לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2006, 08:31
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אביגדור ליברמן: 'המדינה בורחת לנו מבין הידיים'

'המדינה בורחת לנו מבין הידיים'
07:35, 2 פברואר 2006 / ד' בשבט תשס"ו

"שום מצוקה לא מצדיקה עימות עם אנשי כוחות הביטחון. כל אחד פה מפרק את הסכר הזה, הכל פה מתפרק והמדינה בורחת לנו מבין הידיים", כך אמר יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, כשהוא מתייחס לפינוי המאחז בעמונה.

"שום מצוקה לא מצדיקה עימות עם אנשי כוחות הביטחון. כל אחד פה מפרק את הסכר הזה, הכל פה מתפרק והמדינה בורחת לנו מבין הידיים", כך אמר היום יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, כשהוא מתייחס לפינוי המאחז בעמונה.

על ההחלטה של הממשלה לפנות אמר: "הממשלה חוגגת על חשבון הציבור, יש פה פגיעה בערך הכי חשוב, פגיעה באחדות העם. מישהו לא רצה פה פשרה, מישהו חיפש עימות. מה שקרה בעמונה, היה בשירות מערכת הבחירות בצורה הכי ברורה ואני מאוד מצטער על כך".

"אני חושב שהיה ניצול ציני של האנשים. חודשיים לפני הבחירות לא ניתן להזיז שום פקיד ממשלתי ממשרתו ולא ניתן לקבל שום החלטה מנהלתית. אבל כדי לזכות בנקודות בקרב הציבור קיבלה הממשלה החלטה דרמטית. בנגב ובגליל ישנם 60 אלף מבנים בלתי חוקיים ועשרות צווי פינוי מבית המשפט והממשלה יושבת בחיבוק ידיים ולא מקיימת את החוק. יש כאן איפה ואיפה. אזרחים מסוג א' ומסוג ב'. ניתן היה לדחות את פינוי עמונה לחודשיים" אמר ליברמן.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-02-2006, 11:15
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
על פוגרום "עמונה" ושליחי המשטר האולמרטיסטני
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אביגדור ליברמן: 'המדינה בורחת לנו מבין הידיים'"

היום הספינרים של אולמרט הגדירו את הימין כ- "חמאס" ....על אותו משקל
אני מגדיר את מה שמפלגת קדימה ותנועות השמאל דוגמת: "שלום עכשיו" עושות !

קוראים לזה ג'יהאד !!! , ובשם איזה קודש ?? בשם בחירות ! , בשם מנדטים הם שופכים דם ! , כוחות "הביטחון" שהיכו בעמונה ילדים ! זו בושה לכנותם כאנשי ביטחון, אלה עבריינים ! , שכירי חרב, המילה "פרוטקציה" יותר מאפיינת את אופי העבודה שהם עושים, דיקטטורת אולמרט והשמאל פועלת בכל הכוח כדי לפגוע בלגיטימיות של ציבור, עוסקת בדמוניזציה של סקטור בעם ואתמול היכתה את ילדי אותו הדור וחכי"ם מהנהגתה בצורה ברוטאלית, בקלגסות, בבריונות ! כוח להשחית, זה כבר לא ניצול ציני של החוק, זוהי רודנות אכזרית, זה פשע נגד אזרחים, נגד האנושות ! נגד ילדים ! נגד חסרי ישע ! ועוד מעזים להמשיך להשחיר את פניהם תוך כדי ההתעללות ! סטאליניזם במיטבו !. בזמן השידורים של "פוגרום עצמונה" בערוצים 1 ו- 2 . בזמן שראו איש ביטחון מכה עם אלה על ראשם של ילדים יושבים חסרי אונים ! אני שומע מן אנחת אי נעימות "אחחח, לא נעים.... " מצד מישהו ששידר שם.... ואני שואל: "זה מה שיש לך להגיד ???? "לא נעים" !?!?! קיבינימט אלה אנשי תקשורת, הם אמורים לצעוק כשהם רואים כזה דבר, כנראה זו עוד הנחיה מושחתת מלמעלה, גם נורמות, אתיקה, הומניות בסיסית הושחתה במדינה הזו... דרושה כאן מהפכה, בבתי במשפט, בפוליטיקה, במערכת הביטחון, המערכת מושחתת ולא ראויה לאמון הציבור, זוהי הנהגה שבשם הכוח והמנדט שהיא קיבלה מהציבור מתעללת בו ובוגדת בו למען קולות אחרים !. מדינת ישראל זו לא דמוקרטיה, אולי המזל שלנו זה שיש אינטרנט ששם אפשר להציג את האמת כמו שהיא מבלי העריכה של תעמולני המשטר הישראליסטליניסטי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר