לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2006, 16:50
  mviki mviki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.05
חובש מרפאה עזרה !!!!!!!!!!!!!

אני סיימתי טירונות ואני צריך לעבור תחקיר ביטחוני ביום ראשון בשדה דב לגבי תפקיד של בקר מערכות קוויות... אני לא מעוניין בתפקיד וזה מה שאני אגיד להם ובטירונות אמרו לי שבמקרה שאני לא אקבל משהו שהופיע לי במנילה אני אראה קצין מיון שוב... וזה מה שאני אבקש מהם מחר כי אני רוצה להיות חובש מרפאה... עכשיו בקשר לזה אני רוצה לשאול יש לי פרופיל 45, אני יכול להיות חובש עם הפרופיל הזה?! כי יש חלק שאומרים שכן ויש חלק שלא? יש איזה סעיפים פוסלים שימנעו ממני להיות חובש מרפאה???
מה הסיכוי שלי לא לקבל את התפקיד שהם רוצים שאני אקבל כי אני לא מתכוון לקבל אותו וגם אם יכריחו אותי לקבל את התפקיד הזה אני אגיד להם שאני לא רוצה וגם אם ישלחו אותי לקורס אני יעשה שם בעיות כי אני לא מתכוון להיות שם!
אז השאלות שלי הם מה הסיכויים שלי לקבל את חובש עם הנתונים שלי של פרופיל 45 ולא לקבל את התפקיד שהם מייעדים לי.... האם יש סיכוי שהם יקשיבו לי בתחקיר הביטחוני ויתנו לי לראות קצין מיון וייתנו לי להיות חובש???? אני ממש צריך עזרה !
ואם זה בכלל משנה את כל זה אני עושה בזמן שאני בחיל האויר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:05

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר