16-02-2006, 18:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.11.05
|
|
נו ומה רצית להוכיח?
לא אמרת לו נכון, אז כן טעית. המנילה זה בשבילו בשביל הקב"א שלו והפרופיל שלו. אם הם מכינים מיליון עותקים לכל קב"א ופרופיל(שנשמע לי טיפשי ובזבזני יש כל מיני וריאציות בין קב"א ופרופיל.. אבל עם צהל לך תדע) אז אולי, אבל נשמע לי הרבה יותר הגיוני שהלשכת גיוס שלך(או מי שלא אחראי על זה) מוציאה לכל בנאדם מנילה בשבילו, שזה לא ממש קשה המחשב(או הפקידה, אבל נראה לי המחשב זה לא ממש משהו מסובך כל מחשב יכול וזה הרבה יותר מהיר כל בחור בקד"צ ממר"ם יכול לכתוב כזאת תוכנה פשוטה) פשוט מוריד אפשרויות שלא מתאימות לך לפי הקב"א והפרופיל ושולח את זה להדפסה.
בכל מקרה לא אני ולא אתה נמצאים בלשכת גיוס ועובדים עם זה, אז אני לא חושב שאתה צריך לצעוק את זה בתור עובדה. גם זה ניחוש של שנינו וגם זה לא כזה משנה לאף אחד.
ולא שם הייתה הטעות שלך. הטעות שלך אמרת שאין מצב שאין לו את זה כי השאלון לא בשבילו זה רק לפי פרופיל. זה לא נכון, לפאראמדיק יש דרישות קב"א גבוהות והשאלון כן מותאם גם לקב"א שלו וכן יש סיכוי שהשאלה פשוט לא הופיעה שם. השאלונים שכתובים בקיוסק מידע לעומת זאת הם קבועים ולא קשורים למנילה של כל אחד. למשל העדפות קצונה שהיו לי במנילה בכלל לא הופיעו בקיוסק מידע.
נערך לאחרונה ע"י EG1987 בתאריך 16-02-2006 בשעה 18:07.
|