לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2006, 06:45
  diny4 diny4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל diny4 שלח הודעה דרך MSN אל diny4
סירוב פינוי מהבקו"מ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yellowbull שמתחילה ב "צריך עזרה בלהגיע לגולני"

דבר ראשון , מתי אתה מתגייס ?

דבר שני..אני יודע שבדרך כלל פקסים וללכת לדבר איתם לא יעזור לך..אם שיבצו אותך במקום מסויים כמו שאמרת..בשריון..או בכל מקום אחר...מבחינתם זה אבוד ברגע זה...
אבל מה שאני מציע לך...שזה הדבר האחרון שנשאר לך..זה פשוט לא להפנות..
אבל שאני אומר לא להתפנות אני אומר לך במלוא מובן המילה,ללכת,ולא להתפנות!!!!!
שקצין מיון לא יזבל לך במוח!! אתה בא ואומר לו חד וחלק,שרק האוטובוס לגולני מזיז אותך מהבקו"מ!!שומדבר אחר לא!!שיבינו שאתה רציני..בסופו של דבר תקבל גולני..
אני גם אמור להתגייס לגולני חודש הבא...במרץ...אני מקווה לראות אותך בסופו של דבר שם! =)
ודע לך שיש לי דוד,וחבר בגולני שהתגייסו בנוב' האחרון..והם אמרו לי שאנשים הגיעו אליהם גם אחרי 3 שבועות שהם שם..אז בשבילך,אל תישבר! ותילחם על מה שאתה רוצה..כי וואלה אתה הולך להיות במקום מסויים 3 שנים..אז תעשה שתהיה 3 שנים במקום שאתה רוצה!!

בהצלחה אחי ומקווה לראותך בבא"ח גולני...

נערך לאחרונה ע"י diny4 בתאריך 16-02-2006 בשעה 06:57.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2006, 07:09
  yellowbull yellowbull אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yellowbull שמתחילה ב "צריך עזרה בלהגיע לגולני"

אני מתגייס ב26.3..
שתי דברים..
1.סבא שלי היה בשיריון 30 שנה ויש לי בן דוד שעכשיו נמצא בשיריון (בפלס"ר 7) אז אפשר להגיד שאני לא סתם אומר לא לשיריון.. אני יודע מה זה ולפי דעתי זה אחלה של יחידה ומאוד חשובה, אבל אותי פשוט התחום הזה לא מעניין אותי..
2.אני יודע שאם אני לא אתפנה גם אני אצטרך לשבת חודש אז אני יגיע בסופו של דבר לגולני.. הבעיה היא שאני רוצה להגיע לגיבושים של היחטיו"ת, וב"ה להגיע לפלס"ר גולני..

שאלה:אם אני ילך לבקום ביום גיוס של גולני ויעשה שם בעיות ויגיד להם שאם הם לא לוקחים אותי לגולני אני בכלל לא מופיע לגיוס שלי, ובצבא אני הולך להיות רק גולני, זה יעבוד?
או שזה רק יחמיר את המצב??

ישן 16-02-2006, 07:14
  diny4 diny4 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי yellowbull שמתחילה ב "אני מתגייס ב26.3.. שתי..."

להחמיר את המצב ? לא נראה לי..אבל זה לא עושה עליהם רושם..אתה פשוט צריך לא להתפנות...אם הצלחת להגיע הצלחת..אם לא אז לפחות ניסית...

אבל עזוב את זה..להפסיד את היחטיות אתה תפסיד גם אם לא יודע מה...אתה מתגייס שבוע אחריי...אין מצב שתגיע בזמן לגיבוש יחטיות...אז מזה אתה יכול לשכוח בגולני..מצטער על החדות של המילים אבל זה המצב...

אבל עזוב את זה..גם הגדודים בגולני טובים..גולני לדעתי זו בכלל חטיבה מצויינת..אתה צריך לחשוב מה לעשות...
כי שוב פעם,אתה הולך להיות במקום מסויים 3 שנים!!שזה תק' רצינית...אז תחשוב איפה יהיה לך טוב ואיפה אתה רוצה להיות..ואל תתן להם להחליט בשבילך...אני הולך להיות לוחם אך בשביל סיפוק עצמי..לא בשביל המדינה הזו ולא בשביל המערכת הצבאית..שהיא דפוקה במלא דברים!

ישן 16-02-2006, 07:20
  diny4 diny4 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי yellowbull שמתחילה ב "מסכים איתך אחי.. הסיכוי היחיד..."

בדיוק...אבל שטויות יחטיו"ת אחי בקטנה רצח!!תאמין לי גדודים..עמחה..סבבה...חברים טובים...בכלל גולני...שאני אחד המורעלים על החטיבה הזו..שממש לא מעניין אותי איפה אני אהיה שם!החטיבה הוותיקה בצה"ל עם מסורת חזקה ביותר והקצאות מעולות...זה לא משנה איפה תהיה שם...אם אתה מורעל ואתה רוצה גולני..אל תוותר...ואמן תצליח ותגיע בסוף!

אני אגיד לך רק משהו שהוא קצת בעייתי בגולני,שזו החטיבה הכי מבוקשת..וכמוך יש עוד מלא שרוצים הכי הרבה גולני ושיבצו אותם במקום אחר..והם הולכים לעשות בול מה שאתה הולך לעשות..הם לא הולכים להתפנות..בגלל זה זה מקשה על הבעייה..אבל לשורדים יש תקווה...הרבה נשברים בגלל המעצר בבקו"מ והעבודות שנותנים להם וכל מיני..אבל תמיד יש סיכוי אחי...

ישן 16-02-2006, 10:58
  אחרי לגבעתי ! אחרי לגבעתי ! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
אתם לא מבינים משהו ..

כל בנאדם רביעי כמעט לא מרוצה מהשיבוץ שלו בצבא והצבא לא יכול לשבץ את כולם לפי רצונם זה המון אנשים ומעט מקום (בחטיבות המובחרות) וכנראה שהמנילה שלו הייתה אייפשהו באמצע או בסוף כשהכול היה כבר מלא אז הלכו לפי האופציה ה-3 שלו שאני בטוח שזה היה שיריון ...שלא תבין אותי לא נכון אני ממש בעד להילחם ולהגיע לאן שאתה רוצה ...אני עכשו יושב בבית כבר כמעט 4 חודש כי לא רציתי נ''מ ואני רוצה גבעתי רק שלא התפנתי אלא עשיתי אתזה בדרך יותר מקורית ...
בכל אופן אל תתפנה ותשרוד את השבוע הקשה בטרום כלא אני יודע שזה יהיה קשה יש לי חבר בדיוק כמוך שכן מתגייס לגולני עכשו במרץ אחרי שהוא לא התפנה בנוב' ...בהצלחה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר