לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2006, 15:47
  Peperoni Peperoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
כמה שאלות נוספות שקשורות בדרך כזו או אחרת לכושר
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MiChel שמתחילה ב "מה אתה כזה דואג..?"

איך היחס של המפקדים בדר"כ בטירונות מסוג זו?

האם יש דיסטנס ברמה גבוהה כמו בטירונות 05 או שהיחס יותר קל ופחות מקפידים על כל פרט קטן?

מה הריצה הארוכה ביותר שמגיעים בטירונות זו?

עושים מתח?

כמה שעות פנויות יש ביום (מלבד שעת טרום שינה) ?

מה מספר המדסי"ם שיש ?

מה לגבי שמירות (כמה שמירות עושים וכמה זמן כל אחת מהן)?

איך הולך הליך קבלת פטור או הקלה (בגלל בעיה רפואית) מפעילות מסוימת?

אם אני מגיע עם טלפון סלולרי, איפה אני מאכסן אותו? חלק אמרו לי שהוא היה בכיס שלהם על שקט/רטט כל הזמן (בשמירה / שיעור כללי על הצבא / מד"ס) וחלק אמרו שבקשו מהם לשים בתיק . אז מה הנוהל המקובל?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-02-2006, 15:56
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תגובה...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Peperoni שמתחילה ב "כמה שאלות נוספות שקשורות בדרך כזו או אחרת לכושר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Peperoni
איך היחס של המפקדים בדר"כ בטירונות מסוג זו?

האם יש דיסטנס ברמה גבוהה כמו בטירונות 05 או שהיחס יותר קל ופחות מקפידים על כל פרט קטן?

פחחחח... אחי אתה מצחיק טירונות 02 זה השוק הכי גדול בצה"ל אתה יכול לקלל אתה המפקד ולא יקרה לך כלום.

מה הריצה הארוכה ביותר שמגיעים בטירונות זו?

אני חושב שיש מסע 5 שזה 5 ק"מ הליכה עם אלונקה סגורה וג'ריקן ומ.ק.

עושים מתח?

אולי יעשו לכם במתקנים של הבוחן מסלול.

כמה שעות פנויות יש ביום (מלבד שעת טרום שינה) ?

בד"כ מסיימים לאכול מוקדם אז אחרי הארוחה יש כזה זמן של 20 דקות כל פעם.

מה מספר המדסי"ם שיש ?

משהו כמו 5 הכי הרבה.

מה לגבי שמירות (כמה שמירות עושים וכמה זמן כל אחת מהן)?

אין לי מושג.

איך הולך הליך קבלת פטור או הקלה (בגלל בעיה רפואית) מפעילות מסוימת?

ניגשים לחופ"ל מסבירים לו את הבעיה ו99%שתקבל פטור.
בטירונות הזאת אתה תראה כ"כ הרבה פטורניקים שאתה פשוט תצחק.

אם אני מגיע עם טלפון סלולרי, איפה אני מאכסן אותו? חלק אמרו לי שהוא היה בכיס שלהם על שקט/רטט כל הזמן (בשמירה / שיעור כללי על הצבא / מד"ס) וחלק אמרו שבקשו מהם לשים בתיק . אז מה הנוהל המקובל?

אם אתה מנצנץ על המפקד אז על שקט בכיס ואם לא אז בתיק סגור ונעול ונצור.

אם טעיתי במשהו מוזמנים לתקן אותי.

נערך לאחרונה ע"י agent_amos בתאריך 13-02-2006 בשעה 15:58. סיבה: הדגשת התשובות...
ישן 14-02-2006, 19:19
  someone1 someone1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "תגובה..."

דבר ראשון בטירונות 02 אתה ממש לא יכול לקלל את המפקד/ת בפרצוף, גם אם אמרת את זה בהגזמה, המשמעת שמה לפחות בשלי לא הייתה רופפת והמפקדים הענישו בחומרה על כל דבר קטן, אין צחוקים ולא היו צחוקים בדברים האלה, זה שזה 02 זה לא אומר שהמשמעת על הפנים...
לגבי כושר אתה לא צריך בכלל, יש רק מסע אחד שהוא 4 ק"מ שיהיה לך ביום שלישי בבוקר בשבוע הרביעי והאחרון, ולמסע אי אפשר ממש לקרוא לו 4 ק"מ כי עושים באמצע כמה הפסקות קטנות של 1-5 דקות, מסע כמו שהיה בניצנים היה מעצבן מאוד בגלל החול המאוד טובעני שיש שמה אתה מרגיש שכל המסע נמצא בתוך בריכה, זה לא חול ים זה חול יותר קיצוני מבחינת הטובענות שלו... בסדר אבל זה לא משנה כרגע...
מדסים יש 5 עד 6 שזה הכמות שצריכה להיות, לנו היה 6.
הטירונות דיי מטומטמת ושורפת תזמן.
ישן 13-02-2006, 22:03
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Peperoni שמתחילה ב "רמת הכושר שנדרשת בטירונות 02 (טירונות כללית)"

תפסיקו עם הזלזול המטומטם הזה כאילו סיימתם מסלול בשייטת 13 והכל קטן עליכם.

לפותח האשכול. שירות בצה"ל הוא לא קל. טירונות על אחת כמה וכמה. יש הנכנסים לשוק ויש המתמודדים עם זה בהומור, ויש את אלה שפשוט לא מסתדרים. אני מציע לך לבוא בראש טוב, לדעת שהכל הצגה ושום דבר פה לא אישית, ולהסתכל על זה כחוויה אחת גדולה.

מבחינת ספורט אני ממליץ לך להתאמן. לאו דווקא בשביל הצבא אלא בשביל עצמך. כי אין כמו לסיים אלפיים חודשיים אחרי שלא הצלחת לסיים אלף.

פיזית זו לא טירונות קשה, אך תיהיה עם אוכלוסיה בעייתית באוהל, לא תיהיה לך פרטיות, מקלחות משותפות וכו'...

הכי חשוב שתדע לקראת מה אתה הולך, תחפש מאמרים וכו'.
ישן 13-02-2006, 23:50
  Peperoni Peperoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
תודה !
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "תפסיקו עם הזלזול המטומטם הזה..."

לשני המגיבים (Agent Amos ו- Sycofat )

הערה לדבריו של - Sycofat : אני כן מסוגל לסיים ריצת 2000 (50 אחוז ממנה בהליכה וזה בגלל הבעיה הרפואית). אם לא הבהרתי זאת נכון מקודם אז אני מסביר כעת. הבעיה היא שזה קשה לי לרוץ ברצף למרחקים גדולים (גם בתקופות שבהן אני יותר מקפיד על פעילות גופנית הרבה פעמים בשבוע) ולבצע פעילות שדורשת סיבולת ריאה באופן גדול למשך זמן רב.

עד כמה יקפידו איתי בנושא הזה?

אם אני עושה את ריצת ה-2000 כיום ברבע שעה בערך זה איום ונורא או שיעבירו הלאה ולא יתרגשו מזה?

יש אפשרות לעבור טירונות כזו שוב בגלל אי מעבר בחן מסלול או שפחות מקפידים? (מה כולל בחן המסלול שדברת עליו קודם? - מלבד ריצת 2000 ) ?

באיזה מחנות עושים טירונות כלל צהל"ית כזו?

תודה בינתיים!
ישן 13-02-2006, 23:59
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Peperoni שמתחילה ב "תודה !"

תשמע סיבולת לב ריאה היא דבר הניתן לשפר. אני לדוגמא אסמטי, כלומר חולה באסטמה די קשה..ובכל זאת מתאמן וכיום מסוגל לסיים ריצת אלפיים ב13 דקות..שזה מאוד יפה יחסית למישהו שאחרי 200 מטרים היה נופל עד לפני מס' חודשים. כלומר עם התמדה הכל ניתן לשפר.

אך כיוון שאני לא יודע בדיוק מה הבעיה שלך ואני לא רופא אני לא אשלח אותך להתאמן בכוח. ממה שאני יודע (לא עשיתי טירונות), זה שריצת אלפיים יש בסוף הטירונות. וזאת ריצה שהרבה מאוד הולכים בה. לא יהיה מצב שבו לא תסיים טירונות כי לא עשית אלפיים בריצה. מספיק שתראה נכונות ומוטיבציה ותרוץ כמה שאתה יכול ואחר כך תלך. טירונות זו לא בנויה דווקא על הבנית כושר אלא יותר על החדרת ערכים ונורמות מסויימות של צה"ל.
אם יהיה אז זה בראור..בטן מרפקים ואלפיים. אם תיכשל לא נורא, כמוך יש עוד עשרות איתך במלחקה ואלפי טירונים לפניך.

באילו מחנות?
אני יודע על נצנים, מחנה 80 (ונהנים),... וזיקים..אולי יש עוד..

בהצלחה ושירות קל!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר