לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2006, 18:45
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי genisher שמתחילה ב "דעתכם בבקשה"

ברוכים הבאים

תשים לב שרוב התמונות מתושתשות, זה יכול להיות מכמה סיבות: או שהזזת את המצלמה בזמן צילום בתאורה לא טובה בלי פלאש (חשיפה יותר ארוכה ולכן כל תזוזה קטנה שלך גורמת לטישטוש) במקרה כזה או שתישתמש בחצובה או שתשים את המצלמה על משהו יציב ותצלם.

התמונה הראשונה - בנוסף לטשטוש אני חושב שאם היית מצלם פחות מהאוכל שאף אחד לא התקרב אליו. ויותר מתקרב לידיים של האנשים ולאוכל שכולם הולכים עליו הייתה יכול להיות אחלה תמונה (יש הרבה פוטנציאל בתמונה הזאת), בעיה נוספת היא שהתמונה צהובה בגלל התאורה, אני לא יודע איזה מצלמה יש לך אבל יש פונקציה שנקראת WB, יש אפשרות לקבוע שם באיזה תאורה אתה מצלם והמצלמה תדאג שהצבעים יהיו טובים.

התמונה השנייה - הטשטוש ממש הורס אותה, חצובה הייתה יכולה מאוד לעזור פה.

התמונה השלישית ממש נחמדה, היא גם התמונה הכי חדה בסט - אם היית מצלם ממקום יותר נמוך ואולי אפילו מתקרב טיפה היה יכול לצאת משהו שנראה כמו ענק.

את התמונה הרביעית לא כל כך אהבתי.

בתמונה החמישית הפוקוס הוא על הזיקוק ולא על הילדה, וחבל, היה יכול להיות אחלה תמונה.

אם איזה מצלמה אתה משתמש? הרעיונות שלך יפים אתה רק צריך לעבוד על הצד הטכני יותר ונראה לי שגם מצלמה יותר טובה תתאים לך יותר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר