לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2006, 14:59
  Peperoni Peperoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
כתבה טירונות 02 - מספר שאלות כלליות

אני שואל את השאלות לאחר שקראתי את המאמר על הטירונות מסוג זה בפורום ורוצה להיות מעודכן יותר ...

לפי מה שהבנתי, זו היא הטירונות המרכזית והעיקרית שעושים בעלי הפרופיל העורפי. (אם אני הבנתי לא נכון אז תעירו לי בבקשה).

א. מה מידת הכושר שצריכים להגיע עימה אל הטירונות (או שלא צריך בכלל להגיע עם כושר? ולא מצפים
לכושר בכלל), עד כמה מקפידים במהלך הטירונות בנושא הכושר, וכמה מדסים יש בסה"כ?

ב. מה מידת הכושר שמגיעים אליה בטירונות, מה מצפים מהטירונים וכדומה בתחום הכושר, יש בטירונות
מסעות? אם כן , מה אורכם לרוב? מה עם בחני בר אור (ריצת 2000) ? מה מצפים בהם מהטירונים?
(כמובן על סמך זה שיש בעיות רפואיות וכו' שבעקבותם אני לא מתאים מבחינה רפואית ליחידת שדה).

ג. אם אדם לא עושה טוב שכיבות סמיכה כלומר, לא מכופף את הידיים עד למטה, זה קריטי או שלא
מקפידים על זה בצורה מוקצנת ויתירה כמו בחילות שדה? (= לא מגיע עם החזה במרחק של אגרוף
מהרצפה...)

ד. כמה זמן היא נערכת בדר"כ (בהנחה שאני מתגייס שבוע - אפילו פחות, לפני פסח)?
מה הסיכוי שישחררו הבייתה לערב פסח (ליל הסדר)?

ה. לגבי יציאות בטירונות...?

ו. איפה היא יכולה להיערך?

ז. תודה . . . . !

נערך לאחרונה ע"י Peperoni בתאריך 10-02-2006 בשעה 15:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2006, 15:04
  Jet21 Jet21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Jet21
כושר?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Peperoni שמתחילה ב "טירונות 02 - מספר שאלות כלליות"

אין ממש צורך ...היום ב02 לא עושים מד"סים בכלל אולי כמה בלבד וגם ככה חצי מהאנשים מוציאים פטור מזה ..
טירונות של חודש שכוללת מתווכים של 3-4 ימים ותרגיל פרט בסיסי ביותר ...
אממ בר-אור אתה יכול ללכת גם ולעשות 40 דקות לאף אחד ממש לא אכפת מזה ...
טירונות קלה עם משמעת רופפת ובקיצור "בית זונות"...
לגבי הנשק מקבלים ארוך כמובן שאיתו תלך בעורפית קרוב למינימום 4 חודש מקסימום 8 חודש (תלוי איפה אתה).
שכיבות שמכה וכו' תעשה 20 החבר שספר לך יגיד 70 ותאמין לי ממש לא משנה ...באמת אף אחד זה לא מעניין ...זו טירונות בסיסית שהופכת אותך לכשיר להיות במשרד או תומך לחימה חימושניק וכו' ..
אין עניין בכושר כלל , תומכי לחימה עושים מד"ס פעם בחודשיים ..
ולגבי המסע יש מסע 6 ק"מ לכל היותר עם פק"לים כמו פק"ל מים וקשר...ואלונקה כמובן ...מסע קל כמובן ..(הכל יחסי)..

אממ זה הכל לבנתיים ..

נערך לאחרונה ע"י Jet21 בתאריך 10-02-2006 בשעה 15:07.
ישן 10-02-2006, 15:17
  Jet21 Jet21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Jet21
תראה חופ"ל בטירונות וספר לו הכל
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Peperoni שמתחילה ב "אחלה תודה. שמע, אני יודע..."

הוא יפנה אותך במקררה הצורך לרופא היחידה או רופא בבסיס אנערף שיבדוק אותך או אם יש לך קבעו לך כבר אז יתן לך פטור

כעקרון אין בזה צורך , זו לא טירונות שמישהו שם על הפטורים ...חצי פלוגה יכולה להוציא פטור ממסע ויקבלו את הכומתה מזה משנה ?

תכלס אתה יכול ללכת לחופ"ל להגיד "כואב לי פה כואב לי שם אני לא מסוגל " והוא יתן לך במקום פטור ...לפעמים אפילו לא שואלים ...

קיצר אל תדאג , הטירונות תעוף לך מהר ..תהנה כמה שיותר ..ואגב אל תפחד ממשמעת כי מפקדים לא יכולים לעשות לך שום דבר משמעותי בטירונות מסוג זה ...(מה יעשו יזרקו אותך ?אין לאן חח ...זו לא טירונות של סיירת שלאנשים אכפת לסיים בטוב)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר