17-02-2006, 21:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.11.05
|
|
בלי להעליב אבל אתה קצת חי בסרט. אם לא יתנו לך צנחנים אז אתה מתלבט בין גולני גבעתי ונח"ל? אחי, הסיכוי שיתנו לך אחד מאלה הוא אפסי. הצבא זה לא כיף חיים אם כל מה שהיה צריך לעשות כדי להגיע לאן שאתה רוצה זה קצת לסבול בבקו"ם כולם היו איפה שהם רוצים בצבא. הצבא לא מאפשר את זה. לא ממש מפריע למפקד צנחנים שבנאדם יושב בבקו"ם וסובל. הם לא יעזרו לך.
דחיית שירות זה רק לדחות את השירות שלך, הם לא ישנו לך את השיבוץ כי הם כבר עשו לך את המיונים שלהם והם לא יעשו את זה שוב כי הם כנראה יגיעו לאותה החלטה.
אתה תשב שם, וינסו לשכנע אותך להתגייס לאן שאתה צריך, אם לא תרצה, יזרקו אותך לכלא, ואם בסוף כל זה לא תשתכנע הם יציעו לך תפקידים גרועים ולא מה שאתה רוצה. אין שום סיכוי שהצבא יתן לך מה שאתה רוצה, גם כי אלה יחידות שקשה להתקבל אליהן ואי אפשר להגיע אליהן רק מלעשות בעיות בבקו"ם, וגם כי אם הצבא יתן לך מה שאתה רוצה אז זה יהיה תקדים ואז למה שלא כל אחד שקיבל משהו שהוא לא רוצה פשוט יסרב להתפנות? אין מצב שגם תעשה לצבא בעיות וגם הוא יעניק לך פרס על זה. זה לא עובד ככה.
אני מציע לך ללכת לאן ששיבצו אותך, ואם אתה ממש אבל ממש לא רוצה ומוכן לעשות כל דבר בשביל לא ללכת לשם, אז תסרב פינוי אבל תיקח בחשבון שצנחנים לא תקבל, יותר תפקידים ג'ובניקים כמו אפסנאות וכאלה שהם פחות טובים מלאן שרוצים לקחת אותך.
ותותחנים זה סבבה.
אהה רגע ועוד משהו, עשית גיבוש צנחנים? כי אם לא עשית גיבוש, אולי תנסה לדחות את הגיוס שלך ואז תוכל לעשות גיבוש נורמאלי בגיוס הבא בלי לעשות בלאגנים בבקו"ם ולהרוס לעצמך. אני ביקשתי לדחות את הגיוס שלי(אבל מהלשכת גיוס שלי 3 חודשים לפני הגיוס, לא בבקו"ם) במיוחד בשביל גיבוש צנחנים והם דחו לי.
אבל אם עשית כבר גיבוש צנחנים בגיוס הזה, לא יקבלו אותך לשם שוב.
לגיבוש צנחנים אין דרישות קב"א. רק פרופיל 82+
נערך לאחרונה ע"י EG1987 בתאריך 17-02-2006 בשעה 21:57.
|