לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2006, 21:19
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
השטינקרים מ"יש גבול" הפעם נגד תא"ל כוכבי

מפקד אוגדת עזה, תת-אלוף אביב כוכבי, לא ייצא בקיץ ללימודים במכללה בבריטניה כפי שתיכנן, מחשש שייעצר ויועמד לדין בגין פשעי מלחמה שביצע לכאורה בשטחים.

דובר "יש גבול", ד"ר ישי מנוחין, אמר בהתייחסו לפרשיה הנוכחית: "כל עוד מערכת המשפט הצבאית והאזרחית נמנעת מלחקור חשדות לקיום פשעי מלחמה, היא חושפת את כל קציני וחיילי צה"ל לסכנת משפט בחו"ל. כל עוד המערכת נמנעת מעיסוק בנושא, קציני וחיילי צה"ל יטיילו בסיני ולא באירופה, בארה"ב ובמקומות אחרים ברחבי הגלובוס".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3221327,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2006, 21:26
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
יש גבול: מערכת המשפט חושפת את כל חיילי צה"ל לסכנות בחו"ל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "השטינקרים מ"יש גבול" הפעם נגד תא"ל כוכבי"

דובר "יש גבול", ד"ר ישי מנוחין, אמר בהתייחסו להמלצה שניתנה למפקד אוגדת עזה, תת אלוף אביב כוכבי שלא לנסוע ללימודים בבריטניה מחשש שיעצר: "כל עוד מערכת המשפט הצבאית והאזרחית נמנעת מלחקור חשדות לקיום פשעי מלחמה, היא חושפת את כל קציני וחיילי צה"ל לסכנת משפט בחו"ל".

תנועת "יש גבול" הגישה בעבר תלונות נגד המעורבים בהתנקשות בסלאח שחאדה, בהם מפקד חיל האוויר דאז, דן חלוץ, והרמטכ"ל לשעבר משה יעלון.

(ynet)

ישן 26-02-2006, 21:36
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
לי יש גבול אחר "ליש גבול"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "השטינקרים מ"יש גבול" הפעם נגד תא"ל כוכבי"

http://www.yeshgvul.org/refusal/?id=b4676cc1c8d7a7397d69cce8ede1ac7c
לאור פעולתם נגד משרתי הציבור,והקריאות באתרם, לי יש גבול נגד "יש גבול". הלוואי במדינת הקט-קטים שלנו מישהו יתעורר ויפעל.

פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה
  • א. מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו - מיתה או מאסר עולם.
  • ב. מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו כדי להביא לכך, דינו - מיתה או מאסר עולם.
סיוע לאויב במלחמה
  • א. מי שעשה, בכוונה לסייע לאויב במלחמתו נגד ישראל, מעשה שיש בו כדי לסייע לכך, דינו - מיתה או מאסר עולם.
  • ב. לענין סעיף זה, "סיוע" - לרבות מסירת ידיעה בכוונה שתגיע לידי האויב או ביודעין שהיא עשויה להגיע לידי האויב, ואין נפקא מינה שבעת מסירתה לא התנהלה מלחמה.
תעמולה תבוסנית מי שהפיץ בשעת לחימה, ובכוונה לגרום בהלה בציבור, ידיעות שיש בהן כדי לערער את רוח חיילי ישראל ותושביה בעמידתם בפני האויב, דינו - מאסר חמש שנים; התכוון לפגוע בבטחון המדינה, דינו - מאסר עשר שנים.

הסתה להשתמטות
  • א. מי שהסית או שידל אדם החייב בשירות בכוח מזויין שלא ישרת בו או שלא יתייצב לפעולה צבאית, דינו - מאסר חמש שנים.
  • ב. מי שהסית או שידל אדם המשרת בכוח מזויין לערוק משירותו או מפעולה צבאית, או סייע לו בעריקה, דינו - מאסר שבע שנים.
  • ג. מי שנתן לאדם החייב בשירות כאמור בסעיף קטן (א) מקלט או סייע להחביאו, כשהיה לו יסוד להניח שהוא עריק, דינו - מאסר שלוש שנים.
  • ד. מי שעבר עבירה לפי סעיף זה בתקופה שבה מתנהלות פעולות איבה צבאיות של ישראל או נגדה, דינו - מאסר חמש-עשרה שנים.
  • ה. בסעיף זה, "עריקה" - העדר מן השירות בכוח מזויין מתוך כוונה שלא לחזור.
הסתה לאי-ציות מי שהסית או שידל אדם המשרת בכוח מזויין לאי-ציות לפקודה חוקית, דינו - מאסר שנה; התכוון בכך לפגוע בבטחון המדינה, דינו - מאסר חמש שנים; נעברה העבירה בתקופה שבה מתנהלות פעולות איבה צבאיות של ישראל או נגדה, דינו - מאסר שבע שנים.

מסירת ידיעה לאויב מי שביודעין מסר ידיעה לאויב או בשבילו, דינו - מאסר עשר שנים; היתה הידיעה עלולה להיות לתועלת האויב, דינו - מאסר חמש-עשרה שנה; התכוון בכך לפגוע בבטחון המדינה, דינו - מאסר עולם; גרם ברשלנות שתימסר לאויב או בשבילו ידיעה העלולה להיות לתועלתו, דינו - מאסר שלוש שנים.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר