לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2006, 21:11
  ש_13 ש_13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.04
שאלה למנהלי הפורום ולשאר הסדירים

טוב אז הכנתי שאלה ארוכה ומנומקת וכשבאתי להעלות את זה הכול נמחק :\
אז אני אנסה להסביר את הבעיה שלי בקצרה.
התגייסתי לשייטת 13 באוגוסט 05 עשיתי טירונות +אימון מתקדם שהכשירו אותי כרובאי 07
עליתי ליחידה התחלתי את טירונות היחידה ומסיבות מסויימות הפסקתי השתתפותאחרי 7 חודשים במסלול.
הלכתי לקצין מיון ואמרתי שאני מעוניין להגיע למגלן. הרי אני כבר מוכשר 07 ולא צריכה להיות בעיה.
נידרשתי לצאת לדח"ש של שבוע וחצי שלאחריו כל נופלי שייטת של המחזור הנ"ל כל נופלי מטכ"ל, נפילי טייס מהקורסים השונים, נפילי חובלים ונפילי צוללות הגיעו איתי לבקו"ם לשבוע ראיונות שבסיומו אמורים לשבץ אותנו ליחידות החדשות שלנו. אז במהלך השבוע ביקרנו במספר יחידות שהציגו את עצמן וכמו כן היתה למעוניינים שיחה עם קצין מהיחידה שראיין אותם כתנאי לקבלה. בלי להסס למרות שאני מעוניין במגלן ניגשתי לרוב הראיונות של רוב היחידות (יהל"ם,עוקץ,וראיון לחטיבת הצנחנים שכללה בתוכה את דובדבן מגלן והיחטיות ועוד כמה יחידות...) אז כעבור 5 ימים מבוזבזים לחלוטין שחוץ מראיון של 5 דקות עם נציג מהיחידה כל היום לא עשינו כלום הגענו לשיחה עם קצין המיון שאמור להגיד לנו לאילו יחידות התקבלנו ואנחנו נדרג את ההעדפות שלנו וביום ראשון נתפנה ליחידה החדשה.
אז פה מתחילה הבעיה. כל ואני אומר כי בדקתי. כל החבר'ה שנפלו משייטת וממטכ"ל ובעצם מוכשרים 07 והתגייסו באוג 05 לא התקבלו לשום מקום. ונשאר לנו לדרג במקום 3 יחידות מיוחדות ,3חטיבות שאליהן אנחנו יכולים להגיע ושם נעשה ראיון עם מג"ד ואם יבוא לו הוא ישים אותו באחת היחטיו"ת או באחד הגדודים. עכשיו לא יתכן שכ 12 חבר'ה שבחרו להשקיע את החיים שלהם לטובת הגנה על המדינה ועשו הכול כדי להגיע ליחידות העלית של צה"ל יזרקו לגדודים לא שאני מזלזל בגדודים חס וחלילה אבל אני חושב ויודע שבעבר אנשים שנפלו מיחידות כמו שייטת ומטכ"ל קיבלו כמעט כל יחידה. שכחתי לציין שכל הטייסים,החובלים,והצוללנים קיבלו לפחות אחת מהבחירות שאליהן הם התראינו והם מכשרים 02 או ללא הכשרה כלל. עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אנחנו חושבים כולם לסרב להתפנות ביום ראשון כמובן בצורה חכמה ותרבותית אבל לסרב להתפנות עד שנקבל את מבוקשינו. מה עוד אפשר לעשות? אנחנו מרגישים שצה"ל זרק אותנו והוא לא צריך אותנו יותר בעוד שאנחנו רוצים להמשיך ולהיות לוחמים מפקדים וקצינים.
מה אתם מציעים לי? בבקשה אם אפשר תשובה זריזה שנספיק לגבש דעה כל קומץ המאוכזבים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-03-2006, 21:15
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ש_13 שמתחילה ב "למנהלי הפורום ולשאר הסדירים"

סירוב פינוי מיד מעמיד אתכם בבעיה - אל תהיו בטוחים שהיחידות ירצו לקבל אתכם.

אני מציע שתבקשו כולם יחד שיחה עם קצין בכיר שקשור לנושא המיון. ראש ענף פרט לדוגמה. תבקשו תשובות - יכול להיות הרבה דברים, אפילו שיש מחסור בכ"א ביחידות מסויימות, או עודף באחרות - אפילו שהמכסה של יחידות אחרות נתמלאה מיחידות אחרות (כמו שאמרת - טיס).
יש לכם זכות לקבל הסברים - קחו בחשבון שלא בטוח שתאהבו אותם....

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 16-03-2006 בשעה 21:43.
ישן 16-03-2006, 21:52
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

נ.ב.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "סירוב פינוי מיד מעמיד אתכם..."

אתם כולכם בפז"ם 13 חודש?
יש סיכוי שמייעדים אתכם לצאת לקצונה כמעט מיד. יש עוד מעט קורס מ"כים, ומיד לאחריו - קורס קצינים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 17-03-2006, 15:57
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ש_13 שמתחילה ב "תגובה..."

לי אין טלפון, אבל - יש לך חברים? מישהו עם נגישות לצה"לנט או למודיעין צה"ל? מישהו ביחידה מסויימת עם גישה לשלישות? תבקשו טלפונים מהם.

מתי המיון שלכם? אחרי יום א'? יש לכם זמן להתחיל להסתובב בבקו"מ או בצריפין ולהגיע אישית למדורים הרלוונטיים.

בקיצור - תתחילו להיות יצירתיים. אז מה שהבן אדם הוא סא"ל? מגיע לו אולי כבוד אבל הוא לא "בלתי נגיש".

ישן 17-03-2006, 20:27
  ש_13 ש_13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.04
תגובה לתגובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ש_13 שמתחילה ב "למנהלי הפורום ולשאר הסדירים"

כמובן שעוד בבקום ניסינו להכנס לקצין מיון לאחר הקראת "הדין" ואפילו את זה לא נתנו לנו
המש"ק האחראי אמר שזה לא קשור לקצין מיון והוא מקבל את הבחירות מהיחידות הממינות.
וכמו שרשמתי הייתי במסלול 7 חודשים לא 13 חודש.
כלומר חודש אחרי העליה ליחידה חתמתי וויתור.
אנחנו גם מאמינים שכל חטיבה תשבץ אותנו ביחטיו"ת אבל אין הבטחה לזה. ויש סיכוי שיהיה חסר כח אדם בגדוד וישבצו אותנו שם לכן אנחנו לא רוצים לקחת את הסיכון.
ולביטיס. המיונים שלנו כבר היו. כמו שציינתי כל שבוע שעבר א-ה היה מיונים ליחידות שונות וביום ראשון אומרים לנו מה השיבוץ שנבחר בשבילנו. כלומר יום א אנחנו אמורים להתפנות ליחידה החדשה.

נערך לאחרונה ע"י ש_13 בתאריך 17-03-2006 בשעה 20:29.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר