לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-03-2006, 15:30
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yaniv_yaniv שמתחילה ב "אני אגיד לך תכלס - יש לי חבר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yaniv_yaniv
אני אגיד לך תכלס - יש לי חבר עם d-link (מסדרה אחרת) והוא די מאוכזב ממנו, גם לו היתה איזה בעיה עם e-mule (שנפתרה אגב בשידרוג קושחה) אבל הבעיה היותר גדולה היא דעיכות תקשורת מדי פעם בקליטה האלחוטית (והוא גר בדירה סטנדרטית לחלוטין).

אני הייתי מציע לך ללכת על 3com - גם אם זה יותר יקר.

יניב.

אני צריך חיבור קוי לא אלחוטי . CAT 7 מסוגל עד 10GB להעביר

אני יודע שיש כרטיסים וראוטרים עד 1000 אבל איזה.. אז מדוע אתה מציע לי אותו אם הוא בעייתי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-03-2006, 20:51
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

תגובה לשימי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "קנה ראוטר טוב, ללא סוויצ' (או לפחות, שהסוויצ' לא חובה בו), וסוויצ' קטן של 1000..."

שימי!!!

תאמין לי... תמיד אתה מגיע להציל ברגעים הקשים!!

יש SWICH של 3COM OFFICE CONNECT GIGABYTE

השאלה היא האם לו אתה מתכוון שטוב! או שיש לך הצעה אחרת יותר טובה? (מוכן לשמוע תמיד)

יש לי ראוטר של EDIMAX אתה צודק ש10 GB לא יעזור לי הרבה אבל 1GB אולי כן.

לא ידעתי שXP לא תומך ב1GB מוזר..

והאמת שאני לא מת על הWINDOWS אך מתוקף תפקידי בתור טכנאי PC / מדריך WIN וOFFICE
למשתמשי קצה... אני צריך להכיר את המערכת הזאת ותקלות לפתור ולהכיר טוב.

לצערי אני צריך לעבוד עם הזבל הזה. בין היתר אני עובד עם הRED HAT .

נערך לאחרונה ע"י Boss11 בתאריך 04-03-2006 בשעה 21:02.
ישן 04-03-2006, 20:55
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב "תגובה לשימי"

מנסיוני עם 3com, עוד מתקופת המודמים האנלוגיים ("US Robotics"), יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם... אם האפשרות זה הוא או d-link/edimax, בהחלט הייתי הולך עליו - כי את השניים האחרונים ראיתי נשרפים כמו שלחמניות נמכרות במכולת... לפחות בתחום הראוטרים...

1GB לא יעזור לך בקושי...

לא אמרתי ש XP לא "תומך" ב 1 ג'יגה - אמרתי שהוא לא יגיע לנ-י-צ-ו-ל-ת של 1 ג'יגה. כלומר לא תוכל להעביר כמויות כאלה של מידע ברשת (מדובר על 125 מגה בייט לשנייה - סתם לצורך ההשוואה, כונן קשיח ממוצע לא קורא יותר מ 50 מגה בייט לשנייה, מאיפה תביא נפח כזה של מידע לשלוח ברשת?).

יתרה מכך, גם אם אתה מצליח להגיע לכונן שיעבוד יותר מהר (לדוגמא - מערכי RAID או מערכי אחסון מהירים מאוד) - עדיין אני לא חושב שתצליח לנצל את ה 1 ג'יגה בגלל האיטיות הידועה של חלונות בעיבוד מידע (לא סתם מי שרוצה שרת מהיר לא משתמש בחלונות...) - ואם 1 אתה לא יכול לנצל, מה כבר תעשה עם 10 ג'יגה?

ולגבי טענת הטכנאי PC וזה שהכרת המערכת תעזור לפתור בעיות - אחודה לך חידה, שאני לא הצלחתי לפתור, למרות שאני מכיר את המערכת הזאת שנים. Public Folders ב Exchange 2000 - למשתמש יש הרשאה מלאה, הוא יכול לגרור כל הודעה, ובלבד שהיא לא מכילה קובץ וורד (ואך ורק קובץ וורד - כל סוג אחר - עובד). התופעה מתרחשת אצל כל המשתמשים, בגירסאות אאוטלוק XP ו 2003, זה לא משנה. אני אשמח אם אתה מכיר פתרון לבעייה המאוד מגוחכת הזאת...

ישן 04-03-2006, 21:09
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "מנסיוני עם 3com, עוד מתקופת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
מנסיוני עם 3com, עוד מתקופת המודמים האנלוגיים ("US Robotics"), יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם... אם האפשרות זה הוא או d-link/edimax, בהחלט הייתי הולך עליו - כי את השניים האחרונים ראיתי נשרפים כמו שלחמניות נמכרות במכולת... לפחות בתחום הראוטרים...

1GB לא יעזור לך בקושי...

לא אמרתי ש XP לא "תומך" ב 1 ג'יגה - אמרתי שהוא לא יגיע לנ-י-צ-ו-ל-ת של 1 ג'יגה. כלומר לא תוכל להעביר כמויות כאלה של מידע ברשת (מדובר על 125 מגה בייט לשנייה - סתם לצורך ההשוואה, כונן קשיח ממוצע לא קורא יותר מ 50 מגה בייט לשנייה, מאיפה תביא נפח כזה של מידע לשלוח ברשת?).

יתרה מכך, גם אם אתה מצליח להגיע לכונן שיעבוד יותר מהר (לדוגמא - מערכי RAID או מערכי אחסון מהירים מאוד) - עדיין אני לא חושב שתצליח לנצל את ה 1 ג'יגה בגלל האיטיות הידועה של חלונות בעיבוד מידע (לא סתם מי שרוצה שרת מהיר לא משתמש בחלונות...) - ואם 1 אתה לא יכול לנצל, מה כבר תעשה עם 10 ג'יגה?

ולגבי טענת הטכנאי PC וזה שהכרת המערכת תעזור לפתור בעיות - אחודה לך חידה, שאני לא הצלחתי לפתור, למרות שאני מכיר את המערכת הזאת שנים. Public Folders ב Exchange 2000 - למשתמש יש הרשאה מלאה, הוא יכול לגרור כל הודעה, ובלבד שהיא לא מכילה קובץ וורד (ואך ורק קובץ וורד - כל סוג אחר - עובד). התופעה מתרחשת אצל כל המשתמשים, בגירסאות אאוטלוק XP ו 2003, זה לא משנה. אני אשמח אם אתה מכיר פתרון לבעייה המאוד מגוחכת הזאת...

אם אני מבין את החידה שלך נכון... כאשר יש לך הודעה עם קובץ וורד אתה לא מצליח לעשות לו העברה. אם אלו הודעות אחרות עם קבצים אחרים אפשר.

אני חוקר כבר שבוע את העניין הזה עם משתמש שהגיע אליי עם תופעה עם הודעה של קבצי EXCEL
הוא לא מצליח להעביר ולא לעשות כלום איתם.

אני עדיין לא הגעתי לפיתרון סופי. הבעיה שלי אצלו שהקשיחו את הסביבת עבודה של המשתמשים עם POLICY שחוסם הרבה דברים. אז צריך לבדוק את העניין הזה.

ואני שמח שאני לא לבד במערכה וישמח לעדכן במידה ואני ימצא לזה פיתרון הולם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר