לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2006, 00:59
  rishons rishons אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.04
ממטכל עד לראיון צנחנים ובסוף שריון משום מה צריך תושיה

אני כותב למקרה של חבר שלי תייעצו מה לעשות לא העם הנסיון
קצת ארוך אבל הוא חייב עזרה הוא מיואש...תקראו מה הוא עבר ותבינו מה גם יכול לקרות לכם
פשוט נפל בין הכסאות

עכישו אנחנו לפני גיוס במרץ והוא עבר הכל במבחינת המיונים ובסוף דפקו אותו
אז ככה הבחור עשה גיבוש טיס באפריל לא עבר הכל טוב ויפה
ביום סיירות של ינואר לפני הגיבוש טיס הוא קיבל מטכל עבר פסיכולוג הכל סבבה
בספטמבר הוא עשה גיבוש מטכל סיים אך לא עבר
חודש אחרי באוקטובר עשה גיבוש 669 סיים אך לא עבר
בנובמבר עשה ראיון אגוז - ולא קיבלו אותו
בדצמבר האחרון עשה ראיון צנחנים ולפני כמה ימים התשנה לו התאירך ל 26/3 שזה גיוס שריון
ויום אחרי זה הוא קיבל מכתב עברת בהצלחה אתה מיונים בלה בלה אך מקומך לא מובטח (משהו בסגנון כמו של כמה אנשים ראיתי בכתבו פה)
הוא התקשר גם למדור סיירות וההיא שעתנה לו לא היה לה מושג מהחיים הואי אמרה לו משהו בסגנון שהוא מוקפא לצנחנים אם יההי מקום הוא ייכנס...בולשיט מיותר
עכישו 26/3 זה שריון והאו לא יודע מאיפה זה בא הוא לא סימן את זה במנילה אפילו וגם לא בדירוג העדפות של השלושה יחידות..מוזר מאד
והוא רוצה להגיע לחי"ר נח"ל לעשות יחטיות והלתקבל לאחד הפלסרים
עכשיו השאלה אם יתנו לו לעבור לנח"ל או מוש בסגנון ביום הגיוס שהוא יעבור אצל קצין מיון?! כי אם זה שריון הוא לא מתפה
או לעשות משו עם מדור סירות להפציץ אותם בפקסים ולכתוב להם סיפור כמו שרשמתי פה ושהחלום שלו צנחנים שיתנו לו ללכת לצנחנים
כי אם הוא הולך לגיבוש יחטיות האו בטוח יקבל איזה סיירת או מגלן...יש על הבחור לא מעט!!
מה העצה שאתם נותנים לי...אם אפשר תשובה מכאלה עם נסיון בתחום כמו רועי ביטיס וכל שאר החבר'ה.

תודה מראש

נערך לאחרונה ע"י rishons בתאריך 06-02-2006 בשעה 01:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2006, 11:51
  Y_B1 Y_B1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
יש לי חבר עם סיפור דומה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rishons שמתחילה ב "ממטכל עד לראיון צנחנים ובסוף שריון משום מה צריך תושיה"

קיבל במטכ"ל ביום סיירות, נפל בפסיכולוג, קיבל מיוני חובלים, שם קיבל צוללות, חתם ויתור כי לא רצה להגיע לחיל הים, עשה גיבוש צנחנים, לא עבר וקיבל שריון בנוב'.. הוא לא התפנה וקיבל דח"ש למרץ לגולני..
אבל שמע, שריון זה לא כזה נורא- פלס"ר 7 הוא פלס"ר נחשב ואיכותי לכל דבר- לראיה המסלול שלהם מאוד דומה למסלול של אגוז והם עושים הרבה דברים ביחד... יש לי חבר שם והוא ממש מרוצה..
מה שקורה עם אנשים כמו חבר שלך וחבר שלי שגם שריון מן הסתם רוצים אנשים איכותיים שיגיעו לפלס"ר ובגלל זה לפעמים אנשים שעשו פול גיבושים וסיימו והכל מקבלים שריון כי המטרה שהם יגיעו לפלס"ר.. בקיצור כדאי לחבר שלך לחשוב על זה כי הפלס"ר זה בן זונה
ישן 06-02-2006, 16:50
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rishons שמתחילה ב "חחח איזה תגובות מצחיקות..."

תראה, אין הרבה מה לעשות, אם הוא מיועד לשריון.
הוא יכול לנסות להפציץ בפקסים וטלפונים את לשכת הגיוס (בצנחנים הוא בהמתנה - אין מה לעשות), הוא יכול לעשות צרות, כמו שאחרים עושים (צנחנים זה לא יביא לו בכל מקרה).

ובכל מקרה, יש לו את גיבוש פלס"ר שריון שהוא אופציה לא רעה בכלל - אני מכיר לא רע את פלס"ר 401 כבר כמה שנים. יחידה נחמדה מאוד.

'קיצר - שיחשבו על איך הוא מעביר את השנים הבאות, וכמה הוא רוצה לעשות צרות...

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 06-02-2006, 20:04
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Y_B1 שמתחילה ב "פלס"ר 401?"

אז בבקשה. לכל חטיבת שריון יש פלס"ר. רובם מילואים, ורק שניים - 401 ו-7 הם סדיר.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 06-02-2006, 20:11
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
שמעו שניה, אתם בטוחים שהוא בהמתנה?
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "אז בבקשה. לכל חטיבת שריון יש..."

אתם בטוחים שזה בהמתנה?
אני אתמול ראיתי פה אשכול שהיה כתוב אותו דבר לגבי המכתב הזה של צנחנים, הבנאדם גם היה בלחץ ואנשים פה אמרו לו שזה נוסח קבוע ליתר ביטחון ושהוא כעיקרון בצנחנים. אולי התאריך גיוס שלו לא הספיק להתעדכן עוד?

הנה תקרא פה :

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=152484

בכל אופן אם באמת מתעקשים לשלוח לשיריון למרות שהוא עבר צנחנים, וזה כלכך חשוב לו לא להיות שם, אז אולי שפשוט יעשה תמוות לקצין מיון? בכל זאת, מדובר פה בבנאדם עם מוטיבציה גבוהה והישגים גבוהים... שידבר עם קצין מיון כמו בנאדם ויציג את כל מה שעובר לו בראש... לא הכי כדאי? (אני רושם מלא סימני שאלה כי בחיים שלי לא דיברתי עם קצין מיון, אני מלש"ב ולכן אני לא ממש בטוח)
או שכמו שאמרו פה, יפוצץ בפקסים!

נערך לאחרונה ע"י Zeph בתאריך 06-02-2006 בשעה 20:13.
ישן 16-02-2006, 18:09
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Snipeh שמתחילה ב "ולעומת זאת פלס"ר 7 דיי..."

היה להם את המזל הרע שהיו להם כמה מ"פים מחורבנים...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:11

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר