קניתי מסך חדש עם dvi , חיברתי אותו ליציאה של הdvi אצלי במחשב, אבל עכשיו אני לא מצליח לראות סרטים במחשב, אני רואה אותם בלי קול. יש למישהו איזה מקודד או משהו שאני יוכל לראות עם הdvi קול + תמונה... תודה רבה ושבת שלום לכולם!!!
הורדות לסלולרי - טפטים, רינגטונים, אנימציות, רקעים ועוד. בניית אתר בחינם! מעכשיו לא צריך ללמוד HTML, רק להרשם ולבנות!
לא אמורה להיות קשורה לכך שחיברת את המסך עם חיבור DVI ובטח שאין קשר לקול שמשודר מהמחשב. האם אתה מחובר מהכרטיס מסך לטלויזיה?
אולי הרמקולים היו על ההמסך הקודם? יש צלמית של רמקול במגש המערכת? קולות אחרים במחשב כן שומעים?
ליכוד אחד גדול מול מוטרפי השמאל
סליחה... איך אני מסדר את זה, אולי צריך דרייבר או משהו ...??? סליחה@!
א. הכבל לא תקין, מאיפה הכבל, מאריזת המסך? ב. לא חיברת עד הסוף/נכון את הכבל לשקעים. ג. השקע במסך לא תקין/ מסך לא תקין/לא חיברת לחשמל/כרטיס המסך לא תקין.
תודה על התגובה.. הכבל הינו כבר חדש! שבא מהקופסא של המסך...חיברתי אותו בצורה טובה גם למסך וגם לחיבור בכונן של המחשב. אני מצליח לראות הכל במחשב, מלבד סרטים (משחקים עדין לא ניסיתי, כי אין לי במחשב.). תודה רבה ולילה טוב...
שאלה: כמה מסכים מחוברים? אם שני מסכים מחוברים, רוב כרטיסי המסך יוכלו להציג סרטים רק על המסך הראשי. יהיה עליך לבחור את המסך שמחובר לDVI כמסך ראשי.
לבלוג שלי - Sandbox Pinky: Ha ha ha ha, Troz! Brain: What is troz? Pinky: Why that's Zort in a mirror. Huh huh, Troz!