת על אני עדיין כוכבת...
כוכבת בכל הרגעים וגיבורת העל שנלחמת ברשע ובפשע.
ואני חוגגת כל רגע אפשרי של היותי כזו!!
אז נסו להבין את האשכול הזה ולחייך שיש מישהי יותר משוגעת ממכם..
רינוש מקווה שסוף סוף גרמתי לך לחייך ,אני אוהבת אותך!!!
אה ורינה היא גיבורת על אם עוד לא הבנתם מכל האשכול.
ממני,
הכוכבת היחידה,
Willow
*מזל טוב לאחותי רוזה האמיתית ביותר,בת עשרים ושלוש סוף סוף!!
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|