02-02-2006, 11:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.05
|
|
|
על פוגרום "עמונה" ושליחי המשטר האולמרטיסטני
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אביגדור ליברמן: 'המדינה בורחת לנו מבין הידיים'"
היום הספינרים של אולמרט הגדירו את הימין כ- "חמאס" ....על אותו משקל
אני מגדיר את מה שמפלגת קדימה ותנועות השמאל דוגמת: "שלום עכשיו" עושות !
קוראים לזה ג'יהאד !!! , ובשם איזה קודש ?? בשם בחירות ! , בשם מנדטים הם שופכים דם ! , כוחות "הביטחון" שהיכו בעמונה ילדים ! זו בושה לכנותם כאנשי ביטחון, אלה עבריינים ! , שכירי חרב, המילה "פרוטקציה" יותר מאפיינת את אופי העבודה שהם עושים, דיקטטורת אולמרט והשמאל פועלת בכל הכוח כדי לפגוע בלגיטימיות של ציבור, עוסקת בדמוניזציה של סקטור בעם ואתמול היכתה את ילדי אותו הדור וחכי"ם מהנהגתה בצורה ברוטאלית, בקלגסות, בבריונות ! כוח להשחית, זה כבר לא ניצול ציני של החוק, זוהי רודנות אכזרית, זה פשע נגד אזרחים, נגד האנושות ! נגד ילדים ! נגד חסרי ישע ! ועוד מעזים להמשיך להשחיר את פניהם תוך כדי ההתעללות ! סטאליניזם במיטבו !. בזמן השידורים של "פוגרום עצמונה" בערוצים 1 ו- 2 . בזמן שראו איש ביטחון מכה עם אלה על ראשם של ילדים יושבים חסרי אונים ! אני שומע מן אנחת אי נעימות "אחחח, לא נעים.... " מצד מישהו ששידר שם.... ואני שואל: "זה מה שיש לך להגיד ???? "לא נעים" !?!?! קיבינימט אלה אנשי תקשורת, הם אמורים לצעוק כשהם רואים כזה דבר, כנראה זו עוד הנחיה מושחתת מלמעלה, גם נורמות, אתיקה, הומניות בסיסית הושחתה במדינה הזו... דרושה כאן מהפכה, בבתי במשפט, בפוליטיקה, במערכת הביטחון, המערכת מושחתת ולא ראויה לאמון הציבור, זוהי הנהגה שבשם הכוח והמנדט שהיא קיבלה מהציבור מתעללת בו ובוגדת בו למען קולות אחרים !. מדינת ישראל זו לא דמוקרטיה, אולי המזל שלנו זה שיש אינטרנט ששם אפשר להציג את האמת כמו שהיא מבלי העריכה של תעמולני המשטר הישראליסטליניסטי.
|