לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2006, 23:22
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי pini240 שמתחילה ב "אני החזקתי אותה ביד היא..."

פיני ידידי,
אם ככה, תכניס כרטיס זיכרון, צלם איתה בכמה מצבים ISO, M, עם בלי פלאש...
קח את הכרטיס הביתה, ושב על התמונות.. אפילו תעלה שנבדוק. מה דעתך?
בלי קשר. בניגוד לדעת רבים, ה"תחושה" של המצלמה ביד זו הפקטור האחרון שהייתי מייחס לו חשיבות.
אתה חושב ש 5D עם עדשת 200מ"מ + מכפיל זה נוח לסחוב?.. ממש לא.

תעשה בגוגל חיפוש קצר על Viewfinder camera ותיראה עם מה צלמים מתעסקים, נוחות זה ממש לא העיקר. קודם כל איכות. איכות ורק איכות. אחרי זה שטויות כמו איזה כרטיס, איזה רצועה ואיזה צבע המצלמה...
עריכה: אגב פיני, השותף שלי , עד לפני 3 וחצי שנים (שאז הוא קנה את ה 10D) צילם אירוע שלם עם מצלמת medium format (וגם 35מ"מ)... אז באמת, או נוחות, יופי קישקושים, או איכות ואיכות, מה אתה אומר?

נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 02-03-2006 בשעה 23:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-03-2006, 11:35
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "פיני ידידי, אם ככה, תכניס..."

מושה רק על תישכך שלא כולם מיקצוענים. ולא כולם מוחנים ליסחוב תיק ציוד רציני. אפלו אנשים שמצלמים הרבה לא מוחנים להיסתובב עם מצלמה קמו שלי ששוקלת יותר מ 2 קילו ובתך שלא עם תיק צילום של 7 עד 10 קילו.לרוב האנשים ה פוגי 9500 היא מספיק טובה. ואני צילמתי איתה סטודיו וקיבלתי איתה תוצאות יפות מאוד וגם צילמתי איתה בחוץ ויצה יפה. אני לא אומר שהיא ברמה של המצלמות הרציניות אבל היא נותנת תמורה יפה מאוד למחיר שלה ודי כף לעבוד איתה. אני אישית לא אהיתי קונה אותה כי אני צריך ציוד קצת יותר רציני אבל למיספר חברים שלי יש אותה והיא לא רעה בכלל. אתה צריך ליראות קמה אנשים קונים את המצלמה ביגלל אך שהיא ניראת ואך שהיה מרגישה בייד. אני לא מצדיק את השיקול אזה אבל כך זה עובד.
ישן 03-03-2006, 16:44
  jecky666 jecky666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי pini240 שמתחילה ב "נתנאל וזה שגם אתה בדקתה את..."

שמע בחור. בקשר לידע הבסיסי שאמרת שאין לך.
לי היתה גם רפלקס. ועכשיו יש לי את הפוג'י. ההבדל שיש בין הקושי להפעיל אותם לא כל כך רחוק
המצלמה עובדת מאוד דומה לרפלקס. ככה שבלי ידע בסיסי אל תצפה להוציא ממנה תמונות מעולות על ההתחלה.
כמובן שאם תקנה ותתחלי לשחק איתה תוכל מנייסיון ללמוד עליה. אני אישית ממליף לך ללמוד את המושגים והכל מראש. אני למדתי את הכל מהאתר של רועי גליץ
כי זאת מצלמה קצת יותר מורכבת מלכוון ולצלם כמו בפשוטות יותר.

אני פשוט לא רוצה שתצפה שאיך שתתחיל איתה תראה תוצאות מדהימות ושיפורים יחסית למצלמה אחרת שאולי היתה לך.
בכל מקרה מפגש הבא שיהיה ולא זה שבפורים אני אבוא ואם תהיה שם תוכל לראות איך המצלמה עובדת ולצלם קצת ולהחליט לבד מה אתה חושב עליה

it has to be time to leave it all behinde
what a perfect time for me to make you mine
i know i can make everything just perfect

ישן 03-03-2006, 17:14
צלמית המשתמש של carish1

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pini240 שמתחילה ב "פוגי 9500"

אודי, נתנאל, פיני וכולם.
כשאני ממליץ תמיד על משהו טוב, איכותי, יקר, זה לא בגלל ש"יש לו כסף". תאמינו לי כולנו באנו מאותו מקום בלי הרבה כסף.
השאיפה היא לא לקנות את היקר יותר וסתם בלי סיבה. השאיפה שצריכה להיות היא הטוב יותר, גם בקטגורית מחיר נמוכה. לכן אני אומר (בלי לשפוט מראש כי לא נגעתי בפוג'י) שאל תתנו ל"מראה" או "איך היא ביד" להשפיע אלה רק לאיכות שלה!
לא אמרתי "עזבו הכל ורוצו לקנות ציוד ב 50 אלף שקל" אלא רק תשימו לב יותר לאיכות ולא לשטויות כמו "איך המצלמה ביד".
עכשיו זה ברור?

ישן 03-03-2006, 19:01
צלמית המשתמש של carish1

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי jecky666 שמתחילה ב "מהשאלה של איך היא ביד אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי jecky666
מהשאלה של איך היא ביד אני אישית הבנתי שלהחזיק איתה וגם לצלם איתה ולראות איך יוצאות תמונות
כמובן שמסתם להחיזק מצלמה לא תוכל להפיק שום דבר חוץ מנוחות. שזה לא בראש העדיפויות שקונים מצלמה

ג'ק.
לא שאתה אמרת, אבל לומר בפורום "לך לחנות ולפני הכל תרגיש את המצלמה ביד" זו טעות גדולה.
למה? כבר הסברתי. איכות לדעתי עולה על נוחות, זו לא כורסת טלויזיה, זה לא מיכנס ג'ינס. זו מצלמה, עדשה והעיקר הוא האיכות (לא מחיר). אז מי שמתפשר כי מצלמה X או Y "יושבת לי יותר טוב ביד", יבושם לו והתוצאות יבואו בהתאם...
מיותר לפתח את זה הלאה כי את דעתי הבהרתי, אם יש למישהו משהו לחדש, בבקשה.
אני אישית, עושה סקרים, בדיקת איכות ובעיקר מדבר אישית עם אנשים שיש להם ציוד כמו שאני עומד לקנות.

ישן 03-03-2006, 20:38
  jecky666 jecky666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "[QUOTE=jecky666]מהשאלה של איך..."

אני יודע ואני מסכים איתך. הרעיון של מה שכתבתי היה להביע הסכמה עם מה שאמרת

בכל מקרה בתור אחד שיש לו את המצלמה שהבחור הזכיר פה. אני אישית מרוצה ממנה ומהאיכות שלה
אני לא רוצה להמליץ עליה מהסיבה שזה מצלמה שעולה הרבה ואני לא יודע אם לבחור מתאים מה שלי מתאים ואם הוא מחפש מה שאני מחפש במצלמה.

זהו פחות או יותר מצלמה טובה לדעתי למי שרוצה להרגיש קצת יותר מקצועי בצילום אבל רוצה הוצאה חד פעמית.

נ.ב
אגב באיביי אתם יכולים לכתוב fuji s9000 lens וזה יביא לכם כמה תוצאות
ראיתי שיש פיש איי ומכפל ומגוון פילטרים שמתאימים למצלמה הזו.
אני שוקל ברצינות לקנות אותם בקרוב

it has to be time to leave it all behinde
what a perfect time for me to make you mine
i know i can make everything just perfect

ישן 03-03-2006, 21:39
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06

אני אישית לא העיתי קונה את ה פוגי בגלל כול מיני מגבלותשלה. קמו החיבור שלה לפלש חיצוני. זה שהיא לא SLR ורק מדמה. מהירות הפוקוס וזמןהתגובה שלה בעינית שוב פעם כי היא לא SLR והכי חשוב חוסר היכולת להחליף עדשות. זהשהחישן שלה הוא מצוין זה לא הופך אותה למתחרה ל D50. אני לא מספיק אשיר כדי לקנותמשהוא שהוא לא מספיק טוב. אבל אני בה מהתחום והצרכים שלי הם שונים. לרוב האנשים היאמספיק טובה. ואני האיתי די מבסוט מהתוצאות שלה. לפי דעתי זה קצת דבילי כול פעם לריבעל סוג המצלמה. זה ברור שלמצלמת רפלקס יש המון יתרונות וכל אחד צריך לעשות אתהשיקול שלו לפי הדרישות שלו וקמה כסף הוא מוחן לאסים. אין חברה שהיא טובה יותרמהשנייה. לכול חברה יש יתרונות. אפילו מצלמה שידוע שהיא פחות טובה יש יתרונות כמומחיר. או אפילו דיאופתר לעדשה. כול דבר שסמים במצלמה עולה כסף השאלה היא עם אתהמוחן לשלם אבורו. ושוב פעם מה אתה צריך. אני לדוגמה חייב FF בלי זה אני לא יוצאמהבית. מושה חייב שהתמונה תהיה באיכות הטובה ביותר. (כמוני)

אז חלס תפסיקו לריב ושכול אחד יגיד את דעתו מניסיונו האישיולא לפי מאמרים. כי המאמרים האלו לא אובייקטיבים.

ישן 04-03-2006, 22:48
  pini240 pini240 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06

שבוע טוב לכולם

רציתי רק לציין שאני לא כמו רבים בפורום , השימוש שלי במצלמה זה 5-10 פעמים בשנה
שאני מצלם את המשפחה בחופשות או ימי הולדת

קריש - נכון יותר חשוב לי האיכות ולכן אני שואל כי בהרבה אתרים דיברו שיש בעיה עם איכות התמונה והצבעים(החברה אמרו שצריך לשנות בהגדרות)

ג'קי - אתה לא רוצה להמליץ בגלל המחיר
אני מעוניין להשקיע אבל לקבל איכות ומוצר טוב
ולכן יש לי התלבטות בינה לבן מינולטה A200 וקנון פרו 1
או ללכת על ניקון 50D + עדשה 18-100-120(אין לי צורך בזום גדול ולא במקרו - אבל הוברר לי שאם ארכוש עדשה בנונית אני אפגע באיכות ועדיף לי P&S)

אודי - אתה מעלה את נושא הפלש וזמן תגובה
לא נראה לי שאני הולך להוסיף פלש
וזמן התגובה לא כלכך משמעותי עבורי -אני מסתדר גם עם זמן התגובה האיטי מאוד של HP 720

ולכן אני כרגע בשלב של השוואה בן תמונות של המצלמות השונות( את התחפושות של פורים אני מצפה לצלם במצלמה חדשה)
וכמו שתמיד קורה לי, בסוף אני אקנה את הניקון עם עדשה של ניקון 18-200 (מחיר העדשה כ 3000)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר