לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2006, 00:11
  T-Freshman T-Freshman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.06
עזרה בקשר לדגם של מצלמה דיגיטלית...

בעיקרון, אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. אחרי שהייתי כבר די הרבה זמן (שנתיים וחצי בערך) עם הסוני P92 הותיקה שלי, החלטתי להחליף את הדגם למצלמה עדכנית וטובה יותר (כמובן גם בגלל שאחותי לקחה לי את הדגם הקודם..). בעיקרון, אני נע בסביבות ה2000 ש"ח ואני מחפש מצלמה חובבנית ולא מקצועית, משום שבדרך כלל אני לוקח תמונות בנופשים (תמונות נוף, אתרים וכו'). הדברים החשובים שאני מחפש במצלמה, הם שהיא תהיה קטנה וקומפקטית, כך שלמעשה אני אוכל להסתובב איתה בכיס המכנס ללא שום צורך בנרתיק (כן, בדגם הקודם שלי ממש התעצבנתי מזה שהיא היתה כל הטיול על הצוואר שלי), שתהיה לה רזולוציה של 5 מגה פיקסל ומעלה וכמובן, אני גם זקוק לאיכות תמונות טובה מאוד. בינתיים, מצאתי את הT-9, הדגם החדש של סוני, מתאימה לצרכים שלי. פרטים על הדגם עצמו ניתן למצוא בלינק הבא:
http://dpr-cnet.com.com/Sony_Cyber_Shot_DSC_T9/4014-6501_9-31570876.html
בעיקרון, בגלל שאחותי תהיה בניו יורק בעוד יומיים, למשך חמישה ימים, סביר להניח שאני אגיד לה לקנות את המצלמה במחיר סביר יחסית (וזול יחסית לחנויות האחרות) בחנות הנקראת 42nd Street Photo, במחיר של $364.95 (למרות שישנם מחירים זולים יותר, החנות הזו קיבלה 4 מתוך 5 כוכבים ולכן אני סומך על איכות השירות שלהם).
בנוסף, אני יודע שבעוד כחודש, בסביבות אמצע מרץ, הולכים להגיע מספר דגמים חדשים של מצלמות דיגיטליות איכותיות של מספר חברות שונות. את הדגמים ניתן למצוא בלינק הזה:
http://www.dpreview.com/reviews/timeline.asp?start=2006

עכשיו השאלה שלי היא, האם כדאי לחכות לדגמים החדשים שהולכים לצאת בעוד חודש? האם יש לכם דגם מסוים מתוכם עליו אתם ממליצים (בתנאי שאתם יודעים את המפרט הטכני שלו)?. בנוסף, האם אתם ממליצים לי לקנות את הT-9 של סוני? או שיש לכם דגם אחר עליו אתם ממליצים שגם יכול למלא את הצרכים שלי?.
בכל מקרה, תודה רבה לכל העוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר