לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2006, 00:58
  gooodis gooodis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.05
היי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי nadavg54 שמתחילה ב "אשמח לקבל פרטים מדוייקים :]"

בתכלס משם אתה יכול להתקבל או לקורס תכניתן שזה הקורס היותר רציני שהוא חצי שנה ועוד שנתיים וחצי קבע.. או מנהל רשת או משו כזה שזה קורס של 3 חודשים ונראה לי שאתה צריך לחתום שנה קבע .. (לא בטוח שווה בירור..)..
בקיצורו זה שאתה יודע מחשבים זה טוב ויפה.. הדבר היחידי שיעזור לך אם למדת מחשבים .. זה הדרך מחשבה כמו שאמר ידידנו מלמעלה..
בתכלס המבחנים בכלל לא קשים.. כאילו ברמה סבירה לחלוטין.. וזה מותאם גם בתכלס למי שלא למד בחיים שלו מחשבים..

בקשר לשאלה האם זה מכשיר אותך בתור תכניתן..? יש לך את כל המידע לגבי החומר הנלמד בקורס פה.. (http://www.aka.idf.il/giyus/kadatz/...sideScroll=3057
)
בתכלס בקורס לומדים הרבה שפות.. אבל לומדים בגדול את הרעיון.. כי בתכלס אם למדת מחשבים אתה יודע שרוב שפות התכנות דומות.. חוץ מהסינטקס כמובן..

לפי מה שאני הבנתי הבעיה האמיתית היא לשרוד את הקורס.. לא להתקבל..
שיהיה בהצלחה... =)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2006, 09:41
  gooodis gooodis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי nadavg54 שמתחילה ב "אממ לאן ממשיכים אחרי הקדצ?"

אני מקווה שהבנתי את השאלה תקן אותי אם לא כיוונת לזה..
בגדול.. כן..
כשאתה מסיים את הקורס בבסמ"ח בתכלס נותנים לך אפשריות.. אתה יכול להמשיך בתקשוב.. ששם אתה תמשיך בלוט"ם.. ואז תוכל להגיע לממר"ם שהם בתכלס אחראים על אחזקת הרשת הצהלי"ת הירוקה.. לדוג': יום אחד הייתה הפסקת חשמל בממר"ם באותו יום הצבא עמד דום לא היו גיוסים ולא כלום.. לא שזה כזה מרשים כן.. אבל בקטנות.. וממר"ם זו לא האופציה היחידה בתקשוב יש עוד כמה דברים די מסווגים שלא נראה לי שאני יכול לכתוב פה אז נדלג..

אתה יכול להמשיך משם לחמ"ן לחיל האויר..(שאלת מה עושים בחיל האויר לא..? חחח.. אז ככה עושים הרבה דברים אבל דבר אח ד שאני שמעתי עליו ונורא נורא הדליק אותי זה שמתכנתים מממר"ם פיתחו תוכנה ל-F-16i החדשים.. תוכנה ששמה בכיס את התוכנה המקורית של לוקהיד-מרטין..) לים או להשאר בחיל הירוק.. זה תלוי ברמה שלך בסיום הקורס.. ככה שיוצא ממר"ם ז"א בסמ"ח יכול להגיע לאותו תפקיד כמו גמאיסט רק במסלול הרבה יותר ארוך..

נערך לאחרונה ע"י gooodis בתאריך 03-02-2006 בשעה 09:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר