לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2006, 18:03
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מלך השכונה שמתחילה ב "[QUOTE=EG1987]זה לא נכון. ..."

נו ומה רצית להוכיח?

לא אמרת לו נכון, אז כן טעית. המנילה זה בשבילו בשביל הקב"א שלו והפרופיל שלו. אם הם מכינים מיליון עותקים לכל קב"א ופרופיל(שנשמע לי טיפשי ובזבזני יש כל מיני וריאציות בין קב"א ופרופיל.. אבל עם צהל לך תדע) אז אולי, אבל נשמע לי הרבה יותר הגיוני שהלשכת גיוס שלך(או מי שלא אחראי על זה) מוציאה לכל בנאדם מנילה בשבילו, שזה לא ממש קשה המחשב(או הפקידה, אבל נראה לי המחשב זה לא ממש משהו מסובך כל מחשב יכול וזה הרבה יותר מהיר כל בחור בקד"צ ממר"ם יכול לכתוב כזאת תוכנה פשוטה) פשוט מוריד אפשרויות שלא מתאימות לך לפי הקב"א והפרופיל ושולח את זה להדפסה.

בכל מקרה לא אני ולא אתה נמצאים בלשכת גיוס ועובדים עם זה, אז אני לא חושב שאתה צריך לצעוק את זה בתור עובדה. גם זה ניחוש של שנינו וגם זה לא כזה משנה לאף אחד.

ולא שם הייתה הטעות שלך. הטעות שלך אמרת שאין מצב שאין לו את זה כי השאלון לא בשבילו זה רק לפי פרופיל. זה לא נכון, לפאראמדיק יש דרישות קב"א גבוהות והשאלון כן מותאם גם לקב"א שלו וכן יש סיכוי שהשאלה פשוט לא הופיעה שם. השאלונים שכתובים בקיוסק מידע לעומת זאת הם קבועים ולא קשורים למנילה של כל אחד. למשל העדפות קצונה שהיו לי במנילה בכלל לא הופיעו בקיוסק מידע.

נערך לאחרונה ע"י EG1987 בתאריך 16-02-2006 בשעה 18:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2006, 20:27
צלמית המשתמש של Little Kiwi
  Little Kiwi Little Kiwi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori_s4 שמתחילה ב "עיניין תמוהה ומשונה בנוגע למנילה!"

פאראמדיק זה תפקיד אחד הכיפיים..!
אני מתנדבת במד"א ויש אצלנו פאראמדיקים משתלמים של הצבא..אז אני שומעת המון סיפורים...

זה משהו בין חובש לרופא. פאראמדיקים לומדים לבצע כל מיני פרוצדורות החייאה מגניבות כמו אינטובציה (הכנסת צינור לקנה), קריקו (חיתוך הקנה והחדרת צינור) וכו'.. ויש להם הרבה יותר סמכויות מחובש , וקצת פחות מלרופא (הם לא יכולים לקבוע מוות. רופא כן), פועלים לפי פרוטוקולים חוץ מבמצבי חיים-מוות שבהם במידה ואין מישהו סמכותי יותר (רופא..) הם לוקחים את הפיקוד וחורגים מהפרוטוקול במידת הצורך.
הם עוברים השתלמויות במד"א (שזה אומר- עולים לנסיעות על הנט"ן ומישהו מהצוות הוותיק והמנוסה כותב עליהם פידבקים..), יש להם היתר כניסה לכל המחלקות בבתי החולים (אני כל כך אחרוש את הפתולוגית אם אני אהיה פאראמדיקית..) והם מגישים עבודות על חולה שהם עוקבים אחריו.

זה נשמע התפקיד הכי מעניין שיש.. לא? :]
(כה..אני מורעלת רפואה..)

ישן 16-02-2006, 22:31
  ori_s4 ori_s4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.05
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Little Kiwi שמתחילה ב "פאראמדיק זה תפקיד אחד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Little Kiwi
פאראמדיק זה תפקיד אחד הכיפיים..!
אני מתנדבת במד"א ויש אצלנו פאראמדיקים משתלמים של הצבא..אז אני שומעת המון סיפורים...

זה משהו בין חובש לרופא. פאראמדיקים לומדים לבצע כל מיני פרוצדורות החייאה מגניבות כמו אינטובציה (הכנסת צינור לקנה), קריקו (חיתוך הקנה והחדרת צינור) וכו'.. ויש להם הרבה יותר סמכויות מחובש , וקצת פחות מלרופא (הם לא יכולים לקבוע מוות. רופא כן), פועלים לפי פרוטוקולים חוץ מבמצבי חיים-מוות שבהם במידה ואין מישהו סמכותי יותר (רופא..) הם לוקחים את הפיקוד וחורגים מהפרוטוקול במידת הצורך.
הם עוברים השתלמויות במד"א (שזה אומר- עולים לנסיעות על הנט"ן ומישהו מהצוות הוותיק והמנוסה כותב עליהם פידבקים..), יש להם היתר כניסה לכל המחלקות בבתי החולים (אני כל כך אחרוש את הפתולוגית אם אני אהיה פאראמדיקית..) והם מגישים עבודות על חולה שהם עוקבים אחריו.

זה נשמע התפקיד הכי מעניין שיש.. לא? :]
(כה..אני מורעלת רפואה..)

נשמע משעמם משהו לא?
אני זקוק למשהו הרבה יותר "אקטיבי"
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:41

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר