לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2006, 21:08
  !NoShit !NoShit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.06
כל הגדודים טובים!
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori_s4 שמתחילה ב "מלבד גדוד ה"קילרים" המדובר ,..."

ושלא יחשבו שאני בא להשמיץ את שני הגדודים האחרים בעוד שאני מהלל ומשבח את גדוד 603, זה בכלל לא ככה!

לפי דעתי כל הגדודים שווים באיכותם ובגודל האחריות שמוטלת עליהן, כמו כן ברמה שבה הם מבצעים את המוטל עליהם, אין טוב יותר או פחות.
ישנו גדוד 601 (שאם אני לא טועה נמצא באזור החרמון, מתחלף עם 605 כל כמה זמן בגזרות).
גדוד 603 - פועל בגזרת איו"ש.
גדוד 605 שפועל באיזור רמאללה.

(יש מצב שהגזרות שציינתי לגבי כל אחד מהגדודים הינן מבולבלות, כלומר לא תואמות את הגדוד, אז תקנו אותי אם אני טועה...)

בעקרון, גם אם "נופלים" לגדודים בהנדסה, בנוסף לזה שהרמה שם טובה ואיכותית, יש עוד לאן לשאוף - כלומר המחס"ר של כל גדוד.

שיהיה בהצלחה לכול המוהנדסים העתידיים... :]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2006, 22:05
  !NoShit !NoShit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.06
לא, לא...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Snipeh שמתחילה ב "זה השאיפה של הגדודים שלכם?..."

לא הבנת אותי בכלל...
קודם כל, אני עוד לא התגייסתי, אני מתגייס לחיל ההנדסה.. זה אחד..
דבר שני, אני אומר שברגע שאנשים שמנסים להגיע ליהל"ם ונופלים מהגיבוש לגדודים, עדיין הם יכולים לשאוף ולהגיע ליותר מלהיות בגדודים, אלא להגיע למחס"ר.
לא אמרתי שהשאיפות של להגיע להיות מפקד, קצין או כל מה שכרוך בזה נעלם, פשוט אני רואה את זה כשני דברים שונים.

לכל אחד יש את הדרישות מעצמו ומה שהוא רוצה להשיג בצבא ולמצות את עצמו וכל זה, פשוט התייחסתי להגעה לגדודים ולהיות במקומות שהם טיפה יותר טובים מ"סתם" גדודים כדבר אחד, בעוד שהתקדמות בסולם הפיקודי בצה"ל הוא דבר אחר.

מקווה שהבהרתי את עצמי.

*ד"א חבל שככה אתה שופט אנשים ע"פ מה שאתה מבין באותו הרגע ולא בודק טיפ טיפה יותר לעומק, כי יכול להיות שבהשערה הפזיזה למדי שלך, אתה טועה. :]
ישן 08-02-2006, 21:58
  עמרי_הולך_לנחל עמרי_הולך_לנחל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.03
חייבים להפסיק לתפוס מהמחס"ר האלה...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Snipeh שמתחילה ב "כן היית צריך לראות אותם..."

כמו שכבר נאמר, קח כל מחלקת חי"ר לגזרה שלהם ותקבל את אותן תוצאות שהיו להם.
יצא לי להיתקל בהם מספר פעמים כשעבדתי בעזה, ובאמת - ובלי לפגוע באף אחד
מדובר בחבורה של אנשים שבטוחים שהם לפחות צוות של ש.13 להשבחת גדודי ההנדסה.

מתייחסים בזלזול, מזלזלים בציוד, הולכים עם האף בעננים ומזלזלים באנשים שבאים לעבוד איתם
- והכי גרוע, זה העובדה שיש להם גיבוי מלא של המג"ד שלהם מה שיוצר לא מעט תאקלים מול יחידות
חוץ.

אוהבים מאד לפרסם את כל החיסולים האדירים שלהם, וכמה הם טובים, ומורידים 100 אלף
מחבלים בשנה, אף אחד לא טורח לפרסם כמה פאדיחות דיי רציניות של המחלקה הזאת.

חייבים לשים אותם בפרופורציה, סוג של מחלקת חי"ר, שקיבלה הילה משונה שאין ליחידות מיוחדות בצבא, צלפים, אישור לנעלי הרים, פלאטופים ובעיקר גזרה חמה - ולא יותר!

נערך לאחרונה ע"י עמרי_הולך_לנחל בתאריך 08-02-2006 בשעה 22:03.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר