לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2006, 17:20
  orystyler orystyler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.06
צו ראשון, קב"א וצוות אוויר - אודה לכל מי שיכול לעזור

חברי הפורום שלום רב,
לפני כשלוש שבועות נכחתי בצו הראשון. קיבלתי את הנתונים הבאים:
קב"א: 53
דפ"ר: 60
צד"כ: 25
עברית: 8 מתוך 8
מקצוע: מחנה יישומים
לצערי, אני מרגיש שהציונים האלה רחוקים מלשקף אותי. במהלך הצו ראשון הייתי עייף, והאמת שלא ביררתי מראש מה בדיוק צריך להגיד ואיך להתנהג איפה, כתוצאה מכך במהלך הראיון אף אמרתי למראיינת באחד מהשאלות, שאני מצטער אבל אני לא מסוגל לחשוב על משהו ושהיא התעקשה אמרתי לה שאם עדיף שאני ימציא וישקר מאשר להיות אמיתי ולהגיד לה שאין לי. בנוסף היא שאלה אותי על עניין ההברזות בבית ספר, ואמרתי לה שאני באמת לא מבריז (עשה לי רושם שהיא הבינה שאני משקר כיוון שחזרה על השאלה מספר פעמים עם פרצוף מחייך, לצערי אני באמת לא מבריז אבל גם כאן העדפתי לא לשקר). אני מניח שמהסיבות הנ"ל קיבלתי את הציון העלוב הזה בצד"כ, שבאמת אבל באמת רחוק מללמד עלי, כך לפחות על פי דעתי ועל פי גורמים אובייקטיבים אחרים.
נוסף על כך, לצערי לא הצלחתי מי יודע מה גם במבחני הדפ"ר, הייתי עייף לאחר שעות ארוכות שחיכיתי בתור לראיון ולא הצלחתי להביא את הידע שלי, אם נגיד ככה לידי ביטוי במבחנים. לדעתי הנתונים האלה רחוקים מלהעיד על עצמי, אני לומד פיזיקה 5 יחידות, מתמטיקה 5 יחידות, אנגלית 5 יחידות ומחשבים 10 יחידות כך שאני באמת חושב שהנתונים האלה הם פשוט לא אני ואני מצפה מעצמי להרבה הרבה יותר. חלומי הוא להיות טייס, לכן אני רוצה לעשות כמיטב יכולתי להגיע לצוות אוויר.
רציתי לשאול אותכם, כיצד עלי לפעול? אין לי בעייה להביא המלצות מגורמים מחנכים בבית הספר, אם זה מורים במקצועות הרלוונטיים שמאוד תומכים בי ורוצים לעזור, ואם זה מנהל. אך הנקודה היא לא זו, האם יהיה זה מספיק כדי להתמיין לצוות אוויר? במידה ואני יתקדם במסלול, האם ה"חריג" הזה לא יפגע בי לאחר מכן? האם זה אפשרי בכלל להתקדם עם הכתם הזה על הגב??
נוסף על כך, אני מאוד מעוניין לשמוע כיצד אני יכול אם בכלל לשנות את הנתונים הללו, האם ישנה אפשרות לגשת לפרוצדורות הנ"ל מחדש?? אני מאמין בכל ליבי שאוכל להוציא נתונים גבוהים בהרבה מהנתונים שקיבלתי ולכן זו כל כך חשוב לי. הנתונים הנ"ל הם די עלובים, קשה לי להאמין שכך או כך אוכל להתמיין במידה וארצה גם לאחת מיחידות המחשבים של הצבא, או בכלל ליחידות מובחרות מבצעיות אחרות והיות ואני מרגיש שהם פשוט לא אני כל כך חשוב לי לשפר אותם ולהיות שלם איתם. אבקש לשמוע תשובות כנות, אין צורך לנחם אותי אני יודע שזה עלוב... האם ישנה דרך לעבור את הפרוצדורות מחדש?? האם פרוטקציה יכולה לעזור?
בנוסף, אשמח לשמוע על "מחנה יישומים" מזה אומר וכיוצא בזאת...
בתודה מראש, ובכבוד רב
אורי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-02-2006, 20:55
צלמית המשתמש של GuyB
  GuyB GuyB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.06
תשמע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי orystyler שמתחילה ב "צו ראשון, קב"א וצוות אוויר - אודה לכל מי שיכול לעזור"

תריץ חיפוש. זאת הפעם השלישית ביומיים האחרונים שאני עונה למישהו על שאלות "צוות אוויר" למיניהן.

בגדול, לא הלך - אז לא הלך. אין מה לעשות. נקודה. לא מעניין אותם כמה יחידות אתה במה.
יש לי חבר שבקורס טיס עכשיו, והוא הרחיב כלכלה והיה בשלוש יחידות מתמטיקה. המורחבים לא רלוונטים כרגע.

שתיים, תבקש חריג טיס.

יותר מזה אתה יכול לקרוא בחיפוש, ביי בהצלחה

עריכה: כשאמרו לך במבחנים הפסיכוטכניים, שאלו מבחנים חד פעמיים ולא ניתן לבצע אותם שוב, למה לא ביקשת לדחות?

אי אפשר לעשות את המבחנים שוב. תאמין לי, שכולם עייפים במבחנים האלה, גם אני הייתי עייף, וכולם פה אני מאמין.
לא צריך להיות יותר מדי עירני בשביל לסיים את הפסיכוטכני.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר