לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-01-2006, 22:07
  ישראל K ישראל K אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי acab שמתחילה ב "שיזדיינו כולם, מתנחלים מסריחים"

ראשית, אני יותר מבטוח שאתה לא מכיר אותם, אבל ברור שזה מה שתחשוב עליהם כשאתה רואה אותם רק מבעד לעדשת התקשורת שעושה ככל יכולתה להראות לך אותם באור שהיא רוצה.
תזכורת קטנה:
* אני זוכר שהכותרת הראשית צעקה ש"מתנחל רצח ילד ערבי"...כמובן שהסיפור לא היה נכון, אבל לתקשורת הספיק דמיון של מחבל פלסיטנאי [שהוא אגב הרגת את אחיינו כדי לקבוע שזה נכון. את הכתבה לאחר החקירה כבר פירסמו בין הכתבות הפנימיות, כדי שבטעות לא יגלו שבאמת מתנחל לא רצח ערבי.
* אתמול התפרסם שקיבוץ מסויים עומד לערוך הפגנת הזדהות עם המתנחלים, כמובן שבתוך הכתבה שדווקא ממנה רואים את הצד החיובי שבהם, התקשורת היתה חייבת לדחוף תמונה שבה המתנחלים באור שלילי.
ועוד רבים המקרים.

בנוסף, למה נראה לך שהעברים מבדילים בין מתנחלים לבין אחרים ? מבחינתם כולנו מתנחלים, שרון במעשיו גרם להתגברות הטרור, הוא הוכיח להם שהטרור יכול לנצח, את התוצאות ראינו מיד לאחמ"כ, מאז הם מעיזים לירות גם לתוך מחנה צבאי בידיעה שלא יעשו נגדם כלום. כל מדינת ישראל בסכנה גדולה מאשר לפני כן, ואתה מדבר רק על אנשים שגרים באיזורים מסויימים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2006, 23:44
  O.r O.r אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל O.r
לתת לך עובדה למה בדיוק?!!?
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי namel שמתחילה ב "מתחילת הדיון לא נתת שום עובדה"

לזה שזה לא בסדר שהיתה התנתקות?! בגלל שזו אדמתינו? חלק מהמדינה גם אם ארהב לא מכירה בזה?!
או לתת לך עובדה לכך שלמתנחלים היו האמצעים המתאימים כדי להתמודד עם הצבא והמשטרה והם לא עשו את זה, כי הם כן הבינו שבסופו של דבר זה דבר שיעשה..די קשה לעמוד נגד הממשל...
אבל הם היו חייבים לנסות לעשות משו,, כי אני בטוחה שאתה היית פשוט נותן להם להוציא אותך מהבית בשקט ומחלק להם סוכריות...אז איזה עובדות אני אמורה לתת לך?

ההורים שלי ממש לא קשורים פה וזו דעה מגובשת שלי...אישית שלי...וכן, זה בגלל שאני גרה באריאל!!
ואני יודעת שיבוא יום ויפנו גם אותנו..ואני יודעת שאנחנו לא ניתן להם פשוט לבוא ולעשות את זה..כך שתאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת...

ולא היה לך מה לומר לי עד שחשבת שאני בן ,נכון? חחחחחח עלוב לגמריי..

נערך לאחרונה ע"י O.r בתאריך 31-01-2006 בשעה 23:47.
ישן 31-01-2006, 23:48
  namel namel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.05
אני דיי מפחד שיחסמו אותנו על ויכוח באמצע פרש
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי O.r שמתחילה ב "לתת לך עובדה למה בדיוק?!!?"

אז אני אאלץ לכתוב הודעה אחרונה

את היית מעדיפה שהיו יורים בשוטרים כאילו? "באמצעים" שלכם?! יש גם אנשים שלא משלמים מיסים, מה אמורים לעשות איתם? הם עוברים על החוק לא? יש פה רוב גדול בארץ נגד מתנחלים כיום, ואני מצטער שאת חייבת לקבל את הרוב הזה בדמוקרטיה! ככה זה בחיים. את לא רוצה, תתחילי לירות בשוטרים ותלכי לכלא.

ואם יבואו להעיף אותי מהבית אני אאבק עד הסוף, כשהסוף זה אם בית משפט יקבע שאני לא אמור לגור בבית שלי. במקרה כזה, אני אקח את הדברים ואלך.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:05

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר