12-03-2006, 09:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.07.02
|
|
|
תקלה במנהל ההתקנים וברכיבים נוספים.
שלום לכולם, לפני מספר ימים שמתי לב שצצו להם מספר תקלות, ואין לי מושג ממה הן נובעות..
המצב הוא כרגע כך:
"נעלמו" להם מספר דרייברים של כמה רכיבים במחשב, כדוגמת המדפסת, המצלמה, וכרטיס הקול..
מה עוד שהכניסה ל"מחשב שלי" לוקחת לא מעט זמן משום מה, ומופיע סמל של פנס שנע מצד לצד עד שכל הכוננים מוצגים..
בנוסף, שמתי לב שהחיבורים לרשת נמחקו, וב-"Network Connections" אין כלום.. (אבל אני עדיין מחובר לרשת, וכל התוכנות עובדות)
והבעיה הגדולה מכל, כשאני נכנס ל Device Manager, הוא ריק לחלוטין, אין כלום, ולא ניתן לצפות בכלום..
ביצעתי 2 סריקות וירוסים, אחת באנטי וירוס האינטרנטי של Symantec, ועוד סריקה באנטי וירוס שלי NOD32.. שניהם מצאו את אותן התוצאות, והן לא רלוונטיות לבעיה.. אלו היו רק כמה קבצים של ה Radmin שאני משתמש בו...
לגבי Spyware, ביצעתי גם סריקה אחת עם Adaware, וללא תוצאות.
גם סריקת רוטקיטים לא עזרה במיוחד, אין סיבה למעשה שימצאו רוטקיטים, מכיוון שאין סיכוי שמישהו "פרץ" למחשב..
המחשב עבר לא מזמן פורמט, וכמות התוכנות שמותקנות מנימלית ביותר..
מדובר במערכת ההפעלה Windows XP SP2, עם כל עידכוני האבטחה הדרושים.. (כן, לצערי גם אני נאלץ להשתמש בקראק ל Windows Genuine Advantage Validation)
מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתוכנה האחרונה שהותקנה היא VLC Media Player, בסמוך ליום שבו התחילו לצוץ הבעיות.
ניסיתי להסיר אותה, אבל זה גם לא עזר..
למישהו יש הצעות מה ניתן לעשות במצב כזה?
מחכה לתשובתכם, המשך יום נעים, וחג שמח.
|