מנסיוני עם 3com, עוד מתקופת המודמים האנלוגיים ("US Robotics"), יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם... אם האפשרות זה הוא או d-link/edimax, בהחלט הייתי הולך עליו - כי את השניים האחרונים ראיתי נשרפים כמו שלחמניות נמכרות במכולת... לפחות בתחום הראוטרים...
1GB לא יעזור לך בקושי...
לא אמרתי ש XP לא "תומך" ב 1 ג'יגה - אמרתי שהוא לא יגיע לנ-י-צ-ו-ל-ת של 1 ג'יגה. כלומר לא תוכל להעביר כמויות כאלה של מידע ברשת (מדובר על 125 מגה בייט לשנייה - סתם לצורך ההשוואה, כונן קשיח ממוצע לא קורא יותר מ 50 מגה בייט לשנייה, מאיפה תביא נפח כזה של מידע לשלוח ברשת?).
יתרה מכך, גם אם אתה מצליח להגיע לכונן שיעבוד יותר מהר (לדוגמא - מערכי RAID או מערכי אחסון מהירים מאוד) - עדיין אני לא חושב שתצליח לנצל את ה 1 ג'יגה בגלל האיטיות הידועה של חלונות בעיבוד מידע (לא סתם מי שרוצה שרת מהיר לא משתמש בחלונות...) - ואם 1 אתה לא יכול לנצל, מה כבר תעשה עם 10 ג'יגה?
ולגבי טענת הטכנאי PC וזה שהכרת המערכת תעזור לפתור בעיות - אחודה לך חידה, שאני לא הצלחתי לפתור, למרות שאני מכיר את המערכת הזאת שנים. Public Folders ב Exchange 2000 - למשתמש יש הרשאה מלאה, הוא יכול לגרור כל הודעה, ובלבד שהיא לא מכילה קובץ וורד (ואך ורק קובץ וורד - כל סוג אחר - עובד). התופעה מתרחשת אצל כל המשתמשים, בגירסאות אאוטלוק XP ו 2003, זה לא משנה. אני אשמח אם אתה מכיר פתרון לבעייה המאוד מגוחכת הזאת...